Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Laura1108'][B]Mix Bernardyna z kaukazem - Azis[/B] : wiek około 1,5 roku , łagodny . Znaleziony w Radzyminie .

[IMG]http://images42.fotosik.pl/105/8e33909ddb5445d0.jpg[/IMG][/quote]
To raczej owczarek południowo-azjatycki..w dodatku kopiowany...

Posted

Klembowszczaki sorry,
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1161/rusti-lady-dwie-cudowne-zaleknione-sunie-w-pseudo-schronie-w-wolomini-146056/#post12934043[/URL]
te suńki trzeba szybko zabrać :shake:

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1161/rusti-cudowne-rodzenstwo-w-pseudo-schronie-w-wolomini-146056/[/URL]

Pomocy!!!!
Sunia z tego wątku jest w Wołominie w pseudo schronisku

Cudem udało sie dla niej znaleźć dom ale nie chcemy jej wydać bez sterylki. Potrzebne nam pieniądze na zabieg

[B]Prosimy o wsparcie!!![/B]

Posted

Kochane, jeśli potrzeba porobić fotki, to ja się piszę. Być może będę nawet miała transport, ale to nie jest pewne (bluesmobil ma 22 lata, jest maluchem i nie wiem, czy kolejna reanimacja się powiedzie).
Fociłam w Krężelu/Maciejowicach i u Wahl - foteczki do wglądu na stosownych wątkach.
Jakby co, to dajcie znać, bo ja w necie raczej raz dziennie (najwyżej) i to na krótko.

Posted

[quote name='Zofia.Sasza']Kochane, jeśli potrzeba porobić fotki, to ja się piszę. Być może będę nawet miała transport, ale to nie jest pewne (bluesmobil ma 22 lata, jest maluchem i nie wiem, czy kolejna reanimacja się powiedzie).
Fociłam w Krężelu/Maciejowicach i u Wahl - foteczki do wglądu na stosownych wątkach.
Jakby co, to dajcie znać, bo ja w necie raczej raz dziennie (najwyżej) i to na krótko.[/quote]

:multi:
Ja widziałam Twoje fotki na wątku Wahlowej.

Są rewelacyjne.
Nasze fotki hm....są raczej poglądowe :oops::evil_lol:
ale jakby trzasnąć psom jakieś super portrety z tymi ich maślanymi oczami to szybciej by sie domy kusiły.

Jak będziemy planowac wyprawę - damy znać wcześniej :lol:

Posted

[quote name='Negri_2008']:multi:
Ja widziałam Twoje fotki na wątku Wahlowej.

Są rewelacyjne.
Nasze fotki hm....są raczej poglądowe :oops::evil_lol:
ale jakby trzasnąć psom jakieś super portrety z tymi ich maślanymi oczami to szybciej by sie domy kusiły.

Jak będziemy planowac wyprawę - damy znać wcześniej :lol:[/quote]

Dajcie, dajcie. Ja poglądowe też umiem ;) Prawy profil, lewy profil - te klimaty. Jakby bluesmobil odżył to też się odezwę.

Posted

Cioteczki, sprawa jest bardzo ważna.

To jest wątek suczek, które były pod opieką dr Klamczyńskiego w Wołomienie.
Wszyscy lub prawie wszyscy o nim słyszeli.

On prawie do śmierci benia Trevora, który walczy z życiem.
Do dzisiaj rano były tam jeszcze inne sunie; między innymi jedna świeżo po sterylce druga z raną w boku.
Dzis o 8 rano zostały zabrane odwiezione przez Kalmke do Celestynowa.
Dla potrzeb transportu podano im sedalin i za ogony jak worki kartofli wrzucono do samochodu.:diabloti:
Chcemy je zabrać dziś/jutro z Celestynowa i umieścić w płatnych dt ale nie mamy funduszy.

Prosimy o wsparcie

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1161/potrzebne-deklaracje-bazarki-inaczej-suki-zgina-146056/[/URL]

Posted

Jestem wolontariuszką w Klembowie od pół roku. Jesli potrzeba cos wiedziec o jakims piesku więcej, albo sprawdzic domek w okolicy Wolomina i Klembowa to chetnie pomogę. Pozdrawiam Ania.

Posted

[quote name='pusislaw']Jestem wolontariuszką w Klembowie od pół roku. Jesli potrzeba cos wiedziec o jakims piesku więcej, albo sprawdzic domek w okolicy Wolomina i Klembowa to chetnie pomogę. Pozdrawiam Ania.[/quote]

wysłałam pw

Posted

[quote name='pusislaw']Jestem wolontariuszką w Klembowie od pół roku. Jesli potrzeba cos wiedziec o jakims piesku więcej, albo sprawdzic domek w okolicy Wolomina i Klembowa to chetnie pomogę. Pozdrawiam Ania.[/quote]
Zerknij zatem czy taki psiak tam nie trafil:roll:
[FONT=Tahoma][COLOR=#22364f]"W Ząbkach 4.IX na osiedlu Batorego, zaginął 2 letni kundel mieszaniec nie duży z charakterystycznymi wystającymi dolnymi zębami, czarny z białym krawatem. Jest psem domowym i bardzo z nami zżytym. nr. 0 602 277 644."[/COLOR][/FONT]

• 2 weeks later...
Posted

Hallo hallo :lol:

Czy wybierasz się może do Klembowa w niedzielę?
Byloby fajnie sie poznać.

Czy jest jeszcze w schronie ten haszczak Tarik?

Posted

Bardzo dziekuje Waldi481 za piękne obroże, które otrzymałam i przekaże je na rzecz psiaków z Klembowa.

Są śliczne, takie z ozdobami i dzwoneczkami.Troche ich szkoda zakładać psiakom na pobyt w schronie, ale obiecuje, że zadbam o to, aby każdy mały psiak, który będzie szedł do domciu dostanie obróżkę jako wyprawkę.

:lol:

• 3 weeks later...
Posted

Witam serdecznie. Jestem zainteresowana wolontariatem, udzielaniem pomocy rzeczowej i finansowej na rzecz schroniska w Klembowie. Byłam tam w niedzielę 18.10, zabrano rzeczy które przywiozłam ale nie było chętnych do rozmowy. Jak mam postąpić by chciano skorzystać z mojej pomocy. Bardzo proszę o kontakt.

Posted

[quote name='Negri_2008']Hallo hallo :lol:

Czy wybierasz się może do Klembowa w niedzielę?
Byloby fajnie sie poznać.

Czy jest jeszcze w schronie ten haszczak Tarik?[/quote]

Poszukuję wolontariuszy schroniska w Klembowie. Bardzo chciałabym pomóc zwierzakom ale nie wiem od czego zacząć. Chciałabym skontaktować się z kimś kto stale pomaga w Klembowie, żeby może spotkać się na miejscu w jakiś konkretny dzień. Bardzo proszę o kontakt.

Posted

[quote name='Aga-33-76']Poszukuję wolontariuszy schroniska w Klembowie. Bardzo chciałabym pomóc zwierzakom ale nie wiem od czego zacząć. Chciałabym skontaktować się z kimś kto stale pomaga w Klembowie, żeby może spotkać się na miejscu w jakiś konkretny dzień. Bardzo proszę o kontakt.[/QUOTE]

Jestem ;)

Podam Ci na pm mój numer telefonu i sobie pogadajmy

• 2 weeks later...