mru Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 nie wiem, czy ta pani, bo nie gadałam z nią :( mogę dać Ci jej nr może by chciała! bo wiesz ona chciała Kojaka z oskalpowaną głową... edit: "średniej" urody haha ;) on ma taką samą "burkową" urodę jak Dieg :P Quote
kasiaprodex Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='asiamm']wychodziły ze śmietnika pod moim blokiem. a szczeniak nadal wypuszczany sam i biega po peronie :angryy:[/quote] czy ten szczeniak ma opikuna i on go wypuszcza aby sobie pobigał czy to bezdomna psina? a co do tej suki to trzeba ja zlapac i do weta na sterylke bo juz za pare chwil to szczeniaki sie pojawia i co do Korabiewic zostana zgłoszone? Przeciez tam to raju nie zobacza. Jakie tam szanse na adopcje beda mialy? Quote
asiamm Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='kasiaprodex']czy ten szczeniak ma opikuna i on go wypuszcza aby sobie pobigał czy to bezdomna psina? a co do tej suki to trzeba ja zlapac i do weta na sterylke bo juz za pare chwil to szczeniaki sie pojawia i co do Korabiewic zostana zgłoszone? Przeciez tam to raju nie zobacza. Jakie tam szanse na adopcje beda mialy?[/quote] szczeniak jak się okazało ma właściciela. któremu się nie chce na spacery chodzić więc go luzem puszcza żeby sam się wyspacerował. a tej zgrai psów już nie widziałam :shake: no ale ja kursuję tylko między domem a stacją pkp. pewnie gdzieś po mieście biegają Quote
kasiaprodex Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='asiamm']szczeniak jak się okazało ma właściciela. któremu się nie chce na spacery chodzić więc go luzem puszcza żeby sam się wyspacerował.[/quote] a czy ktos z tym wlascicielem rozmawiał? Może straz miejska tez by sie włączyła.mały mandacik. Ten pies juz jest jedna noga w schronie jak ma takich opiekunów.Trzeba juz działac. Quote
kasiaprodex Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 A tak dla informacji bo pewnie Ciotki z tamtych stron wiedza. Gmina doplaca 50% do sterylek i kastarcji dla domnych błońskich zwierzaków. Czy mieszkańcy sa świadomi o takiej akcji? Quote
enia Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='kasiaprodex']A tak dla informacji bo pewnie Ciotki z tamtych stron wiedza. Gmina doplaca 50% do sterylek i kastarcji dla domnych błońskich zwierzaków. Czy mieszkańcy sa świadomi o takiej akcji?[/QUOTE] oczywiście, Ziutka dobra kobieta załatwia więcej niż te 50%:lol: szkoda, że bezdomności nie da sie tak ukrócić ......... Quote
sleepingbyday Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 przy pomocy gminy powinno się móc ukrócić bezdomność, tak nawet prawo stanowi... może nasze (tzn. wasze) wnuki takiej sytuacji dożyją. my nie mamy szans... Quote
Julie Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 mru prosimy o sesję zdjęciową Diego i Gacka z opisami :D Quote
mru Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 w tym poście się kilka znajdzie i niżej :):):) http://www.dogomania.pl/forum/f85/gacek-mlody-terierek-z-orzechowcow-juz-w-nowym-domu-108295/index96.html#post11742515 Quote
mru Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 :-o:-o:-o o boże... ...świetnie :razz: Quote
Ziutka Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Dostałam właśnie sms'a od cioteczki Eni, że wczoraj widziała Milkę pod blokiem :-( Quote
malagos Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Czyli sytuacja suczynki bez zmian :shake: A miałam cichą nadzieje, że ktoś ją wziął do domu. Quote
Ziutka Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 malagos napisał(a):Czyli sytuacja suczynki bez zmian :shake: No jak widać bez zmian :-( Quote
mru Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 wspaniale, cholera juz myślałam, że wzięła ją ta baba ale nie... no super a mogła mieć DT i może nawet juz by miała dom ja pier...... Quote
Ziutka Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 mru napisał(a): ja pier...... Najlepsze określenie co do tej całej sytuacji z Milą :shake: Quote
wanda szostek Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Wspaniale sobie radzicie w tej sytuacji wierzę, że też będzie jakieś wyjście. Quote
Ziutka Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Julie']i co z Milką? Widziałam ją dzisiaj..........:-( Enia nie wydaje Ci się, że Mila jest w ciąży :cool1: ? :cool1: Quote
mru Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 o jaaa a przecież ona niby po sterylce! :crazyeye: Quote
Ziutka Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 mru napisał(a):o jaaa a przecież ona niby po sterylce! :crazyeye: Niby tak :cool1: ja przejeżdżałam samochodem i ją zauważyłam i jakoś tak większa mi się wydaje i cycochy większe.....ale może już takie miała :roll: nie wiem...nigdy wcześniej nie widziałam jej jak było widno i z takiego bliska :shake: postaram się jutro tam przejechać i może znowu będzie wypuszczona to wsio olukam...obym się myliła. Quote
kasiaprodex Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 to ciotki łapcie ją i na steryke koniecznie.Bo z 1 klopotu powstanie przynajmniej 6 Quote
Ziutka Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 kasiaprodex napisał(a):to ciotki łapcie ją i na steryke koniecznie.Bo z 1 klopotu powstanie przynajmniej 6 Jak się okaże, że jest w ciąży to z pewnością na biegu tak zrobimy i zabierzemy na sterylkę :cool3: z tym nie ma problemu na szczęście...ale mam nadzieję, że się mylę i moje oczy mnie zawodzą z lekka. A w ogóle to skąd jest wiadome, że była sterylizowana? :roll: Quote
mru Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 dzieciaki nam tak powiedziały :razz: tak, te same, co ja ukryły że w dud wecie chyba nawet, bo za darmo... czy jakoś tak. mogłam coś namieszać, enii zapytać najlepiej Quote
Ziutka Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 mru napisał(a): że w dud wecie chyba nawet, bo za darmo... czy jakoś tak. mogłam coś namieszać, enii zapytać najlepiej No to miejmy nadzieję, że się mylę :cool3: może już miała takie cycochy a że zobaczyłam ją w dzień to inaczej :roll: jeśli tak to kamień z serca :multi: Quote
kasiaprodex Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 lepiej zabrac ja do weta tak na wszelki niewielki bo to co dzieciaki gadaja to trzeba brac na to poprawke. lepiej isc i sprawdzic w 100% i miec spokojna głowe a nie pózniej tylko kłopoty. Quote
Recommended Posts