Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aaaaaaa!!!!!
ja już moge nic nie dostawac pod choinkę (no, może jakiś mały drobiazg, np domek dla mojego tymczasa, domek dla seniora u orphy, domek dla teresinka, domek dla parszywka, domek dla cyganka, domek dla mikiego, domek dla klamki, domek dla rudzika,......,.....,.....,.....

:cunao:

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

z wieści najnowszych

ŚNIEŻKA znalazła swój dom, chodzi bezbłędnie po całym, szczeka, macha ogonem i wariuje

Dalmatyńczyk jest w niej szczerze zakochany, łazi za nią krok w krok i naprawdę cieszy się towarzystwem jeszcze jednego czterołapa :)

Ponoć to wygląda tak, jakby Śnieżka wróciła do domu po kilkuletnim spacerze ....

PIĘKNY PREZENT NA ŚWIĘTA

EWA :loveu: DZIĘKUJĘ!!!!

Posted

aaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaa ale informacja !!!!!!
dzizas oszałam !!!!! ze szczescia oczywiscie !!!!!!
Śniezko kochana wiedzialam ze Twoja historia zakonczyc sie musi happy endem !!!!
:multi::multi::smilecol::happy1::ghost_2::ghost_2::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::laugh2_2::laugh2_2::klacz::Cool!::Cool!::cunao::laola:

Posted

wspaniałe wieści pod choinkę:loveu::loveu::loveu:

Bardzo dziękuję Maupa4 za oplacenie świecącego allegro. Sniezka świeciła swieciła az domek sobie wyświeciła:loveu:

Posted

[quote name='becia66']Śnieżynka już w NOWYM DOMKU !!!

:cunao::cunao::cunao:

Zamieszkała z młodym małżeństwem które własnie powróciło z Irlandii do swojego nowo-wybudowanego domu. Tak więc będzie i ogród dla naszej Śnieżynki. Dostała pełną wyprawkę od p.Ewy, piękne legowisko i oczywiście wszystkie informacje o stanie zdrowia i zachowań suńki. Pani Ewa mieszka bardzo blisko więc i odwiedziny będą.
Śnieżka wypatrzona na allegro, młodzi Państwo odwiedzali sunię dwukrotnie i dziasiaj ostatecznie zabrali ją do siebie. Mam nadzieje że to już ostatnia przystań w jej życiu i to ten właściwy dom ......na zawsze.....
Śnieżynko bądż szczęsliwa.....Pani Ewo bardzo, bardzo dziekujemy za wszystko......:Rose::Rose::Rose:

Ale wieści :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

A Śnieżka naprawdę do domu wróciła :)

Babcia jest w niej zakooochana po uszy - wciąż przy garach miesza smakołyki dla swojej Snieżynki ... dla swojej ukochanej Śnieżki :-( (ze szczęścia) ...

Snieżka dzisiaj zaczęła delikatnie krwawić z dróg rodnych więc właśnie jedzie do weta na kontrolę - jest wysterylizowana to wykazało USG jednak możliwe że jest niedoczyszczona bo z lat wcześniejszych wiem, że takie sterylki robione były jakie były. Lepiej to sprawdzić więc jak cos będę wiedzieć dam znać.

W super kondycji grandzi po domu, lata, już biega, szczeka i zaczepia do zabaw. Zmęczona z ukocanym Dalmatyńczykiem pada na wspólnym kocyku i razem zasypiają słodko a babcia się wzrusza dalej w garach mieszając. Zachwytu wśród narzeczeństwa też nie jest za mało a w nadmiarze więc ... wielka radośc Śnieżki, która pokonując wiele km zapomina właśnie to o czym zapomnieć chciała bo ktoś kocha, zachwyca się i jest ...

Posted

Widze tu same dobre wieści !! Śnieżka ma swój :loveu: PRAWDZIWY DOM !!! :loveu:Jestem cichym podglądaczem watku i bardzo się cieszę, ze znalazł sie dom dla tej pieknej śnieżnej panny :multi::multi::multi:

Zdrówka po wsze czasy Śniezko. Trzymam kciuki za wizyte u WETów.

• 3 weeks later...
Posted

u Śnieżki wszystko jak najlepiej :) ... tym razem brak wieści to dobre wieści moje drogie Panie :D

Krwawienie z dróg rodnych to efekt źle wykonanej sterylizaji, została niedoczyszczona ... Rozmawiałam nawet z wetem jak to możliwe, okazuje się, że czasem jajnik jest tak bardzo ukryty że ciężko go znaleźć. Rozmawiałam z naprawdę świetnym fachowcem i przyznał, że jemu samemy zdarzyło się szukać i nie znaleźć.
Śnieżka to jeszcze "sterylizacja" za czasów o których wspominac nie chcę.

Grandzi mała skubanica po całym domu, wielka miłość z dalmatyńczykiem i oczy babci wciąż tak samo zakochane ..

Jest dobrze :)