Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Laruś to działa obustronnie:-D [img]http://www.pic4ever.com/images/176.gif[/img]

a jesli ktos ma na oku jakas suczke dokolankowa mloda to mam namiary na domek ale jeszcze do sprawdzenia jak najbardziej.Z SOsnowca.
Mam tez namiar na domek dla szczeniaka owczarkowatego.

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z owczarków został jeden chłopak ( z tych ze spalonego domu) u Leny siedzi mała suczka jeszcze szczenię, mamy w tej chwili 3 fundacyjne psy które czekają na tymczas, nie licze tych które siedzą w maciejkowicach

Posted

[CENTER][B][I][SIZE=6][COLOR=red]23-24 stycznia 2010r[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER]

[CENTER][SIZE=6][COLOR=red][B][I]Kolejna Akcja w Silesia City Center !!!!

[/I][/B][SIZE=4][COLOR=Black]Grafik będzie aktualizowany za tydzień - bo jeszcze trochę za wcześnie :p
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/CENTER]

Posted

[B]Glutofia[/B] - dokładnie !

[CENTER][SIZE=4][COLOR=Purple][B]Zwierzęta z DT fundacyjnych nie zgłoszone na stronę fundacji [/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=4]

[/SIZE][SIZE=4][COLOR=Purple][B] nie będą brane pod uwagę przy tworzeniu nowego grafiku.[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=4]
[/SIZE][/CENTER]

[B]Wystarczy przesłać Glutofii zdjęcia, tekst i koniecznie kontakt ![/B] - jak to ma wyglądać ?! - wystarczy zerknąć na str fundacji - zakładka: adoptuj zwierzaka.

Każdy nowy zwierzak powinien mieć też wątek, którego link koniecznie trzeba wstawić na ten wątek aby [B]BoUnTy [/B]mogła zaktualizować pierwszą stronę -[B] DZIĘKUJEMY ![/B]

Posted

[CENTER][B][SIZE=4][COLOR=Red]Zwierzęta z DT fundacyjnych nie zgłoszone na stronę fundacji [/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=Red]

[/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=Red] nie będą brane pod uwagę przy tworzeniu nowego grafiku.[/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=Red]
[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
[B][COLOR=Red]
Wystarczy przesłać Glutofii zdjęcia, tekst i koniecznie kontakt ! - jak to ma wyglądać ?! - wystarczy zerknąć na str fundacji - zakładka: adoptuj zwierzaka.

Dokładnie tak!!!!!!

[COLOR=Black]Każdy pies musi być na stronie skoro go finansujemy i mamy u siebie. Zaczne od siebie - bo sama też zawalam pod tym względem......[/COLOR]
[/COLOR][/B]

Posted

Kolejny raz przypominam ze zdjęcia mozna przesyłac również : Janinie lub Hebanovej. Twierdzenie ze nie macie z nami kontaktu jest conajmniej śmieszne [B]adres mailowy fundacyjny jest podany na stronie[/B] trzeba zwyczajnie zacząć z niej korzystać.
Ale podam swój dla przypomnienia : [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

Proszę o nieprzesyłanie mi zdjęć na priv ponieważ nie zawsze nawet zalogować się mogę dogomania tak chodzi poza tym nie zawsze tu zaglądam. W temacie wiadomości proszę o wpisanie o co chiodzi inaczej potraktuję jak spam

Posted

Widzę że Korsa vel Kora jest już na stronie fundacji:)
Anetko mam kontakt z dziewczyną zajmującą się adopcją labków i mają chętny domek dla dziewczynki rodzina z niepełnosprawnym dzieckiem więc na razie wstrzymam się z zakładaniem Korci wątku tutaj na dogo

Posted

Zadzwoniła do mnie znajoma i pilnie szuka domu stałego dla pieska:
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Szukamy domu dla pieska, ma około 7 miesięcy. Nazywa się Puszek. Jest
odrobaczony, ma wszystkie aktualne szczepienia oraz książeczkę zdrowia.
To bardzo energiczny pies, lubi się bawić, chociaż trzeba mu poświęcić
sporo czasu i uwagi ponieważ dotychczasowy właściciel tego nie robił.
Pomimo to jest bardzo przyjazny, uwielbia być głaskany i przytulany. Na
pewno będzie wspaniałym przyjacielem dla dzieci i dorosłych.
Puszek czeka na nowy, dobry dom i swojego Pana lub Panią.

tel. kontaktowy: 691 033 016[/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Glutofia']RATUNKU!!!! Zwariuję.....
zapraszam:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/177019-Amelia-4-mies-maA-a-suczynka?p=13827371#post13827371[/url][/QUOTE]

Co się znowu dzieje? :o :o :o

Posted

Zapraszam na bazarek, wspierający fundację S.O.S dla Zwierząt, która uratowała tyle zwierzaków:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/177136-Bazarek-avon-PeA-na-oferta-Do-18-01-Na-3-cele-w-tym-tinkAE-porazke-dogomaniakow?p=13838483#post13838483[/url]

Pomóżmy innym pomagać!

ZAPRASZAM!