Charly Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 o jesssaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ahahahaahahahhahhhhhhhh:multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu: wspaniele cudownie cudddnie a gdzie to jest? Quote
Charly Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 pamiętam tą sunie. nawet nie wiedzialam ze juz umarla. Quote
Charly Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 ...była b. kochana przez swoje ostatnie dni Jestem szczesliwa ze Sniezka dostanie się własnie tam Dzięki Albiemu. Naprawdę teraz się cieszę i czuję ulgę wielką. Quote
Neczka Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 W tym momencie ja też mogę powiedzieć, że strasznie się cieszę :multi: I teraz jestem pewna, że Śnieżka będzie miała b. dobrą opiekę :loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Jak dobrze ze sie udało :multi: Z tego co opowiadała Albiemu to nasza Bunia naprawde miała u tej Pani cudnie i wiem ze śnieżka bedzie bezpieczna Quote
orpha Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 aaaa huuuuuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!! :multi::multi::multi: Quote
sleepingbyday Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 też juz wiem. trzeba tylko dziewczynke zawieźc do szczecina. a dom rzeczywiscie wygląda na własnie ten, co trzeba. ale odetchne, jak śniezynka bedzie na miejscu. Quote
Charly Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Kto wiezie Sniezke? Podkarpacie do Szczecina? Pytam, bo Beata z Szansy napisała do mnie na gg w sprawie pomocy finansowej. jest łączony transport z podkarpacia do koszalina prawdopodobnie w niedziele (jedzie mięso;) i pies). koszalin jest 160km od Szczecina- no i nie wiem skąd dokladnie z podkarpacia jest transport. ale jesli to pomoze jakos to dajcie znac- zapytamy o miejsce. Quote
mru Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 i ja się cieszę :):multi: rozmawiałam wczoraj z albiemu :D wszystko mi powiedziała - będzie suuuuper! Quote
Ragazza Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 śledzę wątek śnieżki na kilku forach, i nie jestem żadną ze stron, tylko zastanawiam się dlaczego na dgm na tym wątku pisze się, że mała była na dt u KB dwa dni, skoro była tam osiem dni? nie jest to jakaś ważna czy istotna informacja, ale jak już się rozwodzić nad tematem, to trzeba pisać prawdę. Quote
albiemu Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 rozmawiałam właśnie z Ewą - z niecierpliwością czeka już na Śnieżkę :loveu:, zabierze Snieżkę do weta na biochemię, chce dojść co mogło być przyczyną zachorowania Snieżki, sprawdzić czy wszystko jest OK z jej zdrowiem w razie czego reagować. Ewa dała najpiękniejsze chwile naszej orzechowskiej Babci do samego końca za to zawsze będę jej wdzięczna bo trzeba miec wielkie serce aby brać psa tylko po to by się z nim zaraz rozstać bo odchodzi w kierunku TM. Ewa ... Kasia przywiezie Śnieżkę najprawdopodobniej w czwartek do nas do Rzeszowa. Zastanawiam się gdzie ugościć Śnieżkę do soboty, ale małymi krokami do przodu. Ważne że siedmiomilowy krok poczyniony bęzie dzięki Ani B. :loveu::loveu::loveu: booooo .... zabierze Śnieżkę w sobotę do Ewy bezpośrednio do Szczecina. Będą się ugadywać jak się spotkają czy na trasie czy w Szczecinie tak więc podam namiary i będą się zdzwaniać. Aniu ... :loveu::loveu::loveu: Moja wielka prośba o to, że jeśli ktoś z Was może wspomóc jazdę Śnieżki to proszę bardzo o to. Quote
Charly Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Beata z szansy chciala wspomóc Sniezke. przesle Tobie jej gg na pw. Quote
Neczka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 A ja miałam przed chwilą niezobowiązujący, ale jednak... telefon od Pani z Warszawy, która zastanawia się nad Śnieżką. Warunki super, tylko Pani 10h w domu nie ma... Ma się jeszcze odezwać... Słuchajcie, po tym, co czytam tak się zastanawiam... ...a może Śnieżka ma już DS ? :) Przecież p. Ewa to anioł nie człowiek :loveu: Żaden pies lepszego domu wymarzyć sobie nie może :loveu::loveu: Quote
Neczka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Jak uważacie, co ja mam tej Pani powiedzieć ? Będzie do mnie jutro dzwoniła. Wypytywała się jak Śnieżka reaguje na koty, ponieważ ma swoich 7 znajd i małą sunię ze schroniska. Ja już nie pamiętam... kojarzycie może, czy Snieżynka miała kiedykolwiek kontakt z kotami ? :shake: Quote
orpha Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Neczka napisał(a):Jak uważacie, co ja mam tej Pani powiedzieć ? Będzie do mnie jutro dzwoniła. Wypytywała się jak Śnieżka reaguje na koty, ponieważ ma swoich 7 znajd i małą sunię ze schroniska. Ja już nie pamiętam... kojarzycie może, czy Snieżynka miała kiedykolwiek kontakt z kotami ? :shake: juz my bysmy razem z mru tu na miejscu śniezke przypilnowały !! :) z kotami jakos tez mi sie niekojarzy , ale jak na moje oko i intuicje to mysle ze koty malo by ja obeszły ... Quote
Charly Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 chcialam bardzo podziękowac Beacie z Szansy i innym osobom, ktore chcą wspomoć podróz Sniezki finansowo. Bardzo WAm dziękujemy:) to jest dluga trasa - podkarpacie- szczecin- podkarpacie. Dlatego wielkie dzięki za każde wsparcie tego przedsięwzięcia:):loveu: Quote
Charly Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Sniezka malenka jedzie za niedlugo. Mam nadzieje, ze bidulka przyzywczai się szybciutko:roll: Quote
Charly Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Snieżkowe allegro (na pierwszej stronie) zamieniłam za zgodą Maupy4 i Albiemu na allegro Piwkowe z mojego podpisu. Sniezka znalazla DT i nie musi na gwałt szukac schronienia, natomiast Piwko jest w wielkiej potrzebie. Quote
mru Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 a co Neczka ma mówić pani z Warszawy? :roll::roll::roll: wiecie, my możemy się z orphą przejść do tej pani :diabloti: Quote
albiemu Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 mru napisał(a):a co Neczka ma mówić pani z Warszawy? :roll::roll::roll: wiecie, my możemy się z orphą przejść do tej pani :diabloti: Neczka już wie wszystko :) wczoraj rozmawiałyśmy Quote
albiemu Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 mru napisał(a):aaah okej :) narazie Śnieżka jedzie do Ewy a do Pani konieczna bedzie wizyta przedadopcyjna - tak więc moje drogie :) ... Zobaczymy czy Neczka z Pania rozmawiała i działamy dalej :) Quote
Neczka Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Pani ma dzwonić po 15... się zobaczy ;) Quote
Recommended Posts