Becia66 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 SZPiLKA23 napisał(a): boska fota no bo Poldzio boski.....:loveu: Quote
karolciasz28 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Poldzio muszę Ci powiedzieć że masz boskie oczy.:loveu: Zazdroszczę majusce że może w nie tak bezkarnie patrzeć:lol:, Quote
majuska Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 figa33 napisał(a):oj Leoś , piesku , śliczny jesteś... a jaki mądry..:eviltong: Quote
majuska Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Popołudniowa sjesta :p ( a co innego można robić w taką pogodę:roll: ): Quote
figa33 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 ojej , a kto to na trzeciego do zdjęcia , takie fajne rude kociątko?:lol: Quote
Becia66 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Majuska pikny masz zwierzyniec :eviltong:.....i taki zaprzyjażniony widać......:loveu: Quote
majuska Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 ten rudy to nasz kocurek Rogaś ( wiem - głupie imię, ale jakoś tak się utrwaliło ) mamy jeszcze jednego - czarnucha Misia i jest jeszcze chomik, nie obiecuję fotek całej piątki bo zebrać ich razem to cud, ale nie myślcie , że Poldi taki kanapowiec - ja go wpakowałam na wyro, żeby se poleżał jak reszta, bo on bidny pewnie nigdy tego nie zaznał:roll: A poza tym Rogaś to nie jest fajne rude kociątko Figuś, tylko krwawy drapieżnik i morderca:cooldevi:...przynosi mi swoje zakrwawione zdobycze z wieczornych wypraw i doprowadza mnie tym do miniwylewów:angryy::bad-word: Quote
figa33 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 majusko , Rogaś to tak z miłości do Ciebie robi , poważnie :cool3: ale jest piękny! uwielbiam rude koty (i psy też ...hmmm:cool3:) Quote
majuska Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 figa33 napisał(a):majusko , Rogaś to tak z miłości do Ciebie robi , poważnie :cool3: ale jest piękny! uwielbiam rude koty (i psy też ...hmmm:cool3:) Wiem , że to specjalnie dla mnie ( super :shake: ) i jeszcze go za to chwalę, bo podobno, jak się pokrzyczy to pomyśli , że za mało przyniósł i następnym razem będzie więcej:evil_lol: Quote
Charly Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [quote name='majuska']wyro, żeby se poleżał jak reszta, bo on bidny pewnie nigdy tego nie zaznał:roll: A poza tym Rogaś to nie jest fajne rude kociątko Figuś, tylko krwawy drapieżnik i morderca:cooldevi:...przynosi mi swoje zakrwawione zdobycze z wieczornych wypraw i doprowadza mnie tym do miniwylewów:angryy::bad-word: ahahahhahah:evil_lol::evil_lol: a jak on stoi z ogloszeniami? Quote
majuska Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Leopold ma ogłoszenia, ciotki pilnuja, za co znów dziękuję:Rose: Quote
figa33 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 a Leoś ma 2 obserwatorów ,którzy może wreszcie zdecydują się zadzwonić:razz: Quote
majuska Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Figuś, łaski nie robią, taki piękny, mądry pies...;) niech się szybko decydują, bo jeszcze parę dni zobaczę, jak Leo się cieszy rano na widok mnie wstającej z wyra to nie wiem czy tak łatwo się z nim rozstanę, pomimo całej Leopoldowej " specyficzności " jest między nami jakaś szczególna więź....:loveu: Quote
Miśka84 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 majuska napisał(a):niech się szybko decydują, bo jeszcze parę dni zobaczę, jak Leo się cieszy rano na widok mnie wstającej z wyra to nie wiem czy tak łatwo się z nim rozstanę, pomimo całej Leopoldowej " specyficzności " jest między nami jakaś szczególna więź....:loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
figa33 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 pewnie ,ze łaski nie robią , nie wiedza co tracą na dodatek. Taki cudowny pies .. A ta więź to prawda...:lol: odnowiłam mu cafeanimal i alegratkę Quote
majuska Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 figa33 napisał(a):odnowiłam mu cafeanimal i alegratkę Figuś, czy ktoś Ci już kiedyś mówił, że jesteś kochana ?:calus: Tylko jeszcze napomknę, że ta szczególna więź między nami polega na tym , że on wie, że to ja jestem tą osobą która 2 razy dziennie napełnia mu michę;) i dodatkowo od czasu do czasu wkłada mu do pysia różne drobne smakołyczki.. ( bo chyba nie lubi mnie za to , że prowadzałam go do weta na zastrzyki...:shake:.... jak mogłam:shake::evil_lol:) Quote
Saphira Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Wcale mu się nie dziwię. Ja też wole chorować niz brać zastrzyki:diabloti: Makabryczne:diabloti: LIKWIDACJA psiego AZYLU - EKSMISJA 27 psów-POMOCY (649185519) - Aukcje internetowe Allegro Quote
majuska Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 A u nas leci dzień, za dniem.... Poldziu wyrobił sobie taki swój " plan dnia " Oczywiście teraz jesteśmy po spacerku i śniadanku, ale jeszcze jest asysta przy moim śniadanku, zawsze jeszcze jakiś kąsek do dzioba wpadnie:evil_lol: Potem się troszkę pokręci i pójdzie spać. Ładnie zażywa swoje tableteczki i już ponad miesiąc mija jak nie było żadnych oznak jego choroby. Tak trzymać!!! Naprawdę kochane psisko z niego - wyrobił się:loveu: Quote
majuska Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 No pięknie, od rana nikogo u Dziadzia Poldzia nie było :mad: Quote
figa33 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 witamy kochanego Podusia , kruszynkę naszą i słodziaka:lol: Quote
majuska Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 No i proszę, wystarczy troszkę bejzbolem pomachać i od razu sie ciotki zgłaszają:p Pozdrawiamy wszystkie zaglądające do nas ciotki!!!! Quote
Recommended Posts