karolciasz28 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 :-(:-( Majusko trzymajcie się kochani. Leopold miał Rodzinę, Rodzinę która Go kochała ponad wszystko. Był i jest KOCHANY. Jesteśmy z Wami. A Ty maleńki biegaj po zielonych łąkach... :-(:-( Quote
weronika1 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Najpiękniejsze wspomnienia z ostatnich dni życia napewno Poldzio zabrał ze sobą. Dzięki Ci Majuska za to,że dałaś mu szczęście w końcowych chwilach jego życia, że zmieniłaś jego los,Poldzio był szczęśliwy u Ciebie i teraz też jest szczęśliwy. Quote
Dzika_Figa Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Nic nie piszę, ale myślę o Poldziu i o Was. W żadnym innym miejscu nie byłby tak szczęśliwy w ostatnich latach życia, jak był u Was. Quote
Andzike Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 figa33 napisał(a):pamiętam Leosiu .. długo będziemy pamiętać... Quote
Andzike Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 figa33 napisał(a):pamiętam Leosiu .. długo będziemy pamiętać... Quote
majuska Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 mój kochany obsmarkany nochal:loveu: nochalek się tak szybko obsmarkiwał, ale czyścić noska nie lubiłeś :) Pańcia sie teraz wysypia, bo Maja nie wstaje skoro świt, nikt mi kałuż nie robi, nie tupta po nocy, nie dyszy, nie sapie, jest spokojnie...ale brakuje mi tego wszystkiego niedźwiadku, dywanik jest taki pusty, aż mi to nie pasuje....mam nadzieję, że jest ci tam dobrze:roll: Quote
Florentynka Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Jest dobrze, bo Poldzio zabrał ze sobą w drogę dobre wspomnienia... Quote
Becia66 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 majuska napisał(a):...mam nadzieję, że jest ci tam dobrze:roll: tam już majuska jest wszystkim dobrze.... Quote
Dzika_Figa Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Patrzę Majusko na Twój podpis i myślę o Poldusiu, jak sobie tak tuptał tam i z powrotem, jak u Was byliśmy... Quote
Andzike Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Ile razy spojrze na Twoją sygnaturkę to myslę o Poldziu i o tym jakie miał szczęscie, że jednak nie znalazłaś jego "potencjalnego domku":angryy: Quote
majuska Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Ja właśnie wszystkie zdjęcia z Polduniem obejrzałam , chciałam tu jakies wkleić...ale nie wiedziałam jakie, na wszystkich jest taki kochany....tęsknię za dziadem, chciałam se go przytulić, potarmosić trochę ,a tu doopa:-( Quote
Andzike Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 majuska napisał(a):Ja właśnie wszystkie zdjęcia z Polduniem obejrzałam , chciałam tu jakies wkleić...ale nie wiedziałam jakie, na wszystkich jest taki kochany....tęsknię za dziadem, chciałam se go przytulić, potarmosić trochę ,a tu doopa:-( Ja ostatnio porządkowałam zdjęcia na kompie, między innymi Rudolfa. Pierwszy raz oglądałam je od ponad pół roku - obejrzałam wszystkie rycząc jak bóbr :( Dzień później zadzwoniła moja babcia, że jej sąsiadka szuka rudego kocurka i dosłownie parę minut później Psi Anioł zamieścił na stronie dwa rude dwumiesięczne kocurki do adopcji. Sąsiadka babci jutro jedzie po jednego z nich. Będzie miał na imię Rudolf. Nigdy nie przestaniemy chyba tęsknić za naszymi kochanymi kudłaczkami... Quote
Florentynka Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Pewnie, że nigdy nie przestaniemy tęsknić. A z drugiej strony mam wrażenie, że one tworzą wokół nas jakiś krąg, że są gdzieś niedaleko, cały czas. Quote
Andzike Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Florentynka napisał(a):Pewnie, że nigdy nie przestaniemy tęsknić. A z drugiej strony mam wrażenie, że one tworzą wokół nas jakiś krąg, że są gdzieś niedaleko, cały czas. Tak jest. Takie uczucie miałam gdy babcia zadzwoniła, że sąsiadka chce rudego kotka, zaraz po tym jak odwazylam sie obejrzec jego fotki. Rudolf pozdrawia zza TM... Quote
majuska Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Chciałabym tylko, żeby tam gdzie są były szczęśliwe, bezpieczne i koniecznie wybiegły wszystkie na spotkanie pewnego dnia.... Jak nasz czarnuszek Misio zginął pod kołami samochodu, poprzysięgłam, że nie ma opcji, żebym wzięła drugiego kota, bałam się, że powtórzy się sytuacja....i kilka dni później znalazłam Śrubę rojechaną na środku drogi - prawie identyczna jest z urody jak Misio :) Ciekawe kto w tej całej sytuacji maczał palce:razz: :) ? Quote
Dzika_Figa Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Poldziu, pamiętam o Tobie i cieszę się, że mogłam Cię poznać osobiście. Jak zabierałam się za banerki do nowego bazarku magnetycznego, to w pierwszej kolejności sięgnęłam po Twój portret. Szepnij tej swojej Majusce, żeby go sobie podkleiła, co? Quote
majuska Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Majuska podklei tylko nie potrafi na swoim komputerze, muszę popróbować na innych. Quote
Dzika_Figa Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 To chwilowo ja się poobnoszę z Poldziem. Quote
Recommended Posts