zwierzus Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Sonieczko, pokaż się na pierwszej dziewczynko. I odpuść sobie trochę :cool3: Quote
Isadora7 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Ło mateńko jak mnie dawno nie było na Halinowiakach :) Quote
Isadora7 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 zwierzus napisał(a):Opuszczasz się ciotka :mad: postaram się poprawić :) Quote
zwierzus Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 no ja myślę :evil_lol: Ruda pannica jest piękna :loveu: Quote
Hotel KADIF Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 [quote name='zwierzus'] Zwierzus!!! :crazyeye: :klacz::klacz::klacz: Quote
zwierzus Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Mówiłam przecież że pozazdrościłam Isadorce :eviltong: Quote
Hotel KADIF Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Isadora7 napisał(a):DIFuś sliiiiiiiiiiiicznie :oops::oops::oops: Staram się jak mogę! A to wszystko jest proste jak budowa cepa, tylko trzeba mieć odpowiednią stronkę :evil_lol:!! Quote
Hotel KADIF Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Ciekawam co u Soni?! ;) Dzisiaj do niej kolnę..... Quote
monika55 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Sonia wyladniala? A o domku nie slychac? Quote
Hotel KADIF Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 monika55 napisał(a):Sonia wyladniala? A o domku nie slychac? Moniczko! Najpierw musimy wyadoptować jej dzieciora a potem ją. A po dzieciora nikt się nie zgłasza!! :shake: Quote
Hotel KADIF Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 No cóż.... mój watek, mój offik jak kiedyś powiedziała zwierzus :evil_lol: Na dogo wypatrzyłam cudną sunię! Onkę na trzech łapinkach!!! Wątek jest dla mnie czysto wirtualny, bo w życiu nie widziałam tego psa na oczy, ale nie mogłam się oprzeć założeniu go!! Jeszcze do niedawna miałam On-ka i mam sentyment do tej rasy a na dogo generalnie zajmuję się trójłapmi a więc bardzo Was proszę o wsparcie na wątki Mega VEGI, cudnej ONki na trzech łapach: http://www.dogomania.pl/forum/f28/mega-vega-przepiekna-mloda-ka-na-trzech-lapach-czeka-w-schronie-na-dom-129400/#post11614357 Quote
Hotel KADIF Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Sonia dzisiaj miała być sterylizowana. Jednak z uwagi na jej strachliwy charakter i niestety, cały czas obecność syneczka-Loleczka DT zdecyduje się chyba na hormony. A tak poza tym jest strrrrasznie fajna przytulaśna, lizaśna i przekochana!! Jest psem domowo-ogrodowym, wchodzi i wychodzi kiedy kce :loveu:. Quote
Hotel KADIF Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Widzę, że wątek "pada" a sunieczka nadal czeka! :-( Nie została wysterylizowana, ale dostała zastrzyk hormonalny. DT nie zdecydował się na sterylkę, bo Sonia to jedna z większych histeryczek jakie widziałam w życiu!! Poza tym jej szczenior nadal jest razem z nią!! :roll: Quote
Hotel KADIF Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Tak Kajuś!! Sonia nadal bez domu a na dodatek nikt do niej nie zagląda :angryy:! Gdzie są dogomaniacy, którzy deklarowali pomoc????!!! Quote
Recommended Posts