Ziutka Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 asiamm napisał(a): może poczekajmy na Ziutkę. może czegoś się dowie. może zdjęcia zrobi. ja nie miałam aparatu przy sobie Doopa...kamień w wodę :shake: nie wiem gdzie się podział...już się zrobiło ciemno i może gdzieś się schował do spania :roll: nie wiem :shake: jutro przed południem podjadę i zobaczę...popytam taksówkarzy - może coś wiedzą. Quote
asiamm Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Ziutka napisał(a):Doopa...kamień w wodę :shake: nie wiem gdzie się podział...już się zrobiło ciemno i może gdzieś się schował do spania :roll: nie wiem :shake: jutro przed południem podjadę i zobaczę...popytam taksówkarzy - może coś wiedzą. pół godziny temu był :-( taki chudziutki, w tunelu przy peronach. może mi się jutro uda podejść i zdjęcia zrobić, ale nie wiem czy dam radę. no i papu jakieś zanieść Quote
Ziutka Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 asiamm napisał(a):pół godziny temu był :-( taki chudziutki, w tunelu przy peronach. może mi się jutro uda podejść i zdjęcia zrobić, ale nie wiem czy dam radę. no i papu jakieś zanieść Asiu...jak możesz to załóż wątek małemu...jutro będziemy coś działać ;) Quote
asiamm Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='Ziutka']Asiu...jak możesz to załóż wątek małemu...jutro będziemy coś działać ;) http://www.dogomania.pl/forum/f28/szczeniak-na-peronie-w-bloniu-k-warszawy-129599/#post11630436 Quote
Ziutka Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 mru napisał(a):reszta utknęła na moim aparacie :shake: (nie wiem gdzie kabelek!? :niewiem:) Hmm...no to klapa po całości :placz: A może Dieguś wie gdzie jest kabelek ? :eviltong: Quote
mru Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 reszta utknęła na moim aparacie :shake: (nie wiem gdzie kabelek!? :niewiem:) Quote
sleepingbyday Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 chcesz się dowiedziec, gdzie kabelek? woda z sola do pyska, aż sie cofnie z żołądka :evil_lol: Quote
mru Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: kabelek? co wy, jaki kabelek? nie zjadłem żadnego kabelka! w ogóle co ten pies musi u mnie znosić :shake: patrzcie zabierzcie mnie stąd... Quote
mru Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Wise men say only fools rush in but I can't help falling in love with you... Shall I stay? would it be a sin? If I can't help falling in love with you... Like a river flows surely to the sea Darling so it goes some things are meant to beeeeee take my hand, take my whole life too for I can't help falling in love with you...! for I can't help falling in love with you... Quote
mru Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 eeej, chwilę... co on ma w pysku? :razz: mam podejrzenie, że to coś mojego... Quote
mru Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 a tu już zdjęcia z serii - żarty żartami, ale Diego to ferii ty roku nie ma :eviltong: co? mam za tobą iść? no ewentualnie... w sumie uratowałeś mi życie... i takie tam. to się przejdę... no też cię lubię! co? i mam tak siedzieć? uuu, co tam masz? Quote
izzie1983 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 No i nie mów teraz, że jesteś bez serca i zamierzasz ich rozdzielić :evil_lol: Quote
mru Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 a nie uważasz, że trochę zimno na "waruj"? noooo nie wiem, czy mnie przekonasz. to może ja wstanę? nie? oj tak! już biegnę! :loveu::loveu::loveu: Quote
mru Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Ziutka zadowolona z ilości fot? ;) izzie1983 napisał(a):No i nie mów teraz, że jesteś bez serca i zamierzasz ich rozdzielić :evil_lol: eeeh i wish i could keep him :( Quote
Ziutka Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 mru napisał(a):Ziutka zadowolona z ilości fot? ;) OCZYWIŚCIE :multi: :loveu: :multi: Quote
izzie1983 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 izzie1983 napisał(a):No i nie mów teraz, że jesteś bez serca i zamierzasz ich rozdzielić :evil_lol: :eviltong: Quote
mru Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 izzei widziałam :cool1: cwaniaku Ty ;) i nawet odpowiedziałam :D mru napisał(a): eeeh i wish i could keep him :( Quote
izzie1983 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Aaaaaaaaa ;-) Może jednak się uda... Życzę Ci tego. Niestety ja mojej mamy nie mogę przekonać dlatego muszę się wyprowadzić... Quote
mru Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 też swojej to mówię :) ale kurde kasy nie ma i nie ma... i ona mi nie wierzy ma rację :razz: muszę chyba dużo teatralnych rzewnych scen urządzać w domu :eviltong: (ale ciiiii - moja mama czasem czyta wątek Diego... ;)) Quote
sleepingbyday Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 słodcy są niesamowicie :eviltong: Quote
Recommended Posts