Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Laruś to działa obustronnie:-D

a jesli ktos ma na oku jakas suczke dokolankowa mloda to mam namiary na domek ale jeszcze do sprawdzenia jak najbardziej.Z SOsnowca.
Mam tez namiar na domek dla szczeniaka owczarkowatego.

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z owczarków został jeden chłopak ( z tych ze spalonego domu) u Leny siedzi mała suczka jeszcze szczenię, mamy w tej chwili 3 fundacyjne psy które czekają na tymczas, nie licze tych które siedzą w maciejkowicach

Posted

23-24 stycznia 2010r

Kolejna Akcja w Silesia City Center !!!!

[SIZE=4]Grafik będzie aktualizowany za tydzień - bo jeszcze trochę za wcześnie :p

Posted

Glutofia - dokładnie !

Zwierzęta z DT fundacyjnych nie zgłoszone na stronę fundacji

nie będą brane pod uwagę przy tworzeniu nowego grafiku.

Wystarczy przesłać Glutofii zdjęcia, tekst i koniecznie kontakt ! - jak to ma wyglądać ?! - wystarczy zerknąć na str fundacji - zakładka: adoptuj zwierzaka.

Każdy nowy zwierzak powinien mieć też wątek, którego link koniecznie trzeba wstawić na ten wątek aby BoUnTy mogła zaktualizować pierwszą stronę - DZIĘKUJEMY !

Posted

Zwierzęta z DT fundacyjnych nie zgłoszone na stronę fundacji

nie będą brane pod uwagę przy tworzeniu nowego grafiku.

Wystarczy przesłać Glutofii zdjęcia, tekst i koniecznie kontakt ! - jak to ma wyglądać ?! - wystarczy zerknąć na str fundacji - zakładka: adoptuj zwierzaka.

Dokładnie tak!!!!!!

Każdy pies musi być na stronie skoro go finansujemy i mamy u siebie. Zaczne od siebie - bo sama też zawalam pod tym względem......

Posted

Kolejny raz przypominam ze zdjęcia mozna przesyłac również : Janinie lub Hebanovej. Twierdzenie ze nie macie z nami kontaktu jest conajmniej śmieszne adres mailowy fundacyjny jest podany na stronie trzeba zwyczajnie zacząć z niej korzystać.
Ale podam swój dla przypomnienia : [email protected]

Proszę o nieprzesyłanie mi zdjęć na priv ponieważ nie zawsze nawet zalogować się mogę dogomania tak chodzi poza tym nie zawsze tu zaglądam. W temacie wiadomości proszę o wpisanie o co chiodzi inaczej potraktuję jak spam

Posted

Widzę że Korsa vel Kora jest już na stronie fundacji:)
Anetko mam kontakt z dziewczyną zajmującą się adopcją labków i mają chętny domek dla dziewczynki rodzina z niepełnosprawnym dzieckiem więc na razie wstrzymam się z zakładaniem Korci wątku tutaj na dogo

Posted

Zadzwoniła do mnie znajoma i pilnie szuka domu stałego dla pieska:
[FONT=Times New Roman]Szukamy domu dla pieska, ma około 7 miesięcy. Nazywa się Puszek. Jest
odrobaczony, ma wszystkie aktualne szczepienia oraz książeczkę zdrowia.
To bardzo energiczny pies, lubi się bawić, chociaż trzeba mu poświęcić
sporo czasu i uwagi ponieważ dotychczasowy właściciel tego nie robił.
Pomimo to jest bardzo przyjazny, uwielbia być głaskany i przytulany. Na
pewno będzie wspaniałym przyjacielem dla dzieci i dorosłych.
Puszek czeka na nowy, dobry dom i swojego Pana lub Panią.

tel. kontaktowy: 691 033 016
[/FONT]