Florentynka Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Ale się kocisko rozbestwiło...Majuska podsuń Poldziowi pomysł, że póki kota zdrutowana to ją można magnesem ściągać z kocyka... Quote
majuska Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='Florentynka']Ale się kocisko rozbestwiło...Majuska podsuń Poldziowi pomysł, że póki kota zdrutowana to ją można magnesem ściągać z kocyka...[/QUOTE] He, he , dobre :) To ma czas do środy. A mój kochany niedźwiadek spał dziś do 10:30:loveu::loveu: nie pamiętam kiedy się tak wyspałam :) Quote
Becia66 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='majuska'] A mój kochany niedźwiadek spał dziś do 10:30:loveu::loveu: nie pamiętam kiedy się tak wyspałam :)[/QUOTE] bez kupska i siku ? To faktycznie wyczyn nie lada jaki.... Quote
majuska Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 NO właśnie bez , szok:crazyeye:, 3 razy chałupe obchodziłam i szukałam niespodzianek a tu czyściusieńko :) Quote
majuska Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Ufffff...co za dzień.. Śruba nie ma już w sobie żelastwa, wszystko się pozrastało i można było usunąć, jaka biedna jest moja dziewczynka:-(, umordowała ją ta operacja, leżakuje cały czas w transporterku półprzytomna, dogrzewamy ją butelkami z ciepłą wodą, na razie nic nie jadła.....mam nadzieję, że jutro będzie znacznie lepiej Quote
Becia66 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 no to miałaś dzień pełen przeżyć. Śruba wolna od żelastwa, a ty od zamartwiania że je ma w sobie. Będzie dobrze majuska i to pewnie już jutro. Trzymajcie sie dziewczyny. Quote
Florentynka Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Biedna Śrubka. Trzymamy kciuki mocno! Quote
karolciasz28 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Biedna. Ale będzie dobrze :) Ucałuj Poldka. Quote
majuska Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Śrubka dzis już znacznie lepsza, apetyt ma ogromny, dzięki temu udaje mi się jej przemycić w żarciu antybiotyk, rano tak patrzyła smutno za mną, a ja musiałam jechać...ale już jesteśmy razem, Pańcia wyprzytula, wycałuje i będzie dobrze..i dziadunia - strażaka tez wycałujemy, jak zwykle zresztą :) ..i po pupci poklepiemy :) Quote
karolciasz28 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 No i super :) ale wiecie co tak czytam Wasze wypowiedzi o tych zwierzakach, jak baaardzo kocham Łajkę ale z nią jestem 2 razy w tygodniu, brakuje mi psa... a jak miałam chomika to odszedł i teraz tylko rybki ma Michał... JA CHCĘ PSA!:placz: Quote
majuska Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Karolciu a na jakiegos takiego malutkiego rodzice się nie zgodzą, jakąś taką małą torebkową suczkę, wypatrz coś na mikropsiakach, pokaz mamie i pomęcz może się uda, może jakiś psiak od Majki z Azylu:razz: Quote
karolciasz28 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Majuska ja błagałam i mamę i tatę, dawałam im do poczytania różne bardzo wzruszające historię, i było coś takiego: smutna historia, jak będziemy mieć dom z ogrodem to będziemy mieć i 4 psy.., albo tak: u babci masz Łajkę to po co ci tu pies?:flaming:ech chyba rzeczywiście muszę poczekać aż się za parę lat wybudujemy, teraz muszę ich męczyć o chomika :) Quote
Andzike Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='karolciasz28']No i super :) ale wiecie co tak czytam Wasze wypowiedzi o tych zwierzakach, jak baaardzo kocham Łajkę ale z nią jestem 2 razy w tygodniu, brakuje mi psa... a jak miałam chomika to odszedł i teraz tylko rybki ma Michał... JA CHCĘ PSA!:placz: Karolciu, to ja Ci polecam cudną Luśkę wielkości świnki morskiej - całe 2,5kg psa :D :D :D http://www.dogomania.pl/threads/192276-moja-pani-chcia%C5%82a-mnie-u%C5%9Bpi%C4%87...2-5kg-male%C5%84stwo-w-typie-chihuahua Na zdjęciu z Naną Madalleny ;) Quote
majuska Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 No właśnie o takim psiaczku myślałam, mama sie nawet Karolciu nie zorientuje, schowasz ją u siebie w pokoju :) słodka strasznie:loveu: Quote
karolciasz28 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Pokazałam, niestety NIE.:shake: Ale za to będę miała chomika! :) Chociaż takie stworzątko.:loveu: Quote
Dzika_Figa Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 karolciasz28 napisał(a):Pokazałam, niestety NIE.:shake: Ale za to będę miała chomika! :) Chociaż takie stworzątko.:loveu: Gratuluję! A nie wolałabyś szczurka? wydają mi się bardziej kontaktowe... No, ale ja chyba jakaś uprzedzona do chomików jestem. Ten Twój na pewno będzie wyjątkowy. Quote
karolciasz28 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Gratuluję! A nie wolałabyś szczurka? wydają mi się bardziej kontaktowe... No, ale ja chyba jakaś uprzedzona do chomików jestem. Ten Twój na pewno będzie wyjątkowy. Nie szczura nie chce.. ;-) to już mój trzeci chomik. Po Filusiu i Felku . Macie propozycje imion dla nowego chomiczka??:razz: Quote
Andzike Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 karolciasz28 napisał(a):Nie szczura nie chce.. ;-) to już mój trzeci chomik. Po Filusiu i Felku . Macie propozycje imion dla nowego chomiczka??:razz: Jak Filuś i Felek to może teraz Figuś ? Dzika_Figa - ukłon w Twoją stronę zamierzony ;) Quote
karolciasz28 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Andzike napisał(a):Jak Filuś i Felek to może teraz Figuś ? Dzika_Figa - ukłon w Twoją stronę zamierzony ;) Figuś brzmi super! Czekamy jeszcze co powie Dzika_Figa :):p:p Quote
Dzika_Figa Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Figuś... no czemu nie, bardzo to miłe - to właściwie ukłon nie w moją stronę a w stronę Figi - mojej pieknej kocicy, co się bardzo ładnie dogadywała ze szczurami i chomikowi też by pewnie żadnej krzywdy nie zrobiła. Może być też Fikus, albo Ferdynand ;-) Quote
majuska Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Becia66 napisał(a):albo Fiutek.... ..O! Ta to albo siedzi cicho albo jak zrobi wpis....:cool1: Quote
Dzika_Figa Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 oj Beciu... z takim Fiutkiem to wstyd potem do weta pójść... Quote
Recommended Posts