sleepingbyday Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Aaaaaaa!!!!! ja już moge nic nie dostawac pod choinkę (no, może jakiś mały drobiazg, np domek dla mojego tymczasa, domek dla seniora u orphy, domek dla teresinka, domek dla parszywka, domek dla cyganka, domek dla mikiego, domek dla klamki, domek dla rudzika,......,.....,.....,..... :cunao: Quote
Maupa4 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='becia66']Śnieżynka już w NOWYM DOMKU !!! Ta wiadomośc to najpiękniejszy świąteczny prezent ... :lol: Quote
mru Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 suuuuper! zmieniam tytuł :) piszę do Charlyego domek dla Diego też proszę! :razz: [CENTER]:beerchug::cunao::beerchug: [/CENTER] Quote
albiemu Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 z wieści najnowszych ŚNIEŻKA znalazła swój dom, chodzi bezbłędnie po całym, szczeka, macha ogonem i wariuje Dalmatyńczyk jest w niej szczerze zakochany, łazi za nią krok w krok i naprawdę cieszy się towarzystwem jeszcze jednego czterołapa :) Ponoć to wygląda tak, jakby Śnieżka wróciła do domu po kilkuletnim spacerze .... PIĘKNY PREZENT NA ŚWIĘTA EWA :loveu: DZIĘKUJĘ!!!! Quote
sleepingbyday Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 albiemu napisał(a): Ponoć to wygląda tak, jakby Śnieżka wróciła do domu po kilkuletnim spacerze .... znowu sie w pracy zryczałam... :loveu: Quote
orpha Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 aaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaa ale informacja !!!!!! dzizas oszałam !!!!! ze szczescia oczywiscie !!!!!! Śniezko kochana wiedzialam ze Twoja historia zakonczyc sie musi happy endem !!!! :multi::multi::smilecol::happy1::ghost_2::ghost_2::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::laugh2_2::laugh2_2::klacz::Cool!::Cool!::cunao::laola: Quote
ewatr Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [quote name='becia66']Śnieżynka już w NOWYM DOMKU !!! Biały puchaty skarb w domu ...tak sie ciesze !!!! HURA :sweetCyb: Quote
Neczka Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Najwspanialsza wiadomość :loveu::multi::multi::multi::multi: Quote
Charly Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 wspaniałe wieści pod choinkę:loveu::loveu::loveu: Bardzo dziękuję Maupa4 za oplacenie świecącego allegro. Sniezka świeciła swieciła az domek sobie wyświeciła:loveu: Quote
Becia66 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Małpa4 - wielkie dzięki za allegro !!! :Rose::Rose::Rose: Wypatrzona w Irlandii - kto by pomyślał....:loveu: Quote
Miśka84 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='becia66']Śnieżynka już w NOWYM DOMKU !!! :cunao::cunao::cunao: Zamieszkała z młodym małżeństwem które własnie powróciło z Irlandii do swojego nowo-wybudowanego domu. Tak więc będzie i ogród dla naszej Śnieżynki. Dostała pełną wyprawkę od p.Ewy, piękne legowisko i oczywiście wszystkie informacje o stanie zdrowia i zachowań suńki. Pani Ewa mieszka bardzo blisko więc i odwiedziny będą. Śnieżka wypatrzona na allegro, młodzi Państwo odwiedzali sunię dwukrotnie i dziasiaj ostatecznie zabrali ją do siebie. Mam nadzieje że to już ostatnia przystań w jej życiu i to ten właściwy dom ......na zawsze..... Śnieżynko bądż szczęsliwa.....Pani Ewo bardzo, bardzo dziekujemy za wszystko......:Rose::Rose::Rose: Ale wieści :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
albiemu Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 A Śnieżka naprawdę do domu wróciła :) Babcia jest w niej zakooochana po uszy - wciąż przy garach miesza smakołyki dla swojej Snieżynki ... dla swojej ukochanej Śnieżki :-( (ze szczęścia) ... Snieżka dzisiaj zaczęła delikatnie krwawić z dróg rodnych więc właśnie jedzie do weta na kontrolę - jest wysterylizowana to wykazało USG jednak możliwe że jest niedoczyszczona bo z lat wcześniejszych wiem, że takie sterylki robione były jakie były. Lepiej to sprawdzić więc jak cos będę wiedzieć dam znać. W super kondycji grandzi po domu, lata, już biega, szczeka i zaczepia do zabaw. Zmęczona z ukocanym Dalmatyńczykiem pada na wspólnym kocyku i razem zasypiają słodko a babcia się wzrusza dalej w garach mieszając. Zachwytu wśród narzeczeństwa też nie jest za mało a w nadmiarze więc ... wielka radośc Śnieżki, która pokonując wiele km zapomina właśnie to o czym zapomnieć chciała bo ktoś kocha, zachwyca się i jest ... Quote
psiama Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Widze tu same dobre wieści !! Śnieżka ma swój :loveu: PRAWDZIWY DOM !!! :loveu:Jestem cichym podglądaczem watku i bardzo się cieszę, ze znalazł sie dom dla tej pieknej śnieżnej panny :multi::multi::multi: Zdrówka po wsze czasy Śniezko. Trzymam kciuki za wizyte u WETów. Quote
orpha Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 kochana śniezyneczka , wreszcie ma swoj prawdziwy domek Quote
sleepingbyday Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 padłam.. wizja tej bbaci płaczącej ze wzruszenia nad garnkiem... bezcenne marwti mnie to krwawienie, ale dobrze, ze wyłapane... Quote
Becia66 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Śnieżynko wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.....:tree1::tree1::BIG: Quote
Neczka Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Co u Śnieżki ? Albiemu, masz jakieś wieści ? :roll: Quote
orpha Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 no wlasnie wlasnie , mamy jakies wiescie ??:lol: Quote
albiemu Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 u Śnieżki wszystko jak najlepiej :) ... tym razem brak wieści to dobre wieści moje drogie Panie :D Krwawienie z dróg rodnych to efekt źle wykonanej sterylizaji, została niedoczyszczona ... Rozmawiałam nawet z wetem jak to możliwe, okazuje się, że czasem jajnik jest tak bardzo ukryty że ciężko go znaleźć. Rozmawiałam z naprawdę świetnym fachowcem i przyznał, że jemu samemy zdarzyło się szukać i nie znaleźć. Śnieżka to jeszcze "sterylizacja" za czasów o których wspominac nie chcę. Grandzi mała skubanica po całym domu, wielka miłość z dalmatyńczykiem i oczy babci wciąż tak samo zakochane .. Jest dobrze :) Quote
sleepingbyday Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 fantastiko!!!!!! FO-TY!!! FO-TY!!!!! FO-TY!!!!! :cool3: Quote
mru Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 nooo ja tez bym chciała zobaczyć foty :D Quote
Recommended Posts