Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hehehehe zlitujcie sę mohery rzucałyby w nas czosnkiem.
Kochani na akcji musimy się sprężyć jeśli chodi o zbiórkę, mało dyskusji pomiędzy sobą więcej działania w kasie pustki zwierząt mamy bardzo dużo!!

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na pierwszej akcji były pokazy psów ratowników - o ile się nie mylę, bo mnie tam nie było. Teraz już nie zdążymy, ale można by coś takiego zorganizować. Czy to pokazy szkolenia, czy rady behawiorysty - może ktoś chciałby zakupić np.: 10 minut rozmowy z behawiorystą (albo z którymś z nas).

Ja mogę przy następnej okazji sprzedawać sesje zdjęciowe z pupilem (oczywiście z pewnymi ograniczeniami).

Ostatnio przyszedł mi do głowy pomysł na współpracę z firmami/sklepami zoologicznymi. Nie wiem tylko czy fundacja może podjąć taką współpracę... W zamian za reklamę - stała darowizna na naszą rzecz...?

Posted

Problem w tym ze Silesia nie pozwala na pokazy..... Może na wiosnę coś wymyślimy na zewnątrz.
Hmmm - darowizny - pewnie ze taki barter - reklama za pomoc - jest BARDZO CENNA , tylko kto zechce?

JA tam myślę ze mój występ w stroju kąpielowym przebiłby Larę. Popłakali by się ludzie ze śmiechu.

Co do chorągiewki - mamy proporzec fundacyjny taki trójkąt z logo - chesz? Służę hhehhhhe

Posted

Słuchajcie, mam już gotowy transparent i tubę, są super :D :D :D

Mnie nie będzie w schronie w sobotę, muszę się z tym przytaszczyć do Silesii, poproszę JOMĘ żeby mnie autem wzięła.

Anetko, wiesz co, nie rób dla mojej bratanicy narazie tego identyfikatora, nie wiem czy dotrze na akcję. Najwyżej na miejscu jej wypiszemy.

Posted

amikat napisał(a):
Dobrze Laro - tak zrobimy. Jaka ja jestem CIEBIE ciekawa????!!!!!

Hihi - rodzince się podoba :loveu::diabloti::evil_lol::p przez tubę będę miała donioślejszy głos Aneto niż Ty przez mikrofon chyba :evil_lol:

Posted

amikat napisał(a):
Problem w tym ze Silesia nie pozwala na pokazy..... Może na wiosnę coś wymyślimy na zewnątrz.
Hmmm - darowizny - pewnie ze taki barter - reklama za pomoc - jest BARDZO CENNA , tylko kto zechce?

Pomyślę nad tym, opracuje jakieś zasady, a jeśli zostaną skorygowane to wystarczy mieć je zawsze przy sobie i oferować.

Jakby tak pomyśleć - kto by nie chciał darmowej reklamy na ulotkach, w internecie, w scc, w bezpośrednim kontakcie z pasjonatami (sklepy zoo, saloniki fryzjerskie, lecznice, producenci)?
Chociaż mogę się mylić...

Posted

Glutofia napisał(a):
Ale będze fajnie!!! Nie mogę się doczekać! Lara moze coś zaśpiewasz przez tą tubę??? heheeeee

hahahahaha :D

Taaa, recital :D psi i koci :diabloti::evil_lol::evil_lol:

A może kiedyś poprosić by Panów policjantów o prezentację ich piesków? :cool3:

Posted

Wszystkim niezadowolonym, przepraszam za utrudnienia w postaci mojego psa, byłam tylko na chwilkę zakupić kaganiec w zoologiku, a nie wypadało być i nie połazić z puszką, gdybym wiedziała, że teraz takie utrudnienia wprowadzono, wpadłabym z kundlem kiedy indziej ]:->

Posted

Buahahahahaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: widzisz Rybko lepiej nie przyprowadzac własnego psa :evil_lol: bo ci go ciotki wyadoptują

A tak serio tu nie chodzi o czyjekolwiek zadowolenie bądź jego brak, tylko o to ze mamy miejsce w silesii i naszym obowiązkiem jest go pilnowac, stosować się do wytyczonych zasad i nie dać się wyrzucić

Posted

Glutofia napisał(a):
Buahahahahaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: widzisz Rybko lepiej nie przyprowadzac własnego psa :evil_lol: bo ci go ciotki wyadoptują

A tak serio tu nie chodzi o czyjekolwiek zadowolenie bądź jego brak, tylko o to ze mamy miejsce w silesii i naszym obowiązkiem jest go pilnowac, stosować się do wytyczonych zasad i nie dać się wyrzucić

dokładnie - bo jak pozakazuje czas - zbiórka pozwala życ wielu psiakom i kociakom - i jest świetnym miejscem na prezentacje zwierząt.

Posted

No może i wzięcie miała, ale zwrot byłby po godzinie, wątpie, żeby ktoś wytrzymał dłużej.

A co do fundacyjnej boksi to juz się coś kroi, nie zdradzam szczegółów bo czekam na wiadomosć co z wizytą poadopcyjną.:)

Posted

Czy na strone przydadzą się artykuły weterynaryjne?
Bo moge podzielić się swoimi pracami niektórymi.
Tzn. Tkanka łączna płynna [krew, limfa] - taka okrojona wersja... Badania technikami obrazowymi, ale takie fiu bździu.
Moge też ew. podzielić się poród i jego fazy [głównie na przykładzie zwierząt gospodarskich] oraz dopuszczalnosc prowadzenia badan na zwierzetach na podstawie ustawy o ochornie zwierząt i ustawie o doświadczeniach na zwierzetach.
Nie wiem co jeszcze mam ]:->
Tzn. mam też masakrycznie długie o wściekliźnie - ale to jest 9 stron A4, no i tak samo długie o pierwiastkach i witaminach w żywieniu zwierzat ;P

Teoretycznie paru moge użyczyć.

I jeszcze mam coś na temat 'co to sa hodowle' w prawidłowym znaczeniu ;P

Posted

Potrzebuje wizyty po adopcyjnej dla suczki , którą adoptowałam w tamtym roku. Obecnie mieszka w Siemianowicach Michałkowicach. Kto jest z tych okolic i moze mi pomóc. Dokładne dane podam na PW, jak juz bedzie chetna osoba...?