Paulina_mickey Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Kto da Homerowi domek? Chociażby tymczasowy??:cool3: W górę!!! Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Julie napisał(a):Boshe jakie biedactwo Ci ludzie są okrutni nie zasługują, żeby być ludźmi. Ale jaka jest kwestia bardziej finansowa czy, że nie ma gdzie? Bardziej nie ma gdzie. Homer potrzebuje tymczasu i to natychmiast !! Został tak potwornie skrzywdzony, że nie da sobie rady w schronisku :placz: Quote
NaamahsChild Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Jestem niestety zapsiona, ale interesuje mnie stan Homerka - co jest z nim na dzień dzisiejszy? Jak reaguje np. na koty? To istotne, bo wielu tymczasowiczów ma mruczki. Quote
Basia1968 Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Sytuacja wygląda następująco; Homer idzie niestety do schroniska:-(, ale na trzy tygodnie. Pod koniec listopada zabieram go do hoteliku do Murki. Niestety tylko tak udało sie to załatwić. Więc trzeba gromadzić kaskę na hotelik. Jesli ktoś będzie sie mógł dorzucić to zapraszam, jesli nie ja i tak go będę sponsorować. Wszystkie pieniądze zebrane w październiku i listopadzie z allegro i bazarku, cegiełek pójdą na hotelik. Wszystko będzie czarno na białym. Miejsce u Murki udostepnione dzięki Ulka18, której jestem wdzięczna po grobową deskę. Murko Tobie tez serdecznie dziekuję. Quote
Basia1968 Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Przykro mi ale nie moge powiedziec nic na temat jego zachowania,stosunku do zwierząt, gdyz on przebywał w klatce u weterynarza. Przykro mi, ale na dzien dzisiejszy nie wiem jak Homer sie zachowuje. Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Dobrze, że mamy zaklepane miejsce u Murki. Ale wciąż mam nadzieję, że znajdziemy tu jakiś tymczas. Mi już zabrakło pomysłów i znajomych do wykorzystania. Miejmy nadzieję, że chłopak da sobie radę w schronie... Quote
NaamahsChild Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Mam koleżankę, która wzięłaby psa na tymczas, ale jest to w Bytowie, na Pomorzu, pytać się jej? Quote
Basia1968 Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Bytów jest bardzo daleko - a trzy tygodnie w schronie (mam nadzieję, że nie odbiją się źle na piesku) to w sumie nie aż tak długo. Domek stały bardzo bardzo mile widziany:loveu::loveu::loveu: Quote
Basia1968 Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 do Bytowa to 662 km - gdyby to był domek stały to żadna odległość nie ma znaczenia. Bardzo dziękuję za zainteresowanie i pomoc, ale zorganizowanie jego wyjazdu tak daleko i przyjazdu do hoteliku to jest olbrzymi koszt. Quote
Paulina_mickey Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Tak więc w górę kochany!! Niech Cie domek stały wypatrzy!!!:multi: Quote
NaamahsChild Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Ok, rozumiem - w każdym razie dałam znać. Quote
mimiś Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Basiu, deklaruje 25 zł/m-c dla Homerka -jesli hotelikowanie u Murki dojdzie do skutku -wiecej nie moge bo mam jeszce inne zobowiązania Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 mimiś napisał(a):Basiu, deklaruje 25 zł/m-c dla Homerka -jesli hotelikowanie u Murki dojdzie do skutku -wiecej nie moge bo mam jeszce inne zobowiązania Dziękujemy :multi::loveu: w imieniu Homerka:loveu: Moim zdaniem 3 tyg to rzeczywiście nie tak długo, zniósł tak wiele to i schron mu nie straszny. Zastanawiam się tylko, czy władze schroniska w Mielcu pozwolą nam odwiedzać Homera. Zależy mi żeby miał jak najwięcej kontaktu z człowiekiem. Quote
Masza4 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 W Mielcu dobre władze, więc nie sądzę, żeby był jakiś problem ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Masza4 napisał(a):W Mielcu dobre władze, więc nie sądzę, żeby był jakiś problem ;) To wspaniale. Już się o to postaramy, żeby nie zapomniał tam co to jest miłość :loveu: Quote
Klaudus__ Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 I na "dobranoc" podnoszę Homerka...:loveu: Quote
Basia1968 Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 W schronisku mieleckim są naprawdę cudowni ludzie, więc opieke będzie miał jak trzeba. :loveu: Quote
Basia1968 Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Jeśli ktoś chce pomóc to proszę przysyłać pieniążki już bezpośrednio na konto Murki z dopiskiem HOMER NUMER KONTA: Hotelik u Murki Katarzyna Mróz Krzemień Drugi 111 23-304 Dzwola PKO BP SA 20102032350000500200499137 Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 To dobrze. Postaram się w miarę możliwości go odwiedzać i zabierać na spacery. A tymczasem w górę !! Quote
Basia1968 Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Myślę, że Homer będzie miał większe szanse na domek jesli trafi już do hoteliku. Tam będzie można więcej dowiedzieć się o piesku, o jego stosunku do zwierząt. Prosimy o zaglądanie do naszego wątku Quote
Klaudus__ Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Podnoszę...Biedaczysko... Gdzie ten domek...? :-( Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Tak, masz rację Basiu. Mamy cały czas, nadzieję że wszystko będzie dobrze. Quote
Recommended Posts