Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

yoszko napisał(a):
Może suni szukać D.T.?
Maciaszku,nie masz jakiegoś chętnego domku,scedowanego z Oskarka?;)
Do mnie w sprawie Okskara odezwały się 3 osoby - jedna raczej niezbyt właściwa, druga wahająca się czy będzie w stanie psa utrzymać (studentka, nie odezwała się już) i trzecia, ta do której najprawdopodobniej Oskar trafi. Natomiast Koperek ma namiar na ludzi, którzy chcieli Oskara, i dla których ta sunia byłaby odpowiednia. Tylko Koperek nie ma :(.

Posted

Suńcia piekna.Czyba nie miała jeszcze szczeniaków.Ciekawe w jakim jest wieku?Nic nie pisze na stronie schroniska.
Watku na dogo chyba niema:roll:

A gdzie zdjęcia Oskarka:mad:

Posted

Dzwoniłam do wolentariuszki.Sunia jest przekofana,łagodna i przytulasna.
Niestety nie wysterylizowana:roll:Ma 2 lata.Jutro ma sie po nia zglosic mlode małżeństwo.Jeżeli do tego nie dojdzie ,wolentariuszka ma do mnie mnie zadzwonić,i bedziemy zastanawiać sie co dalej.Tez zależy im zeby nie trafiła w nieodpowiednie ręce:mad:

Gdzie zdjęcia OSKAAAAARKA:razz:????

Posted

on jest cudowny :loveu:

cioteczko dajesz mu karme z jagniecinką?

Prawie moja Herka ;) tak wygląda jak cos złapie na spacerze...a jak je karme z jagnieciną, to jest biała :loveu:

Posted

Dzisiaj chłopak pozbył się swoich klejnotów rodowych. Ciekawe czy się troche uspokoi. Co do karmy to na razie je normalną karmę, ale wszystko się ładnie wycisza. Tylko jeszcze katar ma z rana.

aha, ktoś miał dzwonić w sprawie Oskarka w week ale nie dzwonił.