Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

witam wszystkich.
adoptowalam Sniezke miesiac temu..i w pierwszej kolejnosci chcialabym podziekowac Wam za najlepszy prezent swiateczny jaki kiedykolwiek dostalam. bo to dzieki waszej akcji znalazlam Sniezke i...zakochalam sie. Wielki szacunek do tego co robicie dziewczyny.
sunia jest szczesliwa u nas ; apetyt ogromny, uwielbia pieszczoty, swietnie daje sobie rade w domu. Dzisiaj kolejny postep...sunia odkryla uroki spania na kanapie. razem z dalmatynczykiem oczywiscie. jak prawdziwa krolewska para:mdrmed:. dla nas pozostal fotel:mdleje:

czy jako nowy uzytkownik moge dodac fotke??

pozdrawiam

Posted

ojej witamy :D
ale super, że rodzina Śnieżki się odzywa na forum! :multi:

fotki wrzucasz na jakiś ImageShack® - Image Hosting lub Image hosting, free photo sharing & video sharing at Photobucket
(dogomania lubi takie fotki do 600 pixeli w dłuższym boku)
potem kopiujesz link jaki dostajesz
i na forum pisząc post klikasz ten znaczek i w okienko co wyskoczy wklejasz link do danej fotki :)
i tak 5 fotek w poście może być

jakby coś to możesz też przysłać mi na [email protected]
na razie jak nie ogarniasz jeszcze :):):):)

edit: ah, możesz też wrzucić fotki w album na dogo w Twoim profilu :)
panel użytkownika -> obrazki i albumy -> dodaj album -> dodaj obrazki
i normalnie ładuje się je z komputera :)

Posted

Śnieżki droga była długa i nerowa ale nigdy nikt z nas nie zrobił niczego aby jej zaszkodzić, zawsze wszystko było odruchem serca. Gdyby było inaczej dzisiaj z rana nie widziałabym tych zdjęć.

Dzięki za wszystko dogomaniacy i wielkie dzięki dla Ewuni oraz nowej rodziny Śnieżki :)!

Posted

Wydaje się że te zawirowania po drodze po to były żeby Śnieżka mogła trafić w końcu tam gdzie jest. :loveu::loveu::loveu:
I ja też p.Ewo ogromnie dziekuję za okazanie wielkiego serca małej...:buzi::Rose:
A o takim domku dla naszej Śnieżynki mogłyśmy pomarzyć.......:loveu::loveu::loveu:

• 1 month later...
Posted

Powiem Wam krótko Ciotki : Śnieżynka ma się świetnie :loveu: Mam kontakt z Jej nową Rodziną - naprawdę świetnie Ludzie :-D:Rose: Pozdrawiam Was kochani całą śnieżkową Rodzinę :p

Posted

Bardzo, bardzo się cieszymy i dziękujemy za dobre wiadomości....:multi::multi:
a ciebie Ewuniu i całą Śnieżkową rodzinę serdecznie pozdrawiamy....:hand::loveu:

Posted

Jakie tu wspaniałe wieści. Nie zagladałam wieki, bo tyle innych istnień w potrzebie :roll:. A teraz masz - najcudowniejsze wiesci pod słoncem. Jak sie towarzycho wspaniale dogaduje. Gratuluje ciotkom, wujkom i nowemu domkowi :multi::multi::multi: