mru Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Maupa4 napisał(a):Przenosic do "adopcji" ? myślę, że spokojnie możesz :) Quote
mru Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):A miało byc tak pieknie :( ale nie było :) więc nie smućmy się... Quote
Charly Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Mam nadzieje Albiemu, ze nie bedziesz miala za zle tej "samowolki". Jednak dziś niedziela, ludzie siedzą przed komputerami, nie ma co czekac. tu allegro Sniezki. zapozyczylam po prostu stary tekst. zdjecia tez stare, bo nowych nie ma. (Jedno jest chyba, czy dwa) Zresztą na tych schroniskowych Sniezyczka jest przesliczna. za godzine ogloszenie bedzie widoczne na aukcji Jest wyróznione -dzięki Maupa4 (wszystko razem 12, 50, przesle pw z kontem, ale jest czasu co najmniej 2 tygdonie na to:)) Dramat niewidomej Śnieżki- sunia szuka domu!!! (50148228 ) - Aukcje internetowe Allegro acha- dobrze byloby wiedziec czy Sniezka juz jest czysta. Ale pewnie tak. to duzy atut, Zeby nie mieszac nie napsialam ze jest w DT. edit: juz widze pare byków w ogloszeniu;) poprawiam Quote
Maupa4 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Charly napisał(a): edit: juz widze pare byków w ogloszeniu;) poprawiam Charly - to zrób jej takie full opcja. Jak jeszcze możesz ... Quote
Charly Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 superanco. nie wiem wlasnie czy moge jeszcze. juz sprawdzam mozna bylo:) zmieniłam:) Quote
Charly Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Rozmawiałam właśnie z Albiemu. Nie ma na razie dostępu do sieci, ale skontaktuje się z Sabiną w sprawie psa. Tak czy siak Sniezka szuka domu. Dam ją zaraz jescze na naszą klase. Quote
Miśka84 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Ale się porobiło!!! :shake: Biedna mała :-( Quote
orpha Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 matko i corko :angryy: ..................................................................................... Quote
mru Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 ja ~też sobie oszczędzę komentarzy :cool3: wrzuciłam mała sobie w profil na n-k Quote
albiemu Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 mru napisał(a):ja ~też sobie oszczędzę komentarzy :cool3: wrzuciłam mała sobie w profil na n-k witajcie przepraszam ale nie mam dostępu do internetu przez weekend, w sobotę ostatni raz udało mi się go dopaść Do Sabiny się nie dodzwoniłam :shake:, jestem załamana tym, że Snieżka znów będzie musiała przechodzić wszystko od początku. Mru wybacz, ale nie wiem skąd te usmiechy? Sabiny dzieci faktycznie to chorowitki, trzeba pilnie działać dla doba ogółu. Dzięki za allegro, zapłacę za nie tylko proszę podajcie mi numer konta. Załamka .... szukam jakiś rozwiązań .... Quote
mru Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 albiemu, stąd, że parę osób to czuło... że tak będzie :( mimo wszelkich nadziei wiem, że nie czas i miejsce na to. słuchajcie, trzeba koniecznie do sabiny się odezwać żeby być tego pewnym, bo nie wiadomo jak długo Śnieżka u niej może zostać... Quote
albiemu Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 :shake: będę dalej dzwonić do niej i postaram się coś dowiedzieć ... Zadzwonię też do Kasi niech tam podjedzie, będzie najlepiej. Dopadłam Kudłatą ale chora jest masakrycznie i pewnie zejdzie jej kilka dni zanim wyzdrowieje ... Jeśli nie uda mi się w tygodniu pojechać wybiorę się w niedzielę pociągiem bo spokoju mi to nie da - nie dam rady wcześniej :( ... naprawdę nienawidzę bezsilności!!! Quote
mru Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 tak, dobrze by było gdyby KB spróbowała się czegoś dowiedzieć :roll: widzę, że sabinka napisała na szansie Quote
j3nny Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 dobrze, ze trzymacie reke na pulsie zeby tylko sie tak nie stalo, ze Sniezka pojdzie w jakies obce rece na szybko przed swietami i nie bedzie nad tym zadnej kontroli Quote
mru Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 cytuję z szansy: ja: sabinko, Śnieżka nie może pewnie u Ciebie za bardzo dłużej zostać? Tzn. chodzi mi o to, czy trzeba ją na już odebrać czy nie sabinka: Każdy dzień jest na wagę złota. Myślałam że leki pomogą i Śnieżka jednak zostanie, ale w tej kwestii jestem bezradna. Każdy dzień z Śnieżką uczula dziecko coraz bardziej. Odizolowałam dziecko i pilnuje by nie głaskało Śnieżki. Cięzko Mi z dnia na dzień. Quote
Charly Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 j3nny napisał(a):dobrze, ze trzymacie reke na pulsie zeby tylko sie tak nie stalo, ze Sniezka pojdzie w jakies obce rece na szybko przed swietami i nie bedzie nad tym zadnej kontroli Z tego co wiem Albiemu dzwoniła/miała dzwonić do Sabiny i wychodzę z założenia, że taki scenariusz został wykluczony. Tzn. nie wyobrażam sobie aby mogło być inaczej. Sabina małej zatrzymac nie może a KB nie wie jak pomóc. Szczeże jestem za tym, żeby mała do schronu wróciła. Szkoda, że Albiemu czy Kudłata nic nie piszą i na Sabina też nie pisze na Szansie nic o jakimś kontakcie. Quote
Charly Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 j3nny napisał(a):dobrze, ze trzymacie reke na pulsie zeby tylko sie tak nie stalo, ze Sniezka pojdzie w jakies obce rece na szybko przed swietami i nie bedzie nad tym zadnej kontroli obawiam się tego bardzo, bo raz już tak się stało. KB na szansie napisała ze nie moze malej wziąść do siebie. to wszystko. I irytuje mnie tak male zainteresowanie sprawą osob bezposrednio zaangazowanych w tą adopcję. choc pewnie zaraz się dowiem, ze jak najbardziej jest- poza dogo. Quote
mru Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 albiemu dzwoniła, ale dodzwonić się nie mogła. ja napisałam do sabiny na szansie na priv, żeby się skontaktowała z wolontariuszkami. w końcu się znają po tym, co sabinka napisała na szansie, że Śnieżkę trzeba zabrać jak najszybciej myślę, że Śnieżka powinna wrócić do Orzechowców :( Quote
orpha Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 pocztałam na szansie i ...najpierw mnie zemdlilo od tych słodkosci a na koniec trafił mnie szlag. W nosie mam czy sie komus to podoba czy nie , ale najchetniej to bym ta cala sabinke:cool1: kopnela w zad Quote
Charly Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 j3nny napisał(a):ale do schronu na swieta :placz::placz: nie podzielam tego smutku. wrecz przeciwnie. to jedyne bezpieczne miejsce dla tego psa z mojego punktu widzenia. tam mzoe poczekac na dom. czekala juz tak dlugo, jeszcze troche wytrzyma. jesli KB albo sabina znajda jej na szybko jakis DT to....nawet o tym nie chce myslec. Quote
orpha Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 a teraz konkrety Po południu powrzucam ogłoszenia acha i zgadzam sie z Charly ze dla Sniezki , jesli nie znajdziemy raz dwa Dt bedzie najlepiej jak wróci do schroniska , mysle ze u sabiny powinna byc jak najkrocej i to wcale nie ze wzgledu na dobro dziecka ... wiem jestem brutalna a moze i chamska , ale coz mnie obchodza ludzie skoro cierpi niewinne zwierze:angryy: Quote
Charly Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Orpha ja tylko nie chce zeby to DT znalazla sabina lub KB. KB napisala zresztą ze nie ma mozliwosci wziecia psa i tyle od niej. Ona ktora go wyadoptowala i ztego co pamietam odebrala ze schronu. NIe wiem jak Wy, ale odetchne dopiero jak ten pies z powrotem do schroniska zawita. Quote
Recommended Posts