Charly Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 to już jutro nie? Jutro KB zawozi Sniezkę do Albiemu? ojejka...Sniezko dobrej drogi juz na ten odcinek Ci życze. Pewnie wszystko będzie dobrze. Dobre dusze z Szansy tez Sniezce kibicują- na nową droge. Fajnie ze to akurat tak na Święta:loveu: Quote
Neczka Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Pani jako że nie jest pewna zachowania Śnieżynki do kotów, a ma niestety niezbyt sympatyczne przeżycia co do niepewności w tej sprawie, postanowiła, że najprawdopodobniej przygarnie psiaka z Warszawskiego Palucha albo jeszcze będzie dzwoniła w sprawie Śnieżki w przyszłym tygodniu. W każdym razie itak nie zaszkodzi sprawdzić stosunku suni do kotów, jeśliby tylko była taka możliwość ;) ...ja tam trzymam kciuki, żeby suni udało się u Pani Ewy :):kciuki::evil_lol: Quote
albiemu Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Charly napisał(a):radość az diabelska:lol::loveu: no to będzie jeszcze większa :diabloti: Właśnie sprawdziłam konto iiiiiiiiiiiii WIELKIE PODZIĘKOWANIA ZA WSPARCIE!!!!! Beata26 - 150,00 zł Goldenek2 - 30,00 zł ja - 30,00 zł tak więc mamy na transport Śnieżki 210,00 zł!!!! :loveu::loveu::loveu: Wielkie dzięki dziewczyny bo naprawdę to masa pieniędzy i wielkie wpsarcie naszej białej kruszyny Charly proszę daj to na Szansę niech mają pewność że kasa wpłynęła :) DZIEKI!!!!!!!! Quote
Charly Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 melduję wiadomość z forum Szansy:lol: Atina: "To jeszcze nie koniec dzisiaj robie przelew na 30zł a pewnie jeszcze ktoś się dołoży. Goldenia rodzina pod tym względem jest zwarta w szeregach, dała sie poznać w momencie transportu Fiony więc myślę a raczej jestem pewna że jeszcze wpłyną pieniążki od naszych ciotek i wujków Śnieżko Śnieżko:loveu::loveu::loveu: Quote
albiemu Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 wiem, że nie powinnam, ale prosze o pomoc http://www.dogomania.pl/forum/f28/bij-mnie-mocno-tak-dlugo-jak-chcesz-nie-karm-obiecaj-ze-kiedys-pokochasz-126872/#post11406967 dzisiaj założyłam wątek naprawdę biednemu psiakowi i wierzę przyniesiemy mu szczęście zalogo Śnieżki :) Dziękuję za każdy grosz na transport Śnieżki. Rozmawiałam z Ewą, juz ma ustalona wizytę u weta na poniedziałek, będzie biochemia, co trzeba. Ewcia czyta wątek, i prosiła zaznaczyć, że dja Śnieżce DT na jak długo będzie trzeba więc szukamy domku :) Ewa całuje mocno :loveu: Quote
Becia66 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Cytuję; Błagamy o szybką pomoc transportową, odpłatną, trasa Szczecin - Marki pod W-wą. Cary ma DT u Pani Doktor weterynarii w jej domu, a pod nosem, tam na miejscu centrum rehabilitacyjne!!! Kontakt w sprawie dogrania transportu z Ewą: [email protected] tel. 0-695666388, w sprawie płatności z szefową Rottki: [email protected] tel. 0-606 910 935 __________________ ...to przykre, że wraz ze wzrostem technicznej umiejętności maleje u ludzi dziecięca wrażliwość na odczucia i doświadczenia, twardniejemy i popełniamy grzechy, bezduszni i beztrosko pasywni... Quote
Becia66 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Śnieżka już w Rzeszowie. Na razie zwiedza mój ogród obijając sie o coś co chwilkę jednak jej to nie przeszkadza i goni jak szalona. Zobaczę co będzie w domu bo niestety mam trochę schodów do pokonania..... Quote
Charly Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 a mozna prosic o zdjecia? edit: aaaaa...cos się laduje yupiiii widzę widze Sniezkę:):):) Quote
Becia66 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Nijak cholerka nie chce się ta nasza Śnieżynka ustawić do zdjęcia...:evil_lol:....gonię za nią z aparatem i raz ogon łapie innym razem znowu co innego w częściach...:eviltong: W domu była chwilkę , czuła się nieswojo i szukała wyjścia na zewnątrz...tak więc znowu hasa po ogrodzie...:lol: Quote
orpha Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Beciu hehe następne zdjecie rozumiem bedzie od strony ogonka :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 śnieżka to taka zadowolona dziewczyna. dobrze, na pewno łatwiej jej bez oczu z taka radosną naturą. a te miejsca po oczkach są... wiem, ze głupio zabrzmi, ale sa cudowne. Quote
Charly Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 kochane snieżkowe zdjęcia:lol:. Dzieki Beciu Becia karmi wyglodnialych zdjęciami milosiernie....:modla: Quote
Charly Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 I jedzie jutro do p. Ewy jesli dobrze pamietam:multi: Quote
ewatr Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Normalnie te zdjecia Sniezynki poprawiły mi humor o niebo :loveu: dzieki Beciu ..brakowało mi jej zdjec i swiadomosci , ze tez radosny perszing ma sie dobrze :lol: Quote
Becia66 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Śnieżynka od kilku godzin w drodze, myslę że gdzieś w okolicach Opola. Bidula trzęsła sie cała kiedy wkładałam ja do samochodu Ani, wręcz rozpaczała wydając jakies przerażliwe jęki. A mi jak zwykle serce pękało.....:placz: Myslę że dobrze czuła się u mnie, miała spokój, cisze i swój kącik na uboczu w którym czuła sie bezpiecznie. Po 2 dniach doskonale wiedziała jak omijać przeszkody, gdzie co stoi.....niesamowite, nigdy nie miałam do czynienia z niewidomym psem i nie zdawałam sobie sprawy że tak szybko można poruszać się w ciemności w nowym otoczeniu.....:lol:...no chyba że Śnieżka jest wyjątkowa......:loveu::loveu::loveu: Quote
Charly Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Bidulka. to jest to. Pokochala Ciebie i spokoj. Ja nie wyobrazam sobie doroslego niewidomego pieska w innym otoczeniu. Ale u pani Ewy tez będzie miala spokoj- mimo wszystko jednak-bardzo mi jej zal:-( Quote
Recommended Posts