Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wczoraj została podjęta decyzja o zmianie prowadzącego wątek
przejmuję go ja, już napisałam w tej sprawie do moderatora
wątek przez chwilę ''żył'' a teraz znowu powoli odchodzi w niebyt
trzeba to zmienić

Posted

A Ty nie uczysz się na egzaminy? bo ja owszem... Dodatkowo zaczęłam prace w lecznicy, nie licząc poprzedniej pracy - chcialam sie tym zajac po egzaminach, ale chcesz to prosze, nie bede się pchac, bo w sumie i tak nie mam czasu. Szkoda tylko, że o 'wątach' i decyzji dowiaduje się tutaj i nikt nie raczył nawet wysłac głupiego sms'a i poinformować, że cos sie nie podoba, albo zapytać skąd bierze sie przestój.

Posted

[quote name='BoUnTy']A Ty nie uczysz się na egzaminy? bo ja owszem... Dodatkowo zaczęłam prace w lecznicy, nie licząc poprzedniej pracy - chcialam sie tym zajac po egzaminach, ale chcesz to prosze, nie bede się pchac, bo w sumie i tak nie mam czasu. Szkoda tylko, że o 'wątach' i decyzji dowiaduje się tutaj i nikt nie raczył nawet wysłac głupiego sms'a i poinformować, że cos sie nie podoba, albo zapytać skąd bierze sie przestój.[/QUOTE]

czy ja się uczę czy nie to moja sprawa
decyzja została podjęta przez Zarząd i Radę Fundacji a nie po cichu i między sobą
nikt nie ma do ciebie o nic pretensji po prostu jestem bliżej i wiem o niektórych sprawach wcześniej niż ty więc jestem bardziej '' na bieżąco''
wolontariatem w schronisku do strony rzeczywistej też się zajmuję ''od zebrania''
stroną wirtualną zajmuje się Lara i jakoś nikt się nie '' burzył'' więc nie wiem o co akurat tobie poszło

Posted

Sopel pojechał dziś do domu
rodzina wypatrzyła go w Gazecie Wyborczej
Maja już po sterylce ,
Dragon zostaje do poniedziałku w klinice, chyba będzie wreszcie wiadomo na co choruje ( ukłony w stronę wspaniałej pani doktor , która nie spoczęła dopóki nie wykryła prawdziwej przyczyny jego stanu)
Kazan w przyszłym tygodniu zostanie przewieziony na Maciejkowice,
u Kiry, która siedzi na DT u Jotki też się zdrowie ''pokopało'', odwiedziła wczoraj klinikę

Posted

I dozycy sie udało i Sopelkowi. ALe dobre dni.

Baunty - osoba odpowiedzialna za wątek została zmieniona z jednego tylko powodu. Wątek umiera - konieczne jest aby był aktualizowany CODZIENNIE. Ty masz za dużo obowiązków i nie ma sensu zmuszać sie do kolejnego wysiłku skoro KUBA123 może to robić i jesetm pewna zrobi to solidnie. Kua jest w radzie fundacji, jeździ na interwencje, zna wszystkie psy i koordynuje wolontariat w schrosnie . Ma wszystki "nitki" w ręku -.

Nikt nie ma pretensji - tylko z nowym rokiem n - nowe rozdanie.

Posted

Amikat już rozmawiałam z Kubą i wyjasniła, że chodzi o to, ze ona psy zna. Ja się ciesze, że ktoś przejął wątek, bo robiłam co mogłam, ale sotatnio troszkę spraw mi się pokomplikowało...

Posted

Ja te zmyślę ze każdy jest zadowolony - Kuba bo zna psy i robi to dobrze. Baunty bo ma dużo obciążeń i na to zwyczajnie czasu nie starczało a Lara bo pilotuje wszystkie sprawy fundacyjne z zaangażowaniem. Dzięki robaczki

Posted

tzn chcesz podlinkować baner? Wkljasz banerek,zaznaczasz go- on się robi taki niebieski, klikasz w to okienko z globusem i dwoma oczkami łańcuszka i wstawiasz tam link pod który chcesz zeby przenosiło i już jest podlinkowany

Posted

20-21 lutego 2010r

Kolejna Akcja w Silesia City Center !!!!

GRAFIK pojawi się jednak za kilka dni - bo w tej chwili trudno tak na 100% określić na ile kto będzie dysponował czasem - ale zaznaczajcie sobie już termin w kalendarzach !

Posted

nasza Babcia już w swoim stałym, kochającym domu
ludzie super, inne psy do towarzystwa, Babcia wyglądała na zadowoloną
wędrowała sobie po ogródku tam i z powrotem- tego jej brakowało

Posted

Kto opiekuje się stronką fundacyjną?
Proszę o zdjęcie, z działu "katowickie schronisko", informacji o szkoleniu wolontariuszy. Dodanie informacji o wolontariacie i info do kogo zainteresowani mają się zgłaszać.
I w dziale "wolontariat" może warto by napisać o tym, że można być wolontariuszem w schronie? No i gdzie się zgłaszać.

Posted

jak dostaje maile o wolontariat w schronie odsyłam osoby od razu do schronu we wt. i sob., żeby na miejscu się dogadały. A jeśli ktoś pisze,że chce być wolontariuszem i nie wspomina o schronie zapraszam na akcje w SCC.