Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U Mikusia bez zmian. Wczoraj takie oczy robiłam :crazyeye: bo Miki wieczorem spacerował po polku i tak głośno dyszał,że wszystkie dzikie koty co chodzą u Nas podjeść wystraszył. A jedna z kotek, która na widok człowieka czy psa daje w długą podesza do Niego i się 'łasiła' :-o
A Miki stał zdziwiony co to się dzieje :evil_lol:
Później wrzucę jakieś zdjęcie ;)
A tak poza tym to Jego stan zdrowia bez zmian. Więcej może śpi przez dzień, ale to może i lepiej, bo na polu strasznie wieje.

Posted

Dzień dobry Mikuś! Zostaliśmy tu zwabieni przez Epe, która nam ( tzn. mi i Leopoldowi, no i reszcie gromady ) pokazała cudną fotkę Mikusia i okazało się, że chłopaków Mikusia i Leo wiele łączy....Kto ma wolną chwilkę to zapraszamy do nas :
http://www.dogomania.pl/forum/f28/niczyj-leopold-podle-oszukany-w-dt-u-majuski-122083/
Od dziś będziemy tu do Was zaglądać i mocno trzymać kciuki.
Pozdrawiamy:loveu::loveu::loveu:

Posted

No baaaaaaaaaa..jasne, ze poznajemy tego naszego Króla Lwa III:eviltong::eviltong::eviltong:TAki dostojny..i najnormalniej w świecie nam pozuje do zdjęć- jak prawdziwy model...kochane Serduszko Nasze Słodkie...mmmmmmmiiiziam Cie Mikusiu cieplutko:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

I co widać: nasz Król w galopie...grzywa rozwiana... !!!!

Widać wiosna Mikusiowi dobrze robi! Bierze sie chłopak do życia...:lol:

Posted

Klaudus- boska fotka!:loveu:
Łoże małżeńskie:evil_lol: Ile Ty im dziewczyno dałaś i dajesz:loveu:- dla nich to psi raj!
Klaudus- mało jest na świecie ludzi takich jak Ty! Twoje działania są takie pełne serca i ciepła- masz tu na dogo wielu wielbicieli:lol:

Posted

[quote name='Klaudus__']Patrzcie na to zdjęcie ! :evil_lol:
[więcej napiszę po wizycie u lekarza]
Musiałam je dodać, bo poprostu obaj są udani jak nie wiem.

Zakochana para!!!:loveu::loveu::loveu:
Super jest to zdjęcie!!!:loveu::loveu::loveu: