orpha Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 postaram sie , ale czuje jak mnie ciekawosc zzera aaaa mru a merlinek z tego mojego niebieskiego banerka jutro do nowego domu jedzie :multi::multi:, osobiscie go tam zawioze , az mi zal bo sie do niego przyzwyczaiłam jaaa śnieżnko kochana wybacz mi tego malego offa Quote
mru Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 to córka chyba smutna :eviltong: ale super, super, że Merlinek Oskarek "Psie Zwłoki" ma domek... będę śledziła jego wątek :) Quote
orpha Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 mru napisał(a):to córka chyba smutna :eviltong: ale super, super, że Merlinek Oskarek "Psie Zwłoki" ma domek... będę śledziła jego wątek :) sledź , śledz wlasnie film z zabawy chłopakow wstawilam :D Quote
orpha Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 no a teraz wracamy do naszej cudownej królewny Śnieżki :):) bo to przeciez jej watek :) Quote
mru Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 aaaa tak ;) podnosimy na noc i czekamy czekamy na dobre wieści czy jakieś tam inne :) Quote
orpha Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='becia66'] jaka ona jest ładna , takie cieplo od niej bije ech a mi szatanska mysl po glowie chodzi jakby co ..... Quote
mru Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 pohopała pohopała i poszła :eviltong: papa! Quote
elmira Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Hhaha, a dla mnie Śniezka pokazuje język całemu złemu światu! Suńka jest tak sliczna, ze braknie słów! Quote
ewatr Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Wszystko napisze albiemu ;) jutro rano becia66 :razz::razz::razz::razz: tralalala - będą dobre wieści ale pewnie z samego rana.....:eviltong::eviltong::eviltong: Czy juz jest rano ?????:roll: Bo ja tu jajo zniose sadystki jedne :eviltong: Quote
matinestka Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 no własnie .... halo halo :d a podobno cierpliwośc jest cnotą brrrrrrrrr :siara: :eviltong: :bluepaw: Quote
mru Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 dawać wieści :eviltong: (ja już myślałam, że coś będzie! :eviltong::eviltong::eviltong:) Quote
orpha Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 zniosłam juz kope jajek , wlasnie zaczynam druga .... Quote
sleepingbyday Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 no to jest skandal! lece przez dwie strony, żeby się dowiedziec, ŻE śnieżka ma dom i co??? gdzie te dobre njusy??? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122046 tu koniecznie zajrzyjcie. KO-NIE-CZNIE! Quote
orpha Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='sleepingbyday']no to jest skandal! lece przez dwie strony, żeby się dowiedziec, ŻE śnieżka ma dom i co??? gdzie te dobre njusy??? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122046 tu koniecznie zajrzyjcie. KO-NIE-CZNIE! było iśc spokojnie a nie latac ;) o masz jak nie mru mi cos podsyla to Ty , to ze pracuje w pracowni genetycznej nie znaczy ze moge sie sklonowac ;p Quote
sleepingbyday Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 może nie możesz, ale musisz :diabloti: Quote
orpha Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 sleepingbyday napisał(a):może nie możesz, ale musisz :diabloti: dzizas frzesiek to by sie wtedy dostojnym krokiem z domu na stale oddalił jakby mial wiecej niz jedna taka zołze :evil_lol: Quote
mru Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 no już powinny być wieści! - tak donoszą moje sprawdzone źródła ale ja nic nie powiem Kasia musi. a Ty orpha nie narzekaj tylko kupuj ;););) Quote
orpha Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 mru napisał(a):no już powinny być wieści! - tak donoszą moje sprawdzone źródła ale ja nic nie powiem Kasia musi. a Ty orpha nie narzekaj tylko kupuj ;););) ghrrrrrrrr..... no to zaczelam trzecia kope jajek !!!!!!! chcecie mnie wykonczyc czy jak ??????? ta kupuj , ja ostatnio stowe zgubiłam :shake: , nie wiem jak i gdzie ale zgubilam a rachunek za tel nie zaplacony....:roll: Quote
sleepingbyday Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 a ja zgubiłam 50 zł, za to jestem winna tepsie 700. hehe? Quote
izzie1983 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Gdzie te wieści? Ja też czekam:mad::mad::mad: Quote
orpha Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 sleepingbyday napisał(a):a ja zgubiłam 50 zł, za to jestem winna tepsie 700. hehe? ja erze tez cos kolo tego Quote
Recommended Posts