Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 806
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bardzo bardzo dziekujemy za wpłaty:loveu: w pierwszym poście napisze kto i ile wpłacił?
Kasiu a jak tam Homer? czy dogaduje sie z innymi psiakami? a jak tam z Homerkowe relacje z kicurkiem?

Posted

sunia idzie do kojca i szukamy domeczku dla niej:-(:-(
ale jest cudowna - ma dwa imiona Kasia i Perełka. Pierwsze wymyślił mój mąz:evil_lol::evil_lol: drugie ja:eviltong::eviltong:

Posted

Tutaj trochę fotów przymilastych, widać na nich mniej więcej, że Homer sięga do kolan (zdjęcia robiłam sama sobie, dlatego takie dziwne kadrowanie :oops: )

Posted

Z psami Homer ma ogroniczony kontakt ze względu na grzybka w uszach. Na spacerach towarzyszy mu Fryzia (widać ją na fotkach), która też ma leczone uszka oraz szczeniaki, których mama też miała grzybka :razz:
Homer dogaduje się z nimi wzorowo ;)

Z kotem doczynienia nie miał, ale gdyby był chętny domek z kotem, to oczywiście sprawdzimy ;)

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Może przydało by się jej założyć wątek osobny??

Wątek jest zbędny,zważając na nikłe adopcje naszych psów przez dogo ;). Sądzę,że allegro małemu adhd wystarczy. Jutro ja wystawię, zaraz jak dostanę zdjęcia;).

Homerek jest cudowny :loveu: