kinga-kinia Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 zobaczcie na ten wątek autor wiele lat pracował dla mediów może on wam pomoże może doradzi cokolwiek [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106639[/url] Quote
epe Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 O Matko! Skąd ja znam takie metody?:angryy: Chyba wszystkie komuchowate chodziły na te same szkolenia! Niby inna dziedzina-spółdzielnia mieszkaniowa-ale metody te same! Nasz prezes ma to samo- jak wywlekamy jakieś nieprawidłowości,to zaraz jest zastraszanie,nawet dawanie do sądu o pomówienie,tzw.bezczelność w żywe oczy!:angryy: Myślę,że na takich,dobrą metodą jest znalezienie ich wrogów-oni ochoczo przyłączą się do wykończenia przeciwnika!:evil_lol: Quote
agata-air Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Należymy do [B]Koalicja dla zmiany prawa o zwierzętach[/B] więc mamy kontak G. Lindenberg. Media są poinformowane, jak się pojawią gdzieś reportaże lub artykuły to ostrzeżemy Was ;d Jedynie dzięki mediom możecie poznać stanowisko miasta (jak same pisałyście na maile nie ma odpowiedzi), dla władza wysyłają to dzieci i są niewarte uwagi ;p Quote
Selenga Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='agata-air']Należymy do [B]Koalicja dla zmiany prawa o zwierzętach[/B] więc mamy kontak G. Lindenberg. [/quote] Grzegorz zresztą też już na początku użył swoich kontaktów do zainteresowania sprawą mediów Quote
wiollla Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 To jest straszne:placz: Trzymam kciuki za Was i mam nadzieje, że nie ujdzie to płazem tym okropnym bestiom (bo ludzmi ich nie mozna nazwać) Wierze, że winowajcy którzy skazali tą psine na takie cierpienie zostaną ukarani i żadne zwierze juz nie ucierpi. :-( Quote
anonim510 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 to jest okropne:evil::placz::placz::placz:! gdybym zobaczyła człowieka który coś takiego robi to bym mu nogi z D**y powyrywała!!!:angryy::angryy::angryy::vamp::vamp: Quote
Inez de Villaro Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Napisałam taki list, może ktoś zechce cos z niego wykorzystać....postraszyłam antyreklamą i tym że nawet u nas juz głośno o Żyrardowie... Quote
agat21 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 mimo wszystko wysyłam petycję i prośbę do znajomych, aby zrobili to samo nie popuszczę niech zapcha się skrzynka :angryy: Quote
brazowa1 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 a niech sie zapcha! ode mnie tez poszło sporo. Quote
agata-air Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Co do spotkania u władz miasta (pisała Emir) dowiedziałyśmy się, że w księdze leczenia która według schroniska, targowiska, weta schroniskowego przebywa u lekarza wet według Prezydenta zawsze przebywała na targowisku:evil_lol: (nawet się mnie nie pytajcie gdzie w tym jest logika) w każdym razie w tej księdze znalazły się takie leki które podobno podano Hassanowi: 1. betamox 2. Tolfine (myślę, że dobrze rozczytałam i to było to) Zastosowane leczenie (podobno, gdyż oficjalnego pisma nie wiedziałam) według powiatowego lekarze weterynarii było doskonałe, a dla Prezydenta wszystko co dotyczy bezdomnych zwierząt w Żyrardowie jest wybitne. Quote
epe Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Jestem totalnym laikiem w sprawach leków- to na co one są? Co miały leczyć u tego biedaka? Quote
agata-air Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 epe zapytaj się swojego weta :) jak ja napisze zostanę znów posądzona o kłamstwo i podważanie kompetencji wet. ja nie jestem wybitnym specjalistą (to nie do ciebie epe tylko do niezalogowanych gości ;p) ale wiem co to betamox i tolfina ale oczywiście dodatkowo poradziłam się profesorów oraz doczytałam w internecie. W przeciwieństwie do niektórych ludzi jeśli coś mnie dotyczy lub o czymś rozmawiam zdobywam niezbędną wiedzę do konstruktywnej rozmowy a już na pewno czytam ze zrozumieniem dokument którym się podpieram ... Quote
maciaszek Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Tolfina/tolfedyna to lek przeciwzapalny i przeciwbólowy. Betamox to chyba najczęściej podawany przez wetów antybiotyk o działaniu bakteriobójczym (podaje się go przy infekcjach bakteryjnych wywołanych przez drobnoustroje wrażliwe na amoksycylinę. Znajduje zastosowanie przy infekcjach przewodu pokarmowego, dróg oddechowych, skóry i tkanek miękkich, dróg moczowych). Quote
agata-air Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 trzeba się jeszcze zastanowić jak silne są to leki. Quote
figa33 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 no cóż , pewnie przy leczeniu średnich bólów oraz angin i czyraków skuteczne leczenie, ale nie przy takiej masakrze :angryy: Quote
elmira Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Dobre i wspaniałe leki. Szczęka się nie zrosła. Dziękuję osobom, które grzecznie, oraz mniej grzecznie wyraziły na "n-k" podziw pani agnieszce , za opiekę nad Hassanem. Quote
brazowa1 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 a prezydent-jołop nigdy nie slyszal o czyms takim jak DOPISYWANIE? ksiażka lekarska to nie dokument scislego rozrachunku,a papier przyjmie wszystko. Quote
ARKA Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [quote name='brazowa1']a prezydent-jołop nigdy nie slyszal o czyms takim jak DOPISYWANIE? ksiażka lekarska to nie dokument scislego rozrachunku,a papier przyjmie wszystko.[/quote] :roll::angryy: chyba nikt nie przewidzial, ze pies jeszcze pozyje tyle dni!! A ten dokument jest dokumentem "scilego rozrachunku", wbrew pozorom. Trzeba sie rozliczyc z kazdego zycia psa, dokladnie. Quote
ARKA Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [quote name='figa33']no cóż , pewnie przy leczeniu średnich bólów oraz angin i czyraków skuteczne leczenie, ale nie przy takiej masakrze :angryy:[/quote] Poza wszystkim, szczeka psa nie byla zabezpieczona aby nią nie 'walil' rowno...szczegolnie jak pies nie moze jesc i pic i ma to co kazdemu jest potrzebne do zycia,do PRZETRWANIA, 'pod nosem",doslownie, JEDZENIE. Wyrafinowane znecanie sie czy totalna znieczulica, brak wyobrazni, glupoto-debilizm czy poprostu brak jakichkolwiek UCZUC WYZSZYCH ??!!:angryy: Quote
Edi100 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Zabrakło mi słow:placz: [*] Spełniam prośbę- brak tekstu........................................................... Quote
ARKA Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [quote name='Edi100']Zabrakło mi słow:placz: [*] Jeśli mogę podpowiedzieć. To napiszcie pismo, skarżące schronisko. [/quote] Edii chyba "wskoczylas" tu na koniec wypowiedzi. Naszym obowiazkiem, organizacji, statutowym, jest zlozenie doniesienia o przestepstwie z par. 35.1 ustawy o ochronie zwierzat i nic mniej nic wiecej! Co zrobilismy 22 wrzesnia b.r! Quote
Edi100 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [quote name='ARKA']Edii chyba "wskoczylas" tu na koniec wypowiedzi. Naszym obowiazkiem, organizacji, statutowy, jest zlozenie doniesienia o przestepstwie z par. 35.1 ustawy o ochronie zwierzat i nic mniej nic wiecej! Co zrobilismy![/quote] Zgadzam się. To znaczy że nie możecie spotkać się z prezydentem w tej sprawie? Z Dyrektorem Inspektoratu Wojewódzkiego? Porozmawiać i przedstawić fakty? Quote
Edi100 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 ......................................................................... Quote
Recommended Posts