Charly Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 smutne to wszystko... Bezdomne, samiutenkie psie serduszka Dobrze, ze to Ty Aniu wiozłas Sniezke -------------------- dzięki za rozliczenie. zaraz wstawie na szanse Quote
Maupa4 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Charly - wystawiasz Śnieżce nowe allegro ? Jeżeli tak to pamiętaj full opcja - ja zapłacę ... ;) Quote
Charly Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Suuuuper:lol: Poproszę w takim razie Albiemu o tekst (taki bardziej aktualny). Quote
sleepingbyday Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 znajdziemy ci śnieżko prawdziwy dom, na zawsze. czy p. ewa musi wyjeżdżać :placz:??? Quote
sleepingbyday Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 znajdziemy ci śnieżko prawdziwy dom, na zawsze. czy p. ewa musi wyjeżdżać :placz:??? złoto, nie kobieta i zagramanicą ją będa mieli :cool1: Quote
Charly Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Na szansie dziewczyny napisaly zeby to troszkę co zostalo przekazac pani Ewie Quote
albiemu Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 tekst na allegro dla Śnieżki ŚNIEŻKA pod powiekami w ciemności wiele mam światła dla Ciebie dam Ci w życiu wiele miłości odbiorę troski w potrzebie Ty dasz mi swój świat widziany ludzkim okiem w dzień i w nocy i będziemy zawsze dla siebie niosąc dar zrozumienia, miłości, pomocy ... Śnieżka - od urodzenia nie ma oczu. Ma swój piękny psi świat, który pozwoliła mi poznać. Widziałam wiele pięknych miejsc, ale nigdy w żadnym nie czułam się tak pewnie i wyjątkowo jak pod jej powiekami. Zamknij kiedyś oczy, a poznasz swoje słabości, zamknij oczy przy Snieżce a dowiesz się jak jesteś mały w obliczu jej wielkiej siły, siły niewidomego psa ... Sunia nie miała szczęścia przez wiele lat. Zabrana ze schronsika kilka miesięcy temu, poznała na swej drodze już trzy domy. Ten ostatni jest domem tymczasowym w którym czeka na swoje miejsce. Oddawana nie dlatego, że jest złym psem, oddawana bo życie zmuszało do tego jej opiekunów. Dla Śnieżki zmiana domów była niewyobrażalnym stresem i pomimo, że ludzie ją zawodzą wciąż ma dla człowieka miejsce w sercu. Ja jako zwykły człowiek zapewne bym już tą wiarę straciła, ona wciąż ufna nie ... dlatego psy z raju nigdy nie wyszły, my ludzie tak. Jest wyjątkowa, nie dlatego, że nie widzi bo niczym nie różni się od psów widzących i nie wymaga współczucia. Jest wyjątkowa bo potrafi kochać nas ludzi chociaż tak często wystawiamy jej zaufanie na próby ... Proszę o bardzo rozważne potraktowanie tematu adopcji Snieżki, nie chcę aby kolejne zmiany miejsca zrujnowały jej piekny świat pod powiekami i wyjątkowe psie serce. Sunia przebywa w Szczecinie, w razie potrzeby pomożemy w transporcie do nowego domu. Ewa opiekunka w domu tymczasowym 695 666 388 wolontariuszka Kaśka 608 424 460, [email protected] Quote
albiemu Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 zmienić w tekście można wszystko co chcecie - dajcie sugestie niech to będzie jak najlepsze :) Kontakt - myślałam dać do Ewci muszę jeszcze tylko to z nią ustalić Kasę prześlę Ewusi niech pokryje co trzeba a co związane ze Snieżką będzie :) Podziękuj proszę Charly na Szansie wszystkim raz jeszcze i pozdrów gorąco :loveu: Quote
Charly Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 dzięki :-( Najsmutniejsze, ze to wszystko prawdą jest...:-( Czekam na kontakt w takim razie. Quote
albiemu Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='Charly'] Czekam na kontakt w takim razie. kontakt podaj proszę do mnie i Ewy Ewa opiekunka w domu tymczasowym 695 666 388 wolontariuszka Kaśka 608 424 460, [email protected] Quote
albiemu Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 dodałam już kontakty w tekście do allegro. Proszę dodaj też stałą regłkę o wizycie przedadopcyjnej itd itd :) wiesz zresztą co :) ja tego nie pisałam ale to ważne. Quote
Maupa4 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Charly - to jak wystawisz to daj znac. Quote
Charly Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='albiemu']dodałam już kontakty w tekście do allegro. Proszę dodaj też stałą regłkę o wizycie przedadopcyjnej itd itd :) wiesz zresztą co :) ja tego nie pisałam ale to ważne. tu jest allegro. o wizycie nie dodalam. ale zaraz to zmienię:) ŚNIEŻKA- NIEWIDOMA BEZDOMNA KRÓLEWNA (508822928) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Charly Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Maupa4 napisał(a):Charly - to jak wystawisz to daj znac. Juz wystawiłam:) Konto i suma ta sama. :buzi::Rose: Quote
albiemu Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 DZIĘKUJĘ za zrobienie pięknego allegro i opłacenie go dla Snieżki :loveu::loveu: Quote
Becia66 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Jedna rzecz mnie niepokoi w treści allegro. Gdybym przeczytała że w ciągu kilku miesięcy Śnieżka trzykrotnie zmieniała dom - to gdzies tam czerwone światełko sie zaświeca bez względu na tłumaczenie że to niby nie z jej winy. Tak już jest, niestety. Myślę że moglibyśmy tę informacje pominąć biorąc pod uwagę że 5 dni u Kasi Bajkowej, jeden u jakiejś niezidentyfikowanej osoby to jednak nie domy. Dom u Sabiny miał byc domem stałym ale z powodu alergii dziecka / ? / nie mogła zostac dłużej.I tylko ta informacja powinna znależc sie w ogłoszeniu. Przemyślcie bo to istotny problem i już na wstępie ogranicza Snieżce szanse na dom.:roll: Quote
Charly Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 ok. zaraz to zmienie. tylko skoncze jesc sniadanie:watpliwy::lol: i nie pisz 5 dni, bo zaraz przyjdzie ragazza i powie ze wcale nie 5 a 8:errrr: Quote
Charly Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 o! Witamy nową Snieżkomankę:loveu: Dziewczyny zmieniłam allegro wedlug sugestii Beci, ale grzebac w czyims tekscie jest trochę niezręcznie. No nic. Zobaczcie jak wyszlo. Jesli chcecie zmienic (najlepiej Albiemu) to proszę caly ten dolny tekst, zeby wszystko pasilo:) http://www.allegro.pl/add_item.php?change_ok=1&this_item_id=508822928 i mam jedno pytanie: czy Sniezka jest czysta? tzn. czy ona zalatwia się w domu? Quote
Ragazza Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 i nie pisz 5 dni, bo zaraz przyjdzie ragazza i powie ze wcale nie 5 a 8:errrr: dokładnie, ale zawsze to bliższe prawdy niż dwa dni Quote
Charly Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 allegro jest. inne ogloszenie tez mile widziane. te wszystkie darmowe. Ja przez następne dwa tygodnie od jutra nie będe miala dostępu do sieci ( chyba ze na moment u znajomych gdzies). Dzis musze porobic inne ogloszenia jeszcze. Jakby ktoras z Was miala czas to proszę o parę ogloszen. Czy Sniezka jest na naszej klasie gdzies? Tak czy siak ja ją wstawie w mój profil. Quote
sleepingbyday Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 o matko, dwa tygodnie? nie wiem, czarly, jak my wytrzymamy...:placz: a juz zupełnie nie wiem, jak ty wytrzymasz :cool3: Quote
Charly Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 sleepingbyday napisał(a):o matko, dwa tygodnie? nie wiem, czarly, jak my wytrzymamy...:placz: a juz zupełnie nie wiem, jak ty wytrzymasz :cool3: SBD:mad: ahahahhahahahhaha....hihihihih Quote
Recommended Posts