albiemu Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Prośba o zdjęcia przekazana - czekam z niecierpliwością jak i Wy :) Quote
agi1983 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 witam wszystkich. adoptowalam Sniezke miesiac temu..i w pierwszej kolejnosci chcialabym podziekowac Wam za najlepszy prezent swiateczny jaki kiedykolwiek dostalam. bo to dzieki waszej akcji znalazlam Sniezke i...zakochalam sie. Wielki szacunek do tego co robicie dziewczyny. sunia jest szczesliwa u nas ; apetyt ogromny, uwielbia pieszczoty, swietnie daje sobie rade w domu. Dzisiaj kolejny postep...sunia odkryla uroki spania na kanapie. razem z dalmatynczykiem oczywiscie. jak prawdziwa krolewska para:mdrmed:. dla nas pozostal fotel:mdleje: czy jako nowy uzytkownik moge dodac fotke?? pozdrawiam Quote
Charly Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 musisz dodac:loveu:. musisz:multi:. wiesz jak? Quote
mru Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 ojej witamy :D ale super, że rodzina Śnieżki się odzywa na forum! :multi: fotki wrzucasz na jakiś ImageShack® - Image Hosting lub Image hosting, free photo sharing & video sharing at Photobucket (dogomania lubi takie fotki do 600 pixeli w dłuższym boku) potem kopiujesz link jaki dostajesz i na forum pisząc post klikasz ten znaczek i w okienko co wyskoczy wklejasz link do danej fotki :) i tak 5 fotek w poście może być jakby coś to możesz też przysłać mi na [email protected] na razie jak nie ogarniasz jeszcze :):):):) edit: ah, możesz też wrzucić fotki w album na dogo w Twoim profilu :) panel użytkownika -> obrazki i albumy -> dodaj album -> dodaj obrazki i normalnie ładuje się je z komputera :) Quote
agi1983 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 jeszcze zestresowana niunia. pierwsze dni w nowym domu po miesiacu... ona wie co dobre z kotem tez zgoda Quote
Becia66 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 no zaglądam co chwilkę po te fotki i mnie skręca...:eviltong:.....no Śnieżynko gdzie jesteś ??? :modla::eviltong: Quote
orpha Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 jeszcze chwila i zobaczymy szczesliwa Sniezke :) normalnie agi aj low ju :razz: Quote
mru Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 ojej, a ja spać poszłam :D :oops: :roll: już pokazuje fotki! :eviltong: o maaaatko :loveu: takie coś z samego rana... :multi: Quote
albiemu Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Śnieżki droga była długa i nerowa ale nigdy nikt z nas nie zrobił niczego aby jej zaszkodzić, zawsze wszystko było odruchem serca. Gdyby było inaczej dzisiaj z rana nie widziałabym tych zdjęć. Dzięki za wszystko dogomaniacy i wielkie dzięki dla Ewuni oraz nowej rodziny Śnieżki :)! Quote
Charly Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 :laola: ....i spali sobie dlugo i szczęsliwie ...i synchronicznie z dalmatkiem:multi: Quote
ewatr Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Bardzo sie ciesze , że sie sniezynce udało ....bardzo :multi: Quote
orpha Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 w sumie to dobrze Mru ze z rana - to jest cos w sam raz na dzien dobry :multi: Quote
Becia66 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Wydaje się że te zawirowania po drodze po to były żeby Śnieżka mogła trafić w końcu tam gdzie jest. :loveu::loveu::loveu: I ja też p.Ewo ogromnie dziekuję za okazanie wielkiego serca małej...:buzi::Rose: A o takim domku dla naszej Śnieżynki mogłyśmy pomarzyć.......:loveu::loveu::loveu: Quote
sleepingbyday Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 jak ona patrzy na tego kotka :loveu: Quote
ewa36 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Powiem Wam krótko Ciotki : Śnieżynka ma się świetnie :loveu: Mam kontakt z Jej nową Rodziną - naprawdę świetnie Ludzie :-D:Rose: Pozdrawiam Was kochani całą śnieżkową Rodzinę :p Quote
Becia66 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Bardzo, bardzo się cieszymy i dziękujemy za dobre wiadomości....:multi::multi: a ciebie Ewuniu i całą Śnieżkową rodzinę serdecznie pozdrawiamy....:hand::loveu: Quote
Charly Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 :loveu:dzięki za wieści z domu Snieżki:loveu: Quote
psiama Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Jakie tu wspaniałe wieści. Nie zagladałam wieki, bo tyle innych istnień w potrzebie :roll:. A teraz masz - najcudowniejsze wiesci pod słoncem. Jak sie towarzycho wspaniale dogaduje. Gratuluje ciotkom, wujkom i nowemu domkowi :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts