Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BoUnTy napisał(a):
Larus dzięki za te ogloszenia, ja staje na uszach, ale już ni wyrabiam... No i zwykle miałam internet w pracy, a teraz nie mam :(

Bounty, ja wysłałam o psiakach katowickich, a Ty jakie wysyłasz?

Posted

Ojjj dlto źle Cię zrozumiałam, bo piszesz o tym na fudacyjnym, stąd moja interpretacja.
Kisiaraf troszkę mi zajmie czasu obeznanie się w tymczasach znow, ale w czwartek Ci powysylam, bo rozumiem, że dopiero do przyszłego wydania...

Posted

amikat napisał(a):
Ten artykuł miał być o fundacji. Nie o mnie. Miał być kontynuacja wątku LILI. Daje słowo że nie miałam pojęcia o tym że to taka laurka się zrobi. Pomijam to ze nie napisali polowy wypowiedzianych zdań. Podstawowe brzbiało - "nie ma fundacji bez wolontariuszy! Bez przyjaciół nic sie nie udaje." Daję słowo że to Wsyztko co robimy to zasługa WSZYSTKICH i każdego z osobna....

nie mógł być o Fundacji bo to miało być o ludziach których poznali dziennikarze w zeszłym roku - ale to jest nie ważne, ważne, że widzą ludzi działających dla psów i kotów a więc widzą te zwierzaki :) nie jest to już tylko temat na sezon ogórkowy i to mnie bardzo bardzo cieszy!

Posted

Bardzo proszę o niepodawanie mojego prywatnego numeru telefonu !!!!
Mam telefon fundacyjny zaczynający się od 722..itd on jest przeznaczony do rozmów na temat adopcji.
Dzwonią mi ludzie na dwa telefony w sprawie interwencji i adopcji potem muszę oddzwaniać i jeszcze mają pretensje ze nie odnbieram z dwóch jednocześnie korzystać się nie da.
Telefon prywatny jest zarezerwowany dla rodziny i osób znajomych.

Posted

kuba123 napisał(a):
świetne artykuły ale wracamy do teraźniejszości
mam na telefonie dwa zdjęcia psów ale nie wstawię ich bo nie mam jak komu mogę wysłać żeby wstawił

To chodzi o te czarną sunie i te szczylki?
W sobotę mi prześlesz przez bloototh, tylko musisz najpierw zapisać treść mmsa w telefonie, bo szkoda kasy, żebyś mmsami wysyłała, jak mi podeślesz to wstawię.