Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

He,he. Grzeczny?? A widziałaś kiedyś grzecznego młodego pieska. Tak wiec troche czasem rozrabia. Moje mieszkanie ratuje to, że biega na zewnątrz razem z resztą. Tylko jego apetyt mnie przeraża. Jest nie nasycony. Ale za to uroczy. Tak więc na dziś nikt do mnie nie dzwonił w sprawie Oskarka. I zaczyna już być stałym członkiem rodziny.

• 2 weeks later...
Posted

Dodaje pare fotek.
[IMG]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6df4ad6e8f1f6adc.html[/IMG]Dodzio z kotami żyje w zgodzie.

[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6df4ad6e8f1f6adc.html]IMG_4778.JPG | ingatide | Fotki, Zdj

Posted

Czy ktoś mi wytłumaczy jak się wkleja te linki, tak aby było widać zdjęcie??
Wchodze w ikonke Insert Image i wklejam linka, jednak po zaakceptowaniu nie widać zdjęcia. POMOCY

ps.. Co u dodzia będzie widać na fotkach :evil_lol: jak tylko się naucze wklejać.

Posted

ciotka zarejestruj sie na www.fotosik.pl - tam sie łatwo wkleja fotki i mozna to robić hurtowo i za każdym razem jak sie logujesz - masz dostęp do swoich fotek :)

tam jest kilka linków do wyboru - przy każdym zdjeciu...ja zawsze biore "bezpośredni link do zdjęcia" i go wklejam w Insert Image :)

czyli tak:

fotosik - dodaj fotki - zmniejsz na 600 i pobierz "bezpośredni link do zdjęcia" - wklej w Insert Image i gotowe :p

Posted

Ja wiem czy spokojniejszy?? Trudno powiedzieć ile jest naszej pracy a ile braku jajeczek. Prawda jest taka że jak nie pójdzie na długi spacer lub jak nie pobiega przy rowerze to go energia rozsadza od środka. Jak widać kotów już nie gonii, ze stołu też już nie ściąga żarcia, z huskym wojna zawieszona. Tak więc OSKAR ZOSTAJE. Wreszcie odważyłam się to powiedzieć, napisać....

Posted

LILUtosi napisał(a):
Tak więc OSKAR ZOSTAJE. Wreszcie odważyłam się to powiedzieć, napisać....
:multi: :multi: :multi: SUPER :multi: :multi: :multi: Macie swojego własnego białasa :evil_lol: :loveu:.