agusiazet Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 To będzie na pewno bardzo fajny pies, kiedy już zaufa dobremu człowiekowi!!! Quote
agusiazet Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Miałam iść w sobotę, ale zapomniałam, że to Wszystkich Świętych i postaram się dostać zgodę na poniedziałek po pracy! Quote
ocelot Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Oj musimy pomóc ciotce podrzucić Agusia, bo nikt do malca oprócz niej nie zagląda Quote
NaamahsChild Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Agusiu.. zasługujesz na szczęście! Quote
agusiazet Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 NaamahsChild napisał(a):Agusiu.. zasługujesz na szczęście! Bardzo słusznie, żeby tylko mu się udało!!! Quote
ocelot Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 uda się, ja się bardzo wiele spodziewam po hoteliku, później pójdzie jak z płatka. Quote
agusiazet Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Ocelot, żebyś miała rację!!! Bardzo bym chciała, choć wybrana przeze mnie Amiśka ciągle grzeje dupkę u Murki i nikt jej nie chce:( Może Aguś będzie miał więcej szczęścia! Quote
ocelot Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 A Amiśka ma ogłoszenia? Wiesz jak jest niektóre psy nie wiadomo dlaczego czekają i czekają, a teoretycznie mają wszystko, inne te bez szans znajdują szybciutko domki. Mnie najbardziej boli, jak widzę w naszym schronisku, jak młodziutkie psiaki muszą w nim dorastać czekając kilka miesięcy. To bardzo boli. a młodemu musi się po prostu udać. Quote
agusiazet Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Tak, Amiśka ma ogłoszenia, nawet prasowe i niestety nic:( Więc czekamy i miejsc u Murki nie ma, dobrze, że chociaż do Niemiec pieski z hoteliku jadą:) Quote
agusiazet Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Nowy tydzień - nowe szanse dla Agusia. A ja mam Alę chorą i go nie odwiedzę:( Quote
agusiazet Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 No i odwiedziny w schronisku przesunięte na sobotę, bo mam Alusię chorą!!! Ale Agusia podrzucam na pierwszą!!! Quote
ocelot Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Już chyba po kwarantannie będzie prawda? Quote
agusiazet Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Nie wiem, ale kwarantanna, a właściwie oswajanie (choć troszkę) Agusia miała potrwać dłużej. Próbuję dodzwonić się do schroniska, ale nikt nie odbiera, spróbuję potem. Quote
Ulka18 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Agusiu, Halcia bedzie w piatek w schronisku, moze by podeszla do Agusia, pstryknela nowe zdjecia. Napisz do Halci pw. Quote
agusiazet Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Super Ulka18, dzięki za info. Może razem z nią podejdę! Quote
agusiazet Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Zaraz wszystkiego się dowiem, bo idę do schroniska!!! Quote
Recommended Posts