Glutofia Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 hehehehe zlitujcie sę mohery rzucałyby w nas czosnkiem. Kochani na akcji musimy się sprężyć jeśli chodi o zbiórkę, mało dyskusji pomiędzy sobą więcej działania w kasie pustki zwierząt mamy bardzo dużo!! Quote
gość123456 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Na pierwszej akcji były pokazy psów ratowników - o ile się nie mylę, bo mnie tam nie było. Teraz już nie zdążymy, ale można by coś takiego zorganizować. Czy to pokazy szkolenia, czy rady behawiorysty - może ktoś chciałby zakupić np.: 10 minut rozmowy z behawiorystą (albo z którymś z nas). Ja mogę przy następnej okazji sprzedawać sesje zdjęciowe z pupilem (oczywiście z pewnymi ograniczeniami). Ostatnio przyszedł mi do głowy pomysł na współpracę z firmami/sklepami zoologicznymi. Nie wiem tylko czy fundacja może podjąć taką współpracę... W zamian za reklamę - stała darowizna na naszą rzecz...? Quote
Rybka_39 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 publikacja, a Ty bedziesz jeszcze jeździć do schronu? Quote
gość123456 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Jeśli już to we wtorki - na razie mam przejściowe kłopoty... P.S. Szukam pracy. Quote
amikat Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Problem w tym ze Silesia nie pozwala na pokazy..... Może na wiosnę coś wymyślimy na zewnątrz. Hmmm - darowizny - pewnie ze taki barter - reklama za pomoc - jest BARDZO CENNA , tylko kto zechce? JA tam myślę ze mój występ w stroju kąpielowym przebiłby Larę. Popłakali by się ludzie ze śmiechu. Co do chorągiewki - mamy proporzec fundacyjny taki trójkąt z logo - chesz? Służę hhehhhhe Quote
__Lara Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Słuchajcie, mam już gotowy transparent i tubę, są super :D :D :D Mnie nie będzie w schronie w sobotę, muszę się z tym przytaszczyć do Silesii, poproszę JOMĘ żeby mnie autem wzięła. Anetko, wiesz co, nie rób dla mojej bratanicy narazie tego identyfikatora, nie wiem czy dotrze na akcję. Najwyżej na miejscu jej wypiszemy. Quote
amikat Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Dobrze Laro - tak zrobimy. Jaka ja jestem CIEBIE ciekawa????!!!!! Quote
__Lara Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 amikat napisał(a):Dobrze Laro - tak zrobimy. Jaka ja jestem CIEBIE ciekawa????!!!!! Hihi - rodzince się podoba :loveu::diabloti::evil_lol::p przez tubę będę miała donioślejszy głos Aneto niż Ty przez mikrofon chyba :evil_lol: Quote
gość123456 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 amikat napisał(a):Problem w tym ze Silesia nie pozwala na pokazy..... Może na wiosnę coś wymyślimy na zewnątrz. Hmmm - darowizny - pewnie ze taki barter - reklama za pomoc - jest BARDZO CENNA , tylko kto zechce? Pomyślę nad tym, opracuje jakieś zasady, a jeśli zostaną skorygowane to wystarczy mieć je zawsze przy sobie i oferować. Jakby tak pomyśleć - kto by nie chciał darmowej reklamy na ulotkach, w internecie, w scc, w bezpośrednim kontakcie z pasjonatami (sklepy zoo, saloniki fryzjerskie, lecznice, producenci)? Chociaż mogę się mylić... Quote
Glutofia Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Ale będze fajnie!!! Nie mogę się doczekać! Lara moze coś zaśpiewasz przez tą tubę??? heheeeee Quote
__Lara Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Glutofia napisał(a):Ale będze fajnie!!! Nie mogę się doczekać! Lara moze coś zaśpiewasz przez tą tubę??? heheeeee hahahahaha :D Taaa, recital :D psi i koci :diabloti::evil_lol::evil_lol: A może kiedyś poprosić by Panów policjantów o prezentację ich piesków? :cool3: Quote
maciaszek Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Zapraszam na bazarek na Fundację SOS: http://www.dogomania.pl/threads/178368-Na-prezenty-OBRAZEK-DECOUPAGEt-PSIE-LUDZKIE-KSIAE-A-KI-SMYCZ-ALBUM-FOTO-na-2-cele-02-02?p=13953751#post13953751 Książki, obrazek decoupage, smycz, album foto i inne rzeczy... :) Quote
Rybka_39 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Wszystkim niezadowolonym, przepraszam za utrudnienia w postaci mojego psa, byłam tylko na chwilkę zakupić kaganiec w zoologiku, a nie wypadało być i nie połazić z puszką, gdybym wiedziała, że teraz takie utrudnienia wprowadzono, wpadłabym z kundlem kiedy indziej ]:-> Quote
Glutofia Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Nic się nie stało Rybko jakoś daliśmy radę. Ale prawda jest taka ze nie można nam łazić z psem po pasażu. Suczynę masz przesłodką Quote
Rybka_39 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 No, właśnie wyszłam wcześniej, żeby nie sprawiać już z osłem dłużej kłopotu. Ale z tego co słyszałam wzięcie miała niezłe]:-> Quote
amikat Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Fajnie ze byłaś z niufka bo sobie mogłam bezkarnie małą wygłaskać . Inna rzecz ze co chwile ktoś był chętny na adopcję...... Quote
gość123456 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Już ją prawie komuś sprzedałam, a tu się dowiaduję, że to nie ta boksia co w naszej fundacji ostatnio - zresztą dziwiłam się, że tak szybko przytyła... Quote
Glutofia Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Buahahahahaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: widzisz Rybko lepiej nie przyprowadzac własnego psa :evil_lol: bo ci go ciotki wyadoptują A tak serio tu nie chodzi o czyjekolwiek zadowolenie bądź jego brak, tylko o to ze mamy miejsce w silesii i naszym obowiązkiem jest go pilnowac, stosować się do wytyczonych zasad i nie dać się wyrzucić Quote
amikat Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Glutofia napisał(a):Buahahahahaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: widzisz Rybko lepiej nie przyprowadzac własnego psa :evil_lol: bo ci go ciotki wyadoptują A tak serio tu nie chodzi o czyjekolwiek zadowolenie bądź jego brak, tylko o to ze mamy miejsce w silesii i naszym obowiązkiem jest go pilnowac, stosować się do wytyczonych zasad i nie dać się wyrzucić dokładnie - bo jak pozakazuje czas - zbiórka pozwala życ wielu psiakom i kociakom - i jest świetnym miejscem na prezentacje zwierząt. Quote
Rybka_39 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 No może i wzięcie miała, ale zwrot byłby po godzinie, wątpie, żeby ktoś wytrzymał dłużej. A co do fundacyjnej boksi to juz się coś kroi, nie zdradzam szczegółów bo czekam na wiadomosć co z wizytą poadopcyjną.:) Quote
BoUnTy Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Czy na strone przydadzą się artykuły weterynaryjne? Bo moge podzielić się swoimi pracami niektórymi. Tzn. Tkanka łączna płynna [krew, limfa] - taka okrojona wersja... Badania technikami obrazowymi, ale takie fiu bździu. Moge też ew. podzielić się poród i jego fazy [głównie na przykładzie zwierząt gospodarskich] oraz dopuszczalnosc prowadzenia badan na zwierzetach na podstawie ustawy o ochornie zwierząt i ustawie o doświadczeniach na zwierzetach. Nie wiem co jeszcze mam ]:-> Tzn. mam też masakrycznie długie o wściekliźnie - ale to jest 9 stron A4, no i tak samo długie o pierwiastkach i witaminach w żywieniu zwierzat ;P Teoretycznie paru moge użyczyć. I jeszcze mam coś na temat 'co to sa hodowle' w prawidłowym znaczeniu ;P Quote
_Mona Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Potrzebuje wizyty po adopcyjnej dla suczki , którą adoptowałam w tamtym roku. Obecnie mieszka w Siemianowicach Michałkowicach. Kto jest z tych okolic i moze mi pomóc. Dokładne dane podam na PW, jak juz bedzie chetna osoba...? Quote
Recommended Posts