Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pies złapany i jest w schronisku, taką przynajmniej dostałam od nich odpowiedż. Tylko nie wiem czemu Pani odbierająca telefon twierdzi, że pies jest zdrowy? Pies prawie bez sierści na pewno nie jest zdrowy!!! Postaram się tam pójść w sobotę!

Posted

agusiazet napisał(a):
Pies złapany i jest w schronisku, taką przynajmniej dostałam od nich odpowiedż. Tylko nie wiem czemu Pani odbierająca telefon twierdzi, że pies jest zdrowy? Pies prawie bez sierści na pewno nie jest zdrowy!!! Postaram się tam pójść w sobotę!

Koniecznie spróbuj się wybrać. jeśli tam jest to można poprosić o ogłoszenia i zacząć szukać mu domu.

Posted

agusiazet -wspaniała z Ciebie kobieta

mam nadzieje ze schronisko mowi prawde

jest tam jakis wolontariusz? czy chore psy sa diagnozowane w tym schronisku? (bo to roznie bywa) Moze bedzie trzeba zabrac na wlasna reke do weta i na swoja reke przebadac? albo kupic jakis srodek na skore i podac?

bedzie z niego piekny pies!

Posted

Schronisko działa na przyzwoitym poziomie, psy są najedzone, mają budy, ale nie chodzą na spacery, nie mają z kim, ani gdzie, bo schronisko jest prawie w centrum miasta:( Wolontariusze są, ale tylko zamiejscowi, ja jestem jedna z Mielca i parę uczennic, i studentek. Postaram się umówić na odwiedziny w sobotę i wszystko sprawdzić!

Posted

Piesek jest na kwarantannie w schronisku.

Temat: Re: piesek z Mielca
Od: "Profil1"
Data: Śr Października 1 2008, 1:48 pm
Do: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Mielcu

Tak jest, teraz jest leczony na chorobę skórną i na podpasieniu.

Posted

agusiazet napisał(a):
Mam się skontaktować z kierownikiem schroniska w sprawie jutrzejszej wizyty, ale córka nie przywiozła aparatu:( Na razie nikt nie odbiera telefonu, pewnie jeszcze karmią psy!

wiadomości bez zdjęć też będą dobre

Posted

Od rana ulewa, wizytę przekładam - w czasie deszczu w schronisku jest potop, poza tym ja mam kawałek, a już jestem przemoczona po spacerze z moim psem, bo on lubi spacerować w każdą pogodę. Może jutro będzie lepiej!

Posted

Schronisko ma ode mnie aparat cyfrowy, ale podczas takiej pogody zdjec sie nie robi. Poza tym jesli pies jest leczony, to nie dajemy go na strone, chyba, ze jako galerię tymczasowa.

Dzisiaj jest dzien otwarty w schronisku, wiec jesli przyjda chetni to pracownicy pokazuja wszystkie psiaki, o ile bloto nie jest po kolana.

Posted

Tak strasznie leje w Mielcu, że ten dzień otwarty pewnie się nie uda. Aż strach wychodzić z domu, tak leje i jest zimno, czy to jakaś kara? A dla psiaków w taką pogodę to tragedia, błoto i leje na głowę:(

Posted

Są zdjęcia - jak dobrze. Aguś wydawał mi się szczeniakiem, a został wyceniony na trzy lata. Bo z psami spod bloku bawił się jak szczeniak. Po odkarmieniu i odrośnięciu sierści będzie z niego ładne psisko. Żeby jeszcze się tak nie bał ludzi. Dlatego wpisałam go w kolejkę do Murkowego hoteliku, chyba, że wcześniej ktoś go pokocha!!!

Posted

[quote name='agusiazet']Tak strasznie leje w Mielcu, że ten dzień otwarty pewnie się nie uda. Aż strach wychodzić z domu, tak leje i jest zimno, czy to jakaś kara? A dla psiaków w taką pogodę to tragedia, błoto i leje na głowę:(
Oczywiscie, ze nikt nie przyszedl na dni adopcji :shake: Straszne to miasto, zreszta moje nie lepsze :angryy:

Temat: Re: Akcja
Od: "Profil1"
Data: N Października 5 2008, 8:02 pm

O kotach pogadam jutro z Izą ,a co do akcji to przez te dwa dni była tylko jedna około 10 letnia dziewczynka z ojcem przedstawiając się jako miłośniczka zwierząt przyniosła torbę karmy pogłaskała szczeniaki i koty i tyle było wizyt. Natomiast w dwóch dniach przyjąłem trzy psy, dwa zdjęcia wysłałem dzisiaj, jeden po wypadku potrącony przez samochód nie miał dzisiaj robionych zdjęć.

Agus tak zostal oceniony, ale trudno bylo zagladac dokladnie w zęby wystraszonemu psu. Imie nadalam wiadomo po kim :cool3:, zreszta nic ladniejszego i kojarzacego sie nie przyszlo mi do glowy ;)

Aguś wydawał mi się szczeniakiem, a został wyceniony na trzy lata.