mru Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 juz wrzucam szpilkowy banerek na pierwszą! dziękujemy :D Quote
orpha Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 oblecialam na naszej klasie chyba pół polski , mam nadzieje ze to cos da , jestem dobrej mysli Quote
gagata Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Biała Damo z orzechowskich łąk....może już czas na własny pałac? Quote
ewatr Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 orpha napisał(a):oblecialam na naszej klasie chyba pół polski , mam nadzieje ze to cos da , jestem dobrej mysli Dobry pomysł z ta nasza klasa ;) trzymam kciuki :thumbs: Quote
mru Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 hej, jako założycielka wątku pozwolę sobie prosić Was o pomoc... w poszukiwaniu mądrego domku i wsparcia dla tymczasowego... Quote
orpha Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 mruuuuuuu :diabloti: , chcesz mnie wykonczyc ?????????? Quote
mru Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 no :eviltong: nie... ale serio, mało kto odwiedza Perełkę a jej tymczasowa pani jest bardzo zmęczona i ma męża w szpitalu... szukamy dobrego domku odpowiedzialnego, takiego dogo-domku... Quote
orpha Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 kto ma chwile czasu zeby posiedziec na naszej klasie i wysylac zaproszenia na prawo i lewo , bo ja juz padam , caly dzien w pracy spedzilam na nk ;p;p;p , mysle ze warto bo z tych pieskow ktore do tej pory wystawilam na nk ,Śniezka wzbudza największe zainteresowanie :lol: Quote
iwi10 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Jak na razie to poleciłam wszystkim moim znajomym na naszej klasie śnięszkę, a jak jeszcze coś zrobić to daj znać. A tymczasem podnoszę, bo domek potrzebny na wczoraj;) Quote
Becia66 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 :razz::razz::razz::razz: tralalala - będą dobre wieści ale pewnie z samego rana.....:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
orpha Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 becia66 napisał(a)::razz::razz::razz::razz: tralalala - będą dobre wieści ale pewnie z samego rana.....:eviltong::eviltong::eviltong: eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ???? :cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
elmira Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Ale trzymają napięcie;) Nic nie zdradzicie? Czy jeszcze nic pewnego? Quote
mru Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 to już wiadomo? ;) tzn. już będzie wiadomo rano? :) niech albiemu nam wszystko opowie! Quote
orpha Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 przez noc to ja tu chyba zejde z niecierpliwosci , nie doczekam rana jak nic :P Quote
mru Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 doczekaj, doczekaj - jeszcze się nam przydasz :eviltong: Quote
Recommended Posts