Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majuska']Beciu pamiętasz jak wczoraj chwaliłam do Ciebie Poldzia, że nie pamiętam kiedy koopalka w domu uwalił?......dziś przed chwilą do śniadanka mnie uraczył wielce aromatycznym klockiem:mad::angryy:

OOO ;) Nie wiem czemu przeoczyłam swój ulubiony temat ;)
Ja wczoraj zastałam kupę swojej tymczasowiczki na narożniku... (nie piszę o tym na jej wątku, bo i tak się mnie nabijają, że wyadoptować jej nie chce... ;) )

Posted

[quote name='Andzike']OOO ;) Nie wiem czemu przeoczyłam swój ulubiony temat ;)
Ja wczoraj zastałam kupę swojej tymczasowiczki na narożniku... (nie piszę o tym na jej wątku, bo i tak się mnie nabijają, że wyadoptować jej nie chce... ;) )
Nowe doświadczenia Andzike,jak widać...pewnie psinka była bardzo zestresowana jak wróciłaś z pracy i to odkryłaś?

Posted

Romka napisał(a):
Nowe doświadczenia Andzike,jak widać...pewnie psinka była bardzo zestresowana jak wróciłaś z pracy i to odkryłaś?

Nooo... przy Nelce nigdy nie miałam takich akcji... Trochę się zestresowała ;)

Posted

A mój dziadzio ma oczko uszkodzone najprawdopodobniej przez wredną Śrubę panoszącą się u nas bez opamiętania....to nic poważnego, ale jednak jemu chciałabym zaoszczędzić jakichkolwiek dyskomfortów. A ta wredna czarnucha musiała go gdzieś pociągnąć pazurzyskiem przez pysio:x:lmaa:...dajemy maści i kropelki do oczka Poldusiowego. Poza tym mój niedźwiadek czuje się dobrze, biegał i skakał dziś na spacerku jak wróciłam z 2 dniowego wyjazdu i na powitanie wyszliśmy się przewietrzyć.

Posted

W Poldziowym świecie jest przede wszystkim jego pańcia, jak jest pańcia to wszystko inne da się przeżyć...mój kochany niedźwiadkowy dziadeczek:loveu:, 2 dni go nie widziałm i strasznie się stęskniłam, za resztą zwierzyńca też , ale za Poldziem najbardziej:loveu:

Posted

No tak... Pańcia jest lekiem na całe zło tego świata... na wszystkie podłe koty co zajmują kocyk.
Ech, gdyby mnie któryś zwierz tak kochał... ja to niestety jestem otwieracz do konserw bardziej niż cokolwiek innego

Posted

Otwieraczem do konserw oczywiście też bywam i wiem o co chodzi.......a co najgorsze myślę, że po częsci też i za tą umiejętność otwierania koserw Polduś tak bardzo mnie kocha :)

Posted

[quote name='majuska']Otwieraczem do konserw oczywiście też bywam i wiem o co chodzi.......a co najgorsze myślę, że po częsci też i za tą umiejętność otwierania koserw Polduś tak bardzo mnie kocha :)

Sugerujesz, że pozostali członkowie Twojej rodziny nie potrafią otwierać konserw? Czy może po prostu Ty robisz to najpiękniej ;-)

Posted

W Twojej ręce jak diament w złocie
Najpiękniejsza połyskuje puszka
Rozbłyskują na ten widok oczy kocie
I unoszą się czujnie psie uszka

Niby każdy by mógł ją otworzyć
Ale nikt tak pięknie jak Ty
By z tej puszki na miseczkę wyłożyć
Najsmaczniejsze zwierzątkowe sny

To ty jesteś nasza Pańcia kochana
Która kocha nas, żywi i broni
Więc codziennie czekam już od rana
Kiedy ujrzę tą puszkę w Twej dłoni!

Posted

Florentynka napisał(a):
W Twojej ręce jak diament w złocie
Najpiękniejsza połyskuje puszka
Rozbłyskują na ten widok oczy kocie
I unoszą się czujnie psie uszka

Niby każdy by mógł ją otworzyć
Ale nikt tak pięknie jak Ty
By z tej puszki na miseczkę wyłożyć
Najsmaczniejsze zwierzątkowe sny

To ty jesteś nasza Pańcia kochana
Która kocha nas, żywi i broni
Więc codziennie czekam już od rana
Kiedy ujrzę tą puszkę w Twej dłoni!

Nieee nooooo, BOMBA!!!!! :) :)

Posted

majuska napisał(a):
Eeee, nie! Lodówka jest u nas niemalże jak pomnik, jak jakieś bóstwo, któremu się oddaje cześć...kto wie, czy nie ważniejsza ode mnie :)

No tak... Mogłam się domyślić... w lodówce wszak... mieszka... PUSZKA... i to ta najlepsza, bo OTWARTA :diabloti::evil_lol: i inne pyszne rzeczy tam mieszkają też..
Masz rację - lodówka jest najbardziej odpowiednim miejscem dla tego poematu

Posted

majuska napisał(a):
Eeee, nie! Lodówka jest u nas niemalże jak pomnik, jak jakieś bóstwo, któremu się oddaje cześć...kto wie, czy nie ważniejsza ode mnie :)

Na pewno nie ważniejsza! Sama się nie otworzy, przecież!