Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poniżej zdjęcie psa w typie Cane Corso ( zdjęcie nr 1 ) i Beranrdyna ( zdj nr 2 )

Cane corso - Oskar : wiek trochę ponad rok , łagodny , w Azylu od 28-29 sierpnia .

Bernardyn - Berni : wiek ok 1,5 roku , łagodny . W Azylu od 2-3 tygodni .

Amstaff - Tiger : wiek ok 1,5 roku , zabawowy - niewychowany ale karny jak karze się mu uspokoić to sie uspokaja . W Azylu lipiec/sierpień .

Posted

Postaram się podjechać i zrobić jakieś normalne fotki a co do niedzieli to dziś nic nie wiem u mnie to wszystko z dnia na dzień oczywiście postaram się podjechać z Toba Negri bo tam od stacji to chyba spory kawałek ja nawet nie mam pojęcia jak tam się idzie zwykle bywam tam autem . Po za tym co nas dwie to nie jedna :)

Posted

losiczka napisał(a):
W legionowie nie - ale w kobyłce połowicznie mieszkam..więc jak coś sprawdzić to możecie na mnie liczyc:lol:

Dzięki, ten konkretny domek już Laura obstawia ;)
ale dla Klembowszczaków na przyszłosć jak znalazł :multi:

Posted

Do Klembowa wystarczy pojechać na chwilkę i od razu można zobaczyć:

wyniszczonego doga :placz:

To jest suni wątek
http://www.dogomania.pl/forum/f28/wyniszczony-dog-pilnie-potrzebny-dom-tymczasowy-145956/

Podrostka bernardyna (Berni) ofiarę wakacji :shake:
Pies ma około 1 roku. Został znaleziony przez miłego Pana doktora. Chłopak najchętniej wdrapałby się nam na kolanka, taki czuje się malutki, samotny i nieszczęśliwy. :placz: A tak poważnie to strasznie miły, łagodny piesek.
Będziemy go pilnie ogłaszać i prosić o pomoc ciotki beniowe ;)

Czteromiesięczną suczkę "po przejściach" :angryy:
To jest jej wątek
http://www.dogomania.pl/forum/f28/ratujmy-ja-poki-jeszcze-czas-145955/

Sprawę tego wyżła Laura trzyma w garści :loveu:

To jest wyżła wątek
http://www.dogomania.pl/forum/f1161/przerazony-wyzel-w-azylu-w-klembowie-pilnie-ds-albo-dt-145995/

Ciąg dalszy relacji z wizyty z pewnością nastąpi :p

Co do potrzeb dla Klembowa to:

WOLONTARIUSZE
karma dla szczeniąt
karma dla dorosłych psów ( bez drobiu)
słoma
kołderki, kocyki
obroże i smycze

wszystko w każdej ilości :cool1:

Posted

Wyżeł jest wspaniały , kochany , pchał się na mnie , chował , błagała o przytulanie i głaskania ale jest spięty niesamowicie widocznie coś w życiu go spotkało strasznego . Jednak jest naprawdę przylepny - CUDOWNY :loveu:

wRZUCĘ kilka fotek bo tak ustaliłyśmy z Negri , że ja słodziaka wrzucę :) Tylko wczoraj juz nie miałam czasu a w nocy zabrakło sił :(

No i wyżeł jest bardzo chudziutki , wiem że wyżły ogólnie powinny byc chude ale chyba nie aż tak ...

Posted

Czas na najmniejszych :shake:

Emi - sunia około 2 miesięczna. Została znaleziona w kontenerze na śmiecie. Nieźle, co?
Będzie małym piskiem.
Wyraźnie widać, że jeszcze się nie otrząsnęła z szoku :shake: Jest nieśmiała i czym prędzej musi utulić się w łóżeczku właścicieli.
Została raz odrobaczona.

Emma - sunia mix sznaucera-terierkowa, ostrowłosa. Przywieziona do Klembowa z lasu, gdzie miała skonać przywiązana do drzewa :angryy:
Ma około 2 miesięcy. Taka mała wesolutka pieszczoszka. Została raz odrobaczona.

Emili - sunia mix sznaucerowo-terierkowy. Ma około 3 m-cy. I tak jak sunia wyżej jakiś potwór przywiązał ja do drzewa.
Jest troszkę podrośnięta, wiec będzie średniawa jak dorośnie.
Została raz odrobaczona.

Szczeniaczki mają ogłoszenie na:

Alegratka'
e-oferty
giełdaogłoszeń
gumtree warszawa
przygarnijzwierzaka

Posted

A ja kompletuje rzeczy dla psiaków...Jak będe tam jechała to dam znać na wątku to może ktoś będzie chciał się zabrać samochodem:razz:planowany termin pod koniec września żeby rzeczy nazbierało się jak najwięcej...

A to małe łaciate...:-(mam do takich straszną słabość....:shake:

Guest Elżbieta481
Posted

Poprosimy o dokładny adres Azylu w Klembowie i czy na przesyłce kogoś konkretnie trzeba podać...Chcemy przesłać kupione obróżki.
E/W

Posted

waldi481 napisał(a):
Poprosimy o dokładny adres Azylu w Klembowie i czy na przesyłce kogoś konkretnie trzeba podać...Chcemy przesłać kupione obróżki.
E/W

Dziękuję bardzo :loveu:
A czy zgodzilibyście sie na to aby przesyłka została skierowana na mój adres?
Nie chciałabym absorbować ludzi ze schronu po odbiór przesyłaki.

Guest Elżbieta481
Posted

Wzruszyłam się-przekazałabyś?To napisz do nas PW.
W/E