Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Florentynka']Ale się kocisko rozbestwiło...Majuska podsuń Poldziowi pomysł, że póki kota zdrutowana to ją można magnesem ściągać z kocyka...[/QUOTE]

He, he , dobre :) To ma czas do środy.
A mój kochany niedźwiadek spał dziś do 10:30:loveu::loveu: nie pamiętam kiedy się tak wyspałam :)

Posted

[quote name='majuska']
A mój kochany niedźwiadek spał dziś do 10:30:loveu::loveu: nie pamiętam kiedy się tak wyspałam :)[/QUOTE]

bez kupska i siku ? To faktycznie wyczyn nie lada jaki....

Posted

Ufffff...co za dzień..
Śruba nie ma już w sobie żelastwa, wszystko się pozrastało i można było usunąć, jaka biedna jest moja dziewczynka:-(, umordowała ją ta operacja, leżakuje cały czas w transporterku półprzytomna, dogrzewamy ją butelkami z ciepłą wodą, na razie nic nie jadła.....mam nadzieję, że jutro będzie znacznie lepiej

Posted

no to miałaś dzień pełen przeżyć. Śruba wolna od żelastwa, a ty od zamartwiania że je ma w sobie.
Będzie dobrze majuska i to pewnie już jutro. Trzymajcie sie dziewczyny.

Posted

Śrubka dzis już znacznie lepsza, apetyt ma ogromny, dzięki temu udaje mi się jej przemycić w żarciu antybiotyk, rano tak patrzyła smutno za mną, a ja musiałam jechać...ale już jesteśmy razem, Pańcia wyprzytula, wycałuje i będzie dobrze..i dziadunia - strażaka tez wycałujemy, jak zwykle zresztą :) ..i po pupci poklepiemy :)

Posted

No i super :) ale wiecie co tak czytam Wasze wypowiedzi o tych zwierzakach, jak baaardzo kocham Łajkę ale z nią jestem 2 razy w tygodniu, brakuje mi psa... a jak miałam chomika to odszedł i teraz tylko rybki ma Michał...

JA CHCĘ PSA!:placz:

Posted

Karolciu a na jakiegos takiego malutkiego rodzice się nie zgodzą, jakąś taką małą torebkową suczkę, wypatrz coś na mikropsiakach, pokaz mamie i pomęcz może się uda, może jakiś psiak od Majki z Azylu:razz:

Posted

Majuska ja błagałam i mamę i tatę, dawałam im do poczytania różne bardzo wzruszające historię, i było coś takiego:
smutna historia, jak będziemy mieć dom z ogrodem to będziemy mieć i 4 psy.., albo tak:
u babci masz Łajkę to po co ci tu pies?:flaming:ech chyba rzeczywiście muszę poczekać aż się za parę lat wybudujemy, teraz muszę ich męczyć o chomika :)

Posted

[quote name='karolciasz28']No i super :) ale wiecie co tak czytam Wasze wypowiedzi o tych zwierzakach, jak baaardzo kocham Łajkę ale z nią jestem 2 razy w tygodniu, brakuje mi psa... a jak miałam chomika to odszedł i teraz tylko rybki ma Michał...

JA CHCĘ PSA!:placz:
Karolciu, to ja Ci polecam cudną Luśkę wielkości świnki morskiej - całe 2,5kg psa :D :D :D

http://www.dogomania.pl/threads/192276-moja-pani-chcia%C5%82a-mnie-u%C5%9Bpi%C4%87...2-5kg-male%C5%84stwo-w-typie-chihuahua

Na zdjęciu z Naną Madalleny ;)

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Pokazałam, niestety NIE.:shake: Ale za to będę miała chomika! :) Chociaż takie stworzątko.:loveu:

Gratuluję! A nie wolałabyś szczurka? wydają mi się bardziej kontaktowe...
No, ale ja chyba jakaś uprzedzona do chomików jestem.
Ten Twój na pewno będzie wyjątkowy.

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Gratuluję! A nie wolałabyś szczurka? wydają mi się bardziej kontaktowe...
No, ale ja chyba jakaś uprzedzona do chomików jestem.
Ten Twój na pewno będzie wyjątkowy.

Nie szczura nie chce.. ;-) to już mój trzeci chomik. Po Filusiu
  • i Felku
  • .
    Macie propozycje imion dla nowego chomiczka??:razz:

• Posted

karolciasz28 napisał(a):
    Nie szczura nie chce.. ;-) to już mój trzeci chomik. Po Filusiu
  • i Felku
  • .
    Macie propozycje imion dla nowego chomiczka??:razz:

• Jak Filuś i Felek to może teraz Figuś ? Dzika_Figa - ukłon w Twoją stronę zamierzony ;)

Posted

Figuś... no czemu nie, bardzo to miłe - to właściwie ukłon nie w moją stronę a w stronę Figi - mojej pieknej kocicy, co się bardzo ładnie dogadywała ze szczurami i chomikowi też by pewnie żadnej krzywdy nie zrobiła.
    Może być też Fikus, albo Ferdynand ;-)