Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A wogóle to pan Leo ani ślepy, ani głuchy nie jest. Szynkę widzi bardzo dobrze:evil_lol: a nawet zauważyłam , że zaczyna reagować na imię Poldi, Poldziu, oczywiście, głównie w celu sprawdzenia czy nie mam dla niego czegoś do żarcia, ale dobre i to:lol: i jeszcze z ciekawostek : Poldi nie umie ( albo nie może z jakiegoś powodu ) siedzieć, albo stoi albo leży, czasem tak potrafi stać koło mnie 2 godziny i bardzo lubi głasy oraz czesanko.

Posted

Znajoma wetka mi dziś poleciła dla Leośka fajną karmę na poprawę pracy mózgu dla dziadków ( właściwie na opóźnienie efektów starzenia ) więc juz niedługo Leoś może np. zacząć rozwiązywać krzyżówki ...
Dzisiaj jeszcze jeden numer wyciął, ukradł z plecaka mojej córce kanapki do szkoły i już się do nich zabierał....ale niestety zostały przechwycone;)

Posted

O proszę, to Leośka udawała, że nas nie słyszy :evil_lol:
Strasznie się cieszę, że Luminal działa. Leoś już praktycznie zdrowym psiakiem jest :loveu:

Posted

majuska napisał(a):
Znajoma wetka mi dziś poleciła dla Leośka fajną karmę na poprawę pracy mózgu dla dziadków ( właściwie na opóźnienie efektów starzenia ) więc juz niedługo Leoś może np. zacząć rozwiązywać krzyżówki ...
[CIACH]

Jaka to karma? Wiesz mniej więcej ile kosztuje? Mojej futrzanej 15 latce mogłaby się przydać :lol:

Posted

Karma firmy Hill's Prescription diet Canine b/d , za 4 kg ( 2x opakowanie po 2 kg ) zapłaciłam jakieś 45 zł, bo ona mi to wyhaczyła w hurtowni weterynaryjnej i jest blisko końca terminu ważności, ale jeszcze Leoś się zmieści. Mam też dla niego karmę z Royala Obesity Management , jest niskokaloryczna i też dobry ma skład dla starszych psów ( Leo ma troszkę nadwagi )
Robię co mogę, żeby dziadziowi wynagrodzić trudy dotychczasowej poniewierki;)

Posted

becia66 napisał(a):
Leoś tylko na suchej czy coś mokrego też łapnie ?:razz:

Dostają z Mają po łyżce mokrej dla " okrasy " do tej suchej, no i nie wspomnę, że tableteczki zawijamy w szyneczkę, biedy nie ma... Ostatnio jadł ze mną kalafiory i brokuły....