yoszko Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 hey,hey:) Co u chłopaka?Zostaje u ciebie LILUtosi:razz: Grzeczny? Quote
LILUtosi Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 He,he. Grzeczny?? A widziałaś kiedyś grzecznego młodego pieska. Tak wiec troche czasem rozrabia. Moje mieszkanie ratuje to, że biega na zewnątrz razem z resztą. Tylko jego apetyt mnie przeraża. Jest nie nasycony. Ale za to uroczy. Tak więc na dziś nikt do mnie nie dzwonił w sprawie Oskarka. I zaczyna już być stałym członkiem rodziny. Quote
andzia69 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 LILUtosi napisał(a): I zaczyna już być stałym członkiem rodziny. czyli???? zostaje????:razz::razz::razz: Quote
ab-agnieszka Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Fajnie by bylo gdyby zostal juz sie napewno przywiazal do rodzinki:loveu: Quote
LILUtosi Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Dodaje pare fotek. [IMG]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6df4ad6e8f1f6adc.html[/IMG]Dodzio z kotami żyje w zgodzie. [url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6df4ad6e8f1f6adc.html]IMG_4778.JPG | ingatide | Fotki, Zdj Quote
LILUtosi Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Czy ktoś mi wytłumaczy jak się wkleja te linki, tak aby było widać zdjęcie?? Wchodze w ikonke Insert Image i wklejam linka, jednak po zaakceptowaniu nie widać zdjęcia. POMOCY ps.. Co u dodzia będzie widać na fotkach :evil_lol: jak tylko się naucze wklejać. Quote
rufusowa Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 ciotka zarejestruj sie na www.fotosik.pl - tam sie łatwo wkleja fotki i mozna to robić hurtowo i za każdym razem jak sie logujesz - masz dostęp do swoich fotek :) tam jest kilka linków do wyboru - przy każdym zdjeciu...ja zawsze biore "bezpośredni link do zdjęcia" i go wklejam w Insert Image :) czyli tak: fotosik - dodaj fotki - zmniejsz na 600 i pobierz "bezpośredni link do zdjęcia" - wklej w Insert Image i gotowe :p Quote
LILUtosi Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Robie to dokładnie tak jak piszesz, krok po kroku, a zdjęć nie widać. Nie wiem o co chodzi!!!! Quote
rufusowa Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 ale z niego słodziak :loveu::loveu: w ogole piekne masz stado :loveu: to ja nie wiem dlaczego sie nie wkleja :oops: Tengusia niech Ci wytłumaczy - ona specjalistka :p Quote
maciaszek Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Jaki on jest fajny :) :loveu: A dlaczego ma niebieskie ucho (w środku)? Quote
LILUtosi Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Dziękuje Tengusi za wklejenie fotek, część co prawda już była ;-))) Teraz coś nowszego. W razie czego wklejam linki do skopiowania. IMG_4779.JPG | ingatide | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl dog.JPG | ingatide | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl reszta za chwile. ps. co do ucha to jak mu klejnoty wycinali to z takim przyjechał, nie mam pojęcia dlaczego. Quote
maciaszek Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='LILUtosi']jak mu klejnoty wycinali To chłopak już bezjajeczny? I co, zmienił się troszkę po ciachnięciu? Quote
LILUtosi Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 dog9.JPG | ingatide | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl dog8.JPG | ingatide | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl dog7.JPG | ingatide | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl dog6.JPG | ingatide | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl dog5.JPG | ingatide | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl Quote
LILUtosi Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 dog4.JPG | ingatide | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl dog2.JPG | ingatide | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl dog1.JPG | ingatide | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl dog3.JPG | ingatide | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl Quote
LILUtosi Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Ja wiem czy spokojniejszy?? Trudno powiedzieć ile jest naszej pracy a ile braku jajeczek. Prawda jest taka że jak nie pójdzie na długi spacer lub jak nie pobiega przy rowerze to go energia rozsadza od środka. Jak widać kotów już nie gonii, ze stołu też już nie ściąga żarcia, z huskym wojna zawieszona. Tak więc OSKAR ZOSTAJE. Wreszcie odważyłam się to powiedzieć, napisać.... Quote
maciaszek Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 LILUtosi napisał(a):Tak więc OSKAR ZOSTAJE. Wreszcie odważyłam się to powiedzieć, napisać....:multi: :multi: :multi: SUPER :multi: :multi: :multi: Macie swojego własnego białasa :evil_lol: :loveu:. Quote
rufusowa Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 to sie czuło :evil_lol: cieszę się i trzymam kciuki zeby stado pozostawało w dobrej komitywie :loveu: Quote
Recommended Posts