Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ten rudy to nasz kocurek Rogaś ( wiem - głupie imię, ale jakoś tak się utrwaliło ) mamy jeszcze jednego - czarnucha Misia i jest jeszcze chomik, nie obiecuję fotek całej piątki bo zebrać ich razem to cud, ale nie myślcie , że Poldi taki kanapowiec - ja go wpakowałam na wyro, żeby se poleżał jak reszta, bo on bidny pewnie nigdy tego nie zaznał:roll:
A poza tym Rogaś to nie jest fajne rude kociątko Figuś, tylko krwawy drapieżnik i morderca:cooldevi:...przynosi mi swoje zakrwawione zdobycze z wieczornych wypraw i doprowadza mnie tym do miniwylewów:angryy::bad-word:

Posted

figa33 napisał(a):
majusko , Rogaś to tak z miłości do Ciebie robi , poważnie :cool3:
ale jest piękny! uwielbiam rude koty (i psy też ...hmmm:cool3:)

Wiem , że to specjalnie dla mnie ( super :shake: ) i jeszcze go za to chwalę, bo podobno, jak się pokrzyczy to pomyśli , że za mało przyniósł i następnym razem będzie więcej:evil_lol:

Posted

[quote name='majuska']wyro, żeby se poleżał jak reszta, bo on bidny pewnie nigdy tego nie zaznał:roll:
A poza tym Rogaś to nie jest fajne rude kociątko Figuś, tylko krwawy drapieżnik i morderca:cooldevi:...przynosi mi swoje zakrwawione zdobycze z wieczornych wypraw i doprowadza mnie tym do miniwylewów:angryy::bad-word:

ahahahhahah:evil_lol::evil_lol:

a jak on stoi z ogloszeniami?

Posted

Figuś, łaski nie robią, taki piękny, mądry pies...;) niech się szybko decydują, bo jeszcze parę dni zobaczę, jak Leo się cieszy rano na widok mnie wstającej z wyra to nie wiem czy tak łatwo się z nim rozstanę, pomimo całej Leopoldowej " specyficzności " jest między nami jakaś szczególna więź....:loveu:

Posted

majuska napisał(a):
niech się szybko decydują, bo jeszcze parę dni zobaczę, jak Leo się cieszy rano na widok mnie wstającej z wyra to nie wiem czy tak łatwo się z nim rozstanę, pomimo całej Leopoldowej " specyficzności " jest między nami jakaś szczególna więź....:loveu:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

pewnie ,ze łaski nie robią , nie wiedza co tracą na dodatek. Taki cudowny pies .. A ta więź to prawda...:lol:
odnowiłam mu cafeanimal i alegratkę

Posted

figa33 napisał(a):
odnowiłam mu cafeanimal i alegratkę

Figuś, czy ktoś Ci już kiedyś mówił, że jesteś kochana ?:calus:

Tylko jeszcze napomknę, że ta szczególna więź między nami polega na tym , że on wie, że to ja jestem tą osobą która 2 razy dziennie napełnia mu michę;) i dodatkowo od czasu do czasu wkłada mu do pysia różne drobne smakołyczki.. ( bo chyba nie lubi mnie za to , że prowadzałam go do weta na zastrzyki...:shake:.... jak mogłam:shake::evil_lol:)

Posted

A u nas leci dzień, za dniem.... Poldziu wyrobił sobie taki swój " plan dnia " Oczywiście teraz jesteśmy po spacerku i śniadanku, ale jeszcze jest asysta przy moim śniadanku, zawsze jeszcze jakiś kąsek do dzioba wpadnie:evil_lol: Potem się troszkę pokręci i pójdzie spać. Ładnie zażywa swoje tableteczki i już ponad miesiąc mija jak nie było żadnych oznak jego choroby. Tak trzymać!!! Naprawdę kochane psisko z niego - wyrobił się:loveu: