maciaszek Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 A co słychać u Oskara? Jakieś wieści, zdjęcia? Przybrał trochę na wadze? Quote
maciaszek Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 LILUtosi napisał(a):Nic nie wiem, rzadnych wieści.:cool3:Zastanów się nad wizytą poadopcyjną... Quote
maciaszek Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 LILUtosi napisał(a):Myślę oi tym już od jakiegoś czasu.I co wymyśliłaś? Byłaś na tej wizycie? Myślę, że warto się tam przejechać... Quote
LILUtosi Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Hej, dawno tu nas nie było. Ale poprosiłam parę ciotek z Leszna o wizytę u naszego kochanego podopiecznego. Mam nadzieje że wstawią parę foteczek z tej wizyty i opiszą jak tam było. ;-))) Quote
sabina*** Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='LILUtosi']Hej, dawno tu nas nie było. Ale poprosiłam parę ciotek z Leszna o wizytę u naszego kochanego podopiecznego. Mam nadzieje że wstawią parę foteczek z tej wizyty i opiszą jak tam było. ;-))) HEJ, niestety dopiero teraz, choć wizyta była juz dawno, ale brak czasu i te zmiany na dogo..... na szczęście otrzymałam wątek i mogę napisać, że psiak trafił w dobre ręce;) Baaaardzo wyrósł :evil_lol: ma nawet swój pokój, z własnym DUŻYM posłaniem :evil_lol: a przede wszystkim kochających właścicieli. niestety, ma też skaze, co widać na zdjęciach, ale dostaje specjalną karmę, jest pod okiem weterynarza. Oskar, chyba tak ma teraz na imię...., był bardzo zadowolony z wizyty:) nie mógł się nawąchać nowych ciotek:) i nie chciał nas wypuścić, taki gościnny;) Quote
maciaszek Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Fajnie wygląda :). I wieści świetne! Quote
LILUtosi Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Jeszcze raz dziękuje za tą wizytę. Łezka się zakręciła w oku. Quote
sabina*** Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 LILUtosi napisał(a):Jeszcze raz dziękuje za tą wizytę. Łezka się zakręciła w oku. Nie ma za co ;) Cieszę się, że mogłyśmy pomóc :) Quote
Koperek Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Jak milo na serduchu, że można zobaczyć "dzieciaka" takiego zadowolonego :) Quote
Recommended Posts