Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najpiękniejsze wspomnienia z ostatnich dni życia napewno Poldzio zabrał ze sobą.
Dzięki Ci Majuska za to,że dałaś mu szczęście w końcowych chwilach jego życia, że zmieniłaś jego los,Poldzio był szczęśliwy u Ciebie i teraz też jest szczęśliwy.

Posted

mój kochany obsmarkany nochal:loveu: nochalek się tak szybko obsmarkiwał, ale czyścić noska nie lubiłeś :) Pańcia sie teraz wysypia, bo Maja nie wstaje skoro świt, nikt mi kałuż nie robi, nie tupta po nocy, nie dyszy, nie sapie, jest spokojnie...ale brakuje mi tego wszystkiego niedźwiadku, dywanik jest taki pusty, aż mi to nie pasuje....mam nadzieję, że jest ci tam dobrze:roll:

• 3 weeks later...
Posted

Ja właśnie wszystkie zdjęcia z Polduniem obejrzałam , chciałam tu jakies wkleić...ale nie wiedziałam jakie, na wszystkich jest taki kochany....tęsknię za dziadem, chciałam se go przytulić, potarmosić trochę ,a tu doopa:-(

Posted

majuska napisał(a):
Ja właśnie wszystkie zdjęcia z Polduniem obejrzałam , chciałam tu jakies wkleić...ale nie wiedziałam jakie, na wszystkich jest taki kochany....tęsknię za dziadem, chciałam se go przytulić, potarmosić trochę ,a tu doopa:-(

Ja ostatnio porządkowałam zdjęcia na kompie, między innymi Rudolfa. Pierwszy raz oglądałam je od ponad pół roku - obejrzałam wszystkie rycząc jak bóbr :(
Dzień później zadzwoniła moja babcia, że jej sąsiadka szuka rudego kocurka i dosłownie parę minut później Psi Anioł zamieścił na stronie dwa rude dwumiesięczne kocurki do adopcji.
Sąsiadka babci jutro jedzie po jednego z nich.

Będzie miał na imię Rudolf.

Nigdy nie przestaniemy chyba tęsknić za naszymi kochanymi kudłaczkami...

Posted

Florentynka napisał(a):
Pewnie, że nigdy nie przestaniemy tęsknić. A z drugiej strony mam wrażenie, że one tworzą wokół nas jakiś krąg, że są gdzieś niedaleko, cały czas.

Tak jest. Takie uczucie miałam gdy babcia zadzwoniła, że sąsiadka chce rudego kotka, zaraz po tym jak odwazylam sie obejrzec jego fotki. Rudolf pozdrawia zza TM...

Posted

Chciałabym tylko, żeby tam gdzie są były szczęśliwe, bezpieczne i koniecznie wybiegły wszystkie na spotkanie pewnego dnia....
Jak nasz czarnuszek Misio zginął pod kołami samochodu, poprzysięgłam, że nie ma opcji, żebym wzięła drugiego kota, bałam się, że powtórzy się sytuacja....i kilka dni później znalazłam Śrubę rojechaną na środku drogi - prawie identyczna jest z urody jak Misio :) Ciekawe kto w tej całej sytuacji maczał palce:razz: :) ?

• 1 month later...
Posted

Poldziu, pamiętam o Tobie i cieszę się, że mogłam Cię poznać osobiście.
Jak zabierałam się za banerki do nowego bazarku magnetycznego, to w pierwszej kolejności sięgnęłam po Twój portret.
Szepnij tej swojej Majusce, żeby go sobie podkleiła, co?

• 6 months later...