Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

to już jutro nie? Jutro KB zawozi Sniezkę do Albiemu? ojejka...Sniezko dobrej drogi juz na ten odcinek Ci życze. Pewnie wszystko będzie dobrze. Dobre dusze z Szansy tez Sniezce kibicują- na nową droge. Fajnie ze to akurat tak na Święta:loveu:

Posted

Pani jako że nie jest pewna zachowania Śnieżynki do kotów, a ma niestety niezbyt sympatyczne przeżycia co do niepewności w tej sprawie, postanowiła, że najprawdopodobniej przygarnie psiaka z Warszawskiego Palucha albo jeszcze będzie dzwoniła w sprawie Śnieżki w przyszłym tygodniu. W każdym razie itak nie zaszkodzi sprawdzić stosunku suni do kotów, jeśliby tylko była taka możliwość ;)
...ja tam trzymam kciuki, żeby suni udało się u Pani Ewy :):kciuki::evil_lol:

Posted

Charly napisał(a):
radość az diabelska:lol::loveu:

no to będzie jeszcze większa :diabloti:

Właśnie sprawdziłam konto iiiiiiiiiiiii

WIELKIE PODZIĘKOWANIA ZA WSPARCIE!!!!!

Beata26 - 150,00 zł
Goldenek2 - 30,00 zł
ja - 30,00 zł
tak więc mamy na transport Śnieżki 210,00 zł!!!! :loveu::loveu::loveu:

Wielkie dzięki dziewczyny bo naprawdę to masa pieniędzy i wielkie wpsarcie naszej białej kruszyny

Charly proszę daj to na Szansę niech mają pewność że kasa wpłynęła :)

DZIEKI!!!!!!!!

Posted

melduję wiadomość z forum Szansy:lol:

Atina:

"To jeszcze nie koniec dzisiaj robie przelew na 30zł a pewnie jeszcze ktoś się dołoży. Goldenia rodzina pod tym względem jest zwarta w szeregach, dała sie poznać w momencie transportu Fiony więc myślę a raczej jestem pewna że jeszcze wpłyną pieniążki od naszych ciotek i wujków

Śnieżko Śnieżko:loveu::loveu::loveu:

Posted

wiem, że nie powinnam, ale prosze o pomoc

http://www.dogomania.pl/forum/f28/bij-mnie-mocno-tak-dlugo-jak-chcesz-nie-karm-obiecaj-ze-kiedys-pokochasz-126872/#post11406967

dzisiaj założyłam wątek naprawdę biednemu psiakowi i wierzę przyniesiemy mu szczęście zalogo Śnieżki :)

Dziękuję za każdy grosz na transport Śnieżki. Rozmawiałam z Ewą, juz ma ustalona wizytę u weta na poniedziałek, będzie biochemia, co trzeba. Ewcia czyta wątek, i prosiła zaznaczyć, że dja Śnieżce DT na jak długo będzie trzeba więc szukamy domku :)

Ewa całuje mocno :loveu:

Posted

Cytuję;
Błagamy o szybką pomoc transportową, odpłatną, trasa Szczecin - Marki pod W-wą. Cary ma DT u Pani Doktor weterynarii w jej domu, a pod nosem, tam na miejscu centrum rehabilitacyjne!!!

Kontakt w sprawie dogrania transportu z Ewą: [email protected] tel. 0-695666388, w sprawie płatności z szefową Rottki: [email protected] tel. 0-606 910 935

Posted

Śnieżka już w Rzeszowie. Na razie zwiedza mój ogród obijając sie o coś co chwilkę jednak jej to nie przeszkadza i goni jak szalona. Zobaczę co będzie w domu bo niestety mam trochę schodów do pokonania.....

Posted

Nijak cholerka nie chce się ta nasza Śnieżynka ustawić do zdjęcia...:evil_lol:....gonię za nią z aparatem i raz ogon łapie innym razem znowu co innego w częściach...:eviltong: W domu była chwilkę , czuła się nieswojo i szukała wyjścia na zewnątrz...tak więc znowu hasa po ogrodzie...:lol:

Posted

Normalnie te zdjecia Sniezynki poprawiły mi humor o niebo :loveu:

dzieki Beciu ..brakowało mi jej zdjec i swiadomosci , ze tez radosny perszing ma sie dobrze :lol:

Posted

Śnieżynka od kilku godzin w drodze, myslę że gdzieś w okolicach Opola.
Bidula trzęsła sie cała kiedy wkładałam ja do samochodu Ani, wręcz rozpaczała wydając jakies przerażliwe jęki. A mi jak zwykle serce pękało.....:placz:
Myslę że dobrze czuła się u mnie, miała spokój, cisze i swój kącik na uboczu w którym czuła sie bezpiecznie. Po 2 dniach doskonale wiedziała jak omijać przeszkody, gdzie co stoi.....niesamowite, nigdy nie miałam do czynienia z niewidomym psem i nie zdawałam sobie sprawy że tak szybko można poruszać się w ciemności w nowym otoczeniu.....:lol:...no chyba że Śnieżka jest wyjątkowa......:loveu::loveu::loveu:

Posted

Bidulka. to jest to. Pokochala Ciebie i spokoj. Ja nie wyobrazam sobie doroslego niewidomego pieska w innym otoczeniu. Ale u pani Ewy tez będzie miala spokoj- mimo wszystko jednak-bardzo mi jej zal:-(