Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

orpha napisał(a):
W nosie mam czy sie komus to podoba czy nie , ale najchetniej to bym ta cala sabinke:cool1: kopnela w zad

:megagrin:
ależ mi poprawiłaś humor
aż prawie oplułam kompa kawą :evil_lol:

co do powrotu do Orzechowców jestem jak mówiłam za
szczególnie, że to dobre miejsce
i ona je zna i ludzi tam zna i będzie tam bezpieczna

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

charly napisałam co miałam napisać - co mam pisać że szukam domu i rozwiązań??? przecież to oczywiste. Nie mam czasu w pracy siedzieć na dogo i nie uwarzam że powrót do schronsika jest dobrym rozwiązaniem. Psy które wracały są w koszmarnym stanie psychicznym i wiem jak to wygląda bo je widuję ... nie wyobrażam sobie oglądac Śnieżki ...

Wyszło jak wyszło dla mnie Snieżka jest ważna i napewno jej nie zostawiam tylko dlatego że nie robię kurde wpisu na dogo co minutę! Szukam nie mniej niż Wy i naprawdę jestm szczerze zmartwiona ...

Posted

Charly napisał(a):
Orpha ja tylko nie chce zeby to DT znalazla sabina lub KB.
KB napisala zresztą ze nie ma mozliwosci wziecia psa i tyle od niej. Ona ktora go wyadoptowala i ztego co pamietam odebrala ze schronu. NIe wiem jak Wy, ale odetchne dopiero jak ten pies z powrotem do schroniska zawita.

Charly zgadzam sie z Toba w 1000% , ani jedna nai druga nie sa ani powazne ani odpowiedzialne , szkoda ze bajkowa jest taka bajkowa tylko wirtualnie a nie w zyciu , mniej bajkowosci wiecej realizmu proponuje

Posted

może i w schronie bedzie bezpieczna, moze i bylo jej tam dobrze kiedys, ale teraz bedzie tesknila za tymi, do ktorych zdazyla sie przyzwyczaic :( i bedzie jej zimno :(

Posted

orpha napisał(a):
a ja mam prosbe zeby nastepnym razem podpisac umowe , to zawsze do czegos zoobowiazuje i daje wieksze szanse na to ze ktos nie bedzie tak lekkomyslny

umowa była

Przeskakuja posty więc piszę raz jeszcze - nie mogę się do Sabiny dodzwonić

Posted

albiemu napisał(a):
charly napisałam co miałam napisać - co mam pisać że szukam domu i rozwiązań??? przecież to oczywiste. Nie mam czasu w pracy siedzieć na dogo i nie uwarzam że powrót do schronsika jest dobrym rozwiązaniem. Psy które wracały są w koszmarnym stanie psychicznym i wiem jak to wygląda bo je widuję ... nie wyobrażam sobie oglądac Śnieżki ...

Wyszło jak wyszło dla mnie Snieżka jest ważna i napewno jej nie zostawiam tylko dlatego że nie robię kurde wpisu na dogo co minutę! Szukam nie mniej niż Wy i naprawdę jestm szczerze zmartwiona ...

Albiemu nie do Ciebie sa pretensje i nie wymagamy od ciebie zebys co moment pisala na dogo bo rozumiemy ze masz inne sprawy , a ze swojej strony moge cie zapewnic ze staniemy na glowie zeby zrobic tak alby Śniezka jak najmniej ucierpiala

Posted

albiemu napisał(a):

nikt nie prosi o wpis co minutę. Tylko o wpis w ogóle. Czy rozmawialas z SAbiną lub czytałaś Szanse. Sabina pisze ze mala musi isc juz. Ze kazdy dzien się liczy.

Posted

wiem jedno pies który nigdy nie był w schronisku jednostką jeśli zaznał ciepła, człowieka i domu ma koszmarne problemy z zaaklimatyzowaniem się, znalezieniem z poworotem ...

Jeden szczek, walka o miskę niewodmej suni - to coś o czym zdąrzyła zapomnieć. Snieżka wie czym jest spokój i ciepły dom, schronisko napewno było czymś o czym chciała zapomniec jak najszybciej ... szukam domu DT chociaż wszyscy wiemy że stały byłby najlepszym rozwiązaniem.

Sabina nie odbiera, nie rozmawiałam z nią a dzwonię co chwilę. Mam sygnał - nie ma takiego numeru więc pewnie nie ma nic na koncie. Poprosiłam Mru o zapytanie o numer abym mogła sprawdzić czy mam dobry? Może go zmieniła w między czasie - nie wiem ... Szukam, dzwonię i ...

Posted

ależ poprzestawiało posty :-o

albiemu, ja się boję, bo sabina pisze, że każdy dzień się liczy :(
oczywiście nowy dom od razu byłby najlepszym wyjściem...

no, ale póki do sabiny sie dodzwonić nie można to możemy sobie gadać w sumie...

Posted

a ja mam prosbe zeby nastepnym razem podpisac umowe , to zawsze do czegos zoobowiazuje i daje wieksze szanse na to ze ktos nie bedzie tak lekkomyslny

Posted

albiemu napisał(a):

wszystkie moje posty lądują na wcześniejszej stronie, dogomania jeszcze sobie jakieś jaja robi jak to nie czas i miejsce na czary mary ... :shake:

musielibyśmy mieć wszyscy taka samą godzinę na kompach chyba :)

Posted

orpha napisał(a):

była umowa

nie mogę sie dodzwonić do Sabiny

wszystkie moje posty lądują na wcześniejszej stronie, dogomania jeszcze sobie jakieś jaja robi jak to nie czas i miejsce na czary mary ... :shake:

Posted

przestawia się, bo dogo ma inny czas jakos.

przemienię trochę allegro. bo na razie jest ze jest w schronie. napisze ze musi do niego wrócic, bo dom ma allergie na psa. moze to kogos ruszy:roll:
(Pysio mi sie przypomina..)

Posted

Charly napisał(a):
Dzięki. Zeby ktoś się zglosił tylko..

ja dzisiaj czekam na telefony od dwóch sprawdzonych osób - czy są w stanie pomóc - umówmy się tak, że jeśli coś znajdę zadzwonię charly do Ciebie abyś zrobiła wpis na dogo - dobrze?

Posted

Charly napisał(a):
Dzięki. Zeby ktoś się zglosił tylko..

Myślę a przynajmniej mam taką nadzieję że się ktoś zgłosi ...

Szczeniak bez oczu czekał na dom chyba tylko a może aż trzy dni i domów było "do wyboru do koloru" ...
No a moja Migotka na moją "decyzję" czekała 8 godzin ...

No tylko trzeba z ludzmi rozmawiac tak bardziej "optymistycznie" - nie ma oczu czyli nie widzi ale za to jest super czyli same superlatywy (i wymieniac). A nie że jest fajna, miła, bezproblemowa no ale ... nie ma oczu.

Moja Migotka jest super normalnym zdrowym psem. No tylko ... nie ma oczu bo się bez nich urodziła. Normalnie żyje, normalnie wariuje z innymi psami, sama biega po schodach. Jest normalnym psem ...

Posted

jaką ironię??? Nie mam internetu po pracy a maja zadzwonić wieczór więc zwykła prośba - skąd pomysł ironii???? :shake: chcę aby wątek był na bieżąco i chce się dowiedzieć czy coś się Wam udało znaleźć...

Mru mogę do Ciebie?

Posted

Charly - to nie była ironia ;) :eviltong:

jasne, że możesz :) będę w drodze dziś po pracy, ale to przedzwonię do Charlyego najwyżej ;) to ona napisze :diabloti: