Doti200 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Wariat z niego niesamowity!:loveu: A już dziś wieczorkiem poszalejemy razem:cool3: Quote
Basia1968 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 te zdjęcia cudowne cudowne , a to ostatnie to po prostu rozbrajające :evil_lol::evil_lol: Quote
ewatr Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Ale pieszczoch i lizawa z niego :loveu: az miło popatrzec :p Quote
Basia1968 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 BARDZO MI SIE PODOBA TO OKRESLENIE LIZAWA:evil_lol::evil_lol::loveu: SUPER Quote
Doti200 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Rzeczywiście LIZAWA z niego jest niezła, ale co ciekawe liże dopiero na koniec głaskania. Nie ma nic za darmo, nawet na polizanie trzeba sobie zasłużyć:evil_lol: Quote
mimiś Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 jak te psy ładnieja po adopcji, nie przestanie mnie to zadziwiać...niby ten sam a zupełnie inny:loveu: Quote
ewatr Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 mimiś napisał(a):jak te psy ładnieja po adopcji, nie przestanie mnie to zadziwiać...niby ten sam a zupełnie inny:loveu: Bo miłośc uskrzydla :eviltong::loveu: Quote
Doti200 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Oj zaniedbałam ostatnio dogomanię, że aż wstyd!:oops: Dopiero w ten weekend mogłam pojechać do domku i do mojego Homcia, a już 2 tygodnie mnie nie widział. Po prostu szalał z radości!:loveu: Skakał lizał i nie opuszczał mnie nawet na krok. Dobrze, że tym razem zostawiam go tylko na tydzień, bo tęsknię z a nim strasznie! Może w ten weekend uda mi się zrobić jakieś nowe zdjecia to wstawię w wolnej chwili. Quote
Basia1968 Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 noo Doti czekamy czekamy na chłopaczka - zapewne lizawa wymyje Cię za wszystkie czasy:evil_lol::evil_lol: Quote
Doti200 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 No i lipa! Siostra zostawiła aparat w akademiku i nie mogłam mojemu przytulańcowi zrobić zdjęć:-( A szkoda, bo świetnie dziś bawił się z sąsiadem, dwa wariaty!:evil_lol: Małego rozumiem, bo to jeszcze młodziak, ale żeby mój "dojrzały" Homer tak szalał to się nie spodziewałam:evil_lol: Może za tydzień urządzą sobie powtórkę z rozrywki i uda mi się to udokumentować;) Quote
Basia1968 Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 Czekamy z utęsknieniem na homerkowe wygłupianki Quote
Doti200 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Przepraszam, że dopiero teraz, ale cierpię na chroniczny brak czasu. Na usprawiedliwienie powiem tylko, że piszę pracę zaliczeniową o Dogomanii;) Dodaję Homciowe zdjęcia, choć są kiepskiej jakości niestety musiałam je robić komórką, bo cyfrówka mi padła:-( Homer zabrany na spacerek całkowicie odmawiał posłuszeństwa i wcale nie chciał pozować, ani nawet pokazowo poszaleć;) Za to naszło go na wylewne przytulanie się;) Oto i on Quote
jotpeg Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 przesliczne oczka robi :loveu::loveu::loveu: wszystkiego najlepszego!!! Quote
Kamila_s Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 cudny Homerku i jego Pani!! SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU I WCIAZ TAK PIEKNYCH HOMERKOWYCH USMIECHOW!!!:-):-):-) Quote
Doti200 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Dzięki dziewczyny:loveu: Wam również życzymy wszystkiego co najlepsze w nowym roczku!!!:smile: Quote
Basia1968 Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Homerkowi i homerkowej rodzince wszystkiego co najlepsze w życiu Quote
Basia1968 Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 aloooooo jest tam kto?? pozdrowienia dla przeslicznego psiaka i najcudowniejszej rodzinki Quote
Doti200 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Po wielu problemach wracam na forum:oops: Na szczęście problemy mam ja, a nie mój słodziak, więc cioteczki nie musicie się martwić. Wiem ,że nic nie usprawiedliwia takiej długiej nieobecności, ale zdecydowanie za dużo wziełam obowiązków na siebie, a i odstęp do internetu mam średnio tylko raz na tydzień.:placz: Homerek jest jak zwykle super grzeczny dotrzymując towarzystwa mojej mamie. Dostaje ataków nieopanowanej radości jak tylko mnie zobaczy, a wtedy nie ma przepuść głaskanie i tarzanie obowiązkowe;)A i problemy stają się dzięki temu dużo mniejsze:p Mam nadzieję, że uda mi się zrobić trochę zdjęć jak przyjadę do domu na święta i postaram się je dosyć szybko wrzucić na dogo. P.S. Homcio pozdrawia wszystkie cioteczki i to tak bardzo,bardzo:loveu::loveu::loveu: Quote
Basia1968 Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Dorotko kochana dziękuję za wiadomości. Życzę Ci aby probl;emy zniknęły jak mydlane bańki. Będzie kochaniuska dobrze. Pamiętaj, że myslami wprawdzie ale wspierają Cię ludzie, którzy kochaja dobro, a gdzie kumulacja dobra to musi byc pozytywnie!!! Quote
mimiś Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 ja też sie cieszę,że ten tak skrzywdzony biedak ma dobrych ludzi przy sobie Quote
Doti200 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Opóźnione, ale za to świeżutkie zdjęcia mojego pieszczocha:cool3: Z dzisiejszego spacerku. najlepsi przyjaciele z sąsiedztwa:cool3: Pieszczoch totalny:evil_lol: Quote
Basia1968 Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 jejkuuuuu aż serce zabiło mi mocnooooo gdy wątek w subskrybcjach poszedł na początek. Kochana Dorotka wreszcie pokazała nam ślicznotę. A jakiego ma ślicznego kolegę. Homerku zapadłeś w mojej i nie tylko mojej pamięci a przede wszystkim w sercu głęboko. Psinko nawet nie wiesz jak się cieszę, że masz tak cudowną Panią Quote
Doti200 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 I jeszcze kilka ze mną:evil_lol: W promieniach zachodzącego słońca;) Cieszę się strasznie z tego "długiego" weekendu, przynajmniej będę mogła poszaleć trochę z tym moim wariatem;) I może na jakąś wycieczkę się wybierzemy, choć na kilka godzin... Quote
Recommended Posts