Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Charly']Ja przez następne dwa tygodnie od jutra nie będe miala dostępu do sieci

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :placz::placz::placz::placz::placz:
jejku nie, Charly! o nie! o bosz! aaaaa :(:(:(
i co teraz będzie jejku! co z nami? ah Charly, my dear Charly :(

Posted

no to jeszcze niczym ciepłe bułeczki info

Rozmawiałam teraz z Ewcią. Niunia miała jechać na badanie po świętach ale dzisiaj w nocy trzepała główką, popiskiwała więc decyzja podjęta - Ewa zabiera ją dzisiaj do weta, komplet badań i zobaczymy co z uszkami. Ewa kupiła jej wypasione spanie, nie pytajcie ile zapłaciła ... Śnieżka ma różowe wyreczko z podusią, ze specjalną matką aby nie marzła nigdy i nigdzie. Do tego miseczki, szeleczki, smyczka oczywiści jak dla księżniczki - :loveu: Ewciu szalona dziękuję Ci za to wielkie serce dla niej i za całą wyprawkę, która pojedzie ze Śnieżką jak znajdzie dom.
Mamy sunię do oddania z wyprawką słuchajcie i wielkim kawałem serca Ewy, które już Śnieżka jej skradła :)

Trzymajcie kciuki za wyniki badań, martwie się o jej uszki :roll:, może dlatego tak oczka łzawią bo jakieś paskudztwo się wdało? No nic ... czekamy na info bo nie ma co kombinować kiedy się wetem nie jest.

EWA zadzwoni i jak będę wszystko wiedzieć napiszę.

Posted

Kochana jest pani Ewa:loveu: bardzo:placz:. Szkoda ze jedzie:-(

Mam nadzieję, ze to nic poważnego ze sniezkowym uszkiem:roll:. Dzięki za wiesci. Przekleje to na szanse

--------------------------------------
Mru normalnie wyjechac nie potrafie:roll::evil_lol:, a mialam jechac dzis w nocy, ale wpadlam na pomysl, ze musze jeszcze poprac to i owo:evil_lol:
-------------------------------------------------------------------

Posted

orpha napisał(a):
Ta pani Ewa to macie pewnosc ze to człowiek jest ? :evil_lol: tak mi to jakos aniołem zalatuje

Też o tym pomyślałam :D

Przewspaniale:loveu::loveu:

Posted

A ja wymyśliłam taki niesamowity scenariusz...Ponieważ Ewa jednak wyjedzie (chociaż nikt tego nie chce i wszyscy liczą po cichu,że zostanie) to szuka kupca na swoje mieszkanie,i przychodzi jakiś wspaniały "dogomaniak" (no może jeszcze wtedy nie wie że nim jest ,ale jest) obejrzeć...No i zauważa Śnieżkę Księżycową Królewnę i zakochuje się od pierwszego wejrzenia...i kupuje mieszkanie razem z psem i chociaż wszyscy płaczą że Ewa wyjeżdża to jest "happy end" bo Śnieżka nie musi się nigdzie przeprowadzać tylko żyje ze swoim nowym panem długo i szczęśliwie...

Posted

A pamiętacie tą Panią z Warszawy, o której pisałam w tamtym tygodniu ? :)
Pani jest zdecydowana wziąć sunię do siebie, jeśli Śnieżka będzie dobrze dogadywała się z kotami :multi:
Albiemu, mogłabyś zapytać p. Ewę w rozmowie, czy dałoby się to jakoś sprawdzić ?
Ta Pani będzie do mnie dzwoniła za jakieś 3 dni... :roll:

Posted

OOOoooo było by ekstra narazie wiesci od Kasi Śnieżka była u weta i brzuszek jest zdrowy, badania wyszły bardzo dobrze, zaleczane jest teraz jakies stare zapalenie uszka ale ogolnie jest ok, w przyszłym tygodniu bedzie USG ;]

Posted

U Śnieżki wszystko w najlepszym porządku, przyzwyczaja sie dziewczyna szybko do nowego ale może niepotrzebnie bo.......:razz:.....nie powiem bo nie chce zapeszyć.....:razz:

Posted

becia66 napisał(a):
U Śnieżki wszystko w najlepszym porządku, przyzwyczaja sie dziewczyna szybko do nowego ale może niepotrzebnie bo.......:razz:.....nie powiem bo nie chce zapeszyć.....:razz:

ale jak to?

Posted

Śnieżynka już w NOWYM DOMKU !!!

:cunao::cunao::cunao:

Zamieszkała z młodym małżeństwem które własnie powróciło z Irlandii do swojego nowo-wybudowanego domu. Tak więc będzie i ogród dla naszej Śnieżynki. Dostała pełną wyprawkę od p.Ewy, piękne legowisko i oczywiście wszystkie informacje o stanie zdrowia i zachowań suńki. Pani Ewa mieszka bardzo blisko więc i odwiedziny będą.
Śnieżka wypatrzona na allegro, młodzi Państwo odwiedzali sunię dwukrotnie i dziasiaj ostatecznie zabrali ją do siebie. Mam nadzieje że to już ostatnia przystań w jej życiu i to ten właściwy dom ......na zawsze.....
Śnieżynko bądż szczęsliwa.....Pani Ewo bardzo, bardzo dziekujemy za wszystko
......:Rose::Rose::Rose: