Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie wiem, czy ta pani, bo nie gadałam z nią :( mogę dać Ci jej nr
może by chciała! bo wiesz ona chciała Kojaka z oskalpowaną głową...

edit: "średniej" urody haha ;)
on ma taką samą "burkową" urodę jak Dieg :P

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asiamm']wychodziły ze śmietnika pod moim blokiem.
a szczeniak nadal wypuszczany sam i biega po peronie :angryy:[/quote]

czy ten szczeniak ma opikuna i on go wypuszcza aby sobie pobigał czy to bezdomna psina?

a co do tej suki to trzeba ja zlapac i do weta na sterylke bo juz za pare chwil to szczeniaki sie pojawia i co do Korabiewic zostana zgłoszone? Przeciez tam to raju nie zobacza. Jakie tam szanse na adopcje beda mialy?

Posted

[quote name='kasiaprodex']czy ten szczeniak ma opikuna i on go wypuszcza aby sobie pobigał czy to bezdomna psina?

a co do tej suki to trzeba ja zlapac i do weta na sterylke bo juz za pare chwil to szczeniaki sie pojawia i co do Korabiewic zostana zgłoszone? Przeciez tam to raju nie zobacza. Jakie tam szanse na adopcje beda mialy?[/quote]
szczeniak jak się okazało ma właściciela. któremu się nie chce na spacery chodzić więc go luzem puszcza żeby sam się wyspacerował.

a tej zgrai psów już nie widziałam :shake: no ale ja kursuję tylko między domem a stacją pkp. pewnie gdzieś po mieście biegają

Posted

[quote name='asiamm']szczeniak jak się okazało ma właściciela. któremu się nie chce na spacery chodzić więc go luzem puszcza żeby sam się wyspacerował.[/quote]

a czy ktos z tym wlascicielem rozmawiał? Może straz miejska tez by sie włączyła.mały mandacik. Ten pies juz jest jedna noga w schronie jak ma takich opiekunów.Trzeba juz działac.

Posted

[quote name='kasiaprodex']A tak dla informacji bo pewnie Ciotki z tamtych stron wiedza.

Gmina doplaca 50% do sterylek i kastarcji dla domnych błońskich zwierzaków. Czy mieszkańcy sa świadomi o takiej akcji?[/QUOTE]

oczywiście,
Ziutka dobra kobieta załatwia więcej niż te 50%:lol:
szkoda, że bezdomności nie da sie tak ukrócić .........

Posted

wspaniale, cholera
juz myślałam, że wzięła ją ta baba
ale nie... no super

a mogła mieć DT i może nawet juz by miała dom
ja pier......

Posted

mru napisał(a):
o jaaa a przecież ona niby po sterylce! :crazyeye:

Niby tak :cool1: ja przejeżdżałam samochodem i ją zauważyłam i jakoś tak większa mi się wydaje i cycochy większe.....ale może już takie miała :roll: nie wiem...nigdy wcześniej nie widziałam jej jak było widno i z takiego bliska :shake: postaram się jutro tam przejechać i może znowu będzie wypuszczona to wsio olukam...obym się myliła.

Posted

kasiaprodex napisał(a):
to ciotki łapcie ją i na steryke koniecznie.Bo z 1 klopotu powstanie przynajmniej 6

Jak się okaże, że jest w ciąży to z pewnością na biegu tak zrobimy i zabierzemy na sterylkę :cool3: z tym nie ma problemu na szczęście...ale mam nadzieję, że się mylę i moje oczy mnie zawodzą z lekka.
A w ogóle to skąd jest wiadome, że była sterylizowana? :roll:

Posted

dzieciaki nam tak powiedziały :razz: tak, te same, co ja ukryły

że w dud wecie chyba nawet, bo za darmo... czy jakoś tak. mogłam coś namieszać, enii zapytać najlepiej

Posted

mru napisał(a):

że w dud wecie chyba nawet, bo za darmo... czy jakoś tak. mogłam coś namieszać, enii zapytać najlepiej

No to miejmy nadzieję, że się mylę :cool3: może już miała takie cycochy a że zobaczyłam ją w dzień to inaczej :roll: jeśli tak to kamień z serca :multi: