Asior Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 sory za ilość, ale nie mogłam się zdecydować :) i tak odrzuciłam jeszcze ze 20 zdjęć ;) Quote
marysia55 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [quote name='Asior'] [SIZE="3"]widać, że wielka obopólna miłość :loveu::loveu: Quote
Ola la Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 No piękny Gonziak!:loveu: sloneczko,pancie od miziania czego chcieć więcej w takiej chwili:lol: Quote
Asior Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 miejmy tylko nadzieje, ze nie skończy się to dla niego kolejnym atakiem :( Quote
marysia55 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Asior napisał(a):miejmy tylko nadzieje, ze nie skończy się to dla niego kolejnym atakiem :( ano miejmy taką nadzieję, ale zdrugiej strony Asior tych chwil szczęścia z Tobą i P.Ulą nikt mu nie odbierze, one są jego i tylko jego . Bez Was Gonzio nawet by nie wiedział jak wygląda i pachnie szczęście :loveu::loveu::loveu: Quote
_ogonek_ Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 My nie możemy się poddać w szukaniu mu domu. Spójrzcie tylko na te zdjęcia, zobaczcie jaka w nim siła życia i energia... Nawet nie widać, że jest chory... Gonziu, jestem, byłam, i będę z Tobą duchowo, trzymaj się :-(. Quote
silke Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Piękne zdjęcia. Widziałam się dziś chwilę z Gonzalesem. Podbiegł od budy, zeby go pogłaskać. Usmiechnięty. I oczywiście bardzo smutny, jak odchodziłam. :( Quote
zuzlikowa Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 [quote name='Asior']miejmy tylko nadzieje, ze nie skończy się to dla niego kolejnym atakiem :( I jak?........ Quote
_ogonek_ Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Asior napisał(a):miejmy tylko nadzieje, ze nie skończy się to dla niego kolejnym atakiem :( Nie my śl tak.... :shake: bedzie dobrze :-( Quote
zuzlikowa Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 [quote name='silke']Piękne zdjęcia. Widziałam się dziś chwilę z Gonzalesem. Podbiegł od budy, zeby go pogłaskać. Usmiechnięty. I oczywiście bardzo smutny, jak odchodziłam. :( ...i to jest cała prawda o Gonziu...radość,gdy jest blisko człowieka i smutek...rozpacz,gdy odchodzi! Quote
clo Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 dziewczyny sorry ,ze pytam ale nie mialam czasu przebrnac przez caly watek na ktory trafilam po banerku..jest na nim napisane ze gonzio ma dom a nie ma kasy na transport..to brak tylko tej kasy czy nie ma domku jednak? Quote
Ola la Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 clo napisał(a):dziewczyny sorry ,ze pytam ale nie mialam czasu przebrnac przez caly watek na ktory trafilam po banerku..jest na nim napisane ze gonzio ma dom a nie ma kasy na transport..to brak tylko tej kasy czy nie ma domku jednak? clo no bo był domek baaardzo chętny na Gonzia ale zaniemówił nagle:( Quote
clo Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 o rany...jak to zaniemowil?:(((kurcze..ale juz dlugo tak milcza?moze cos sie stalo?a on allegro ma?piekny piecho.. Quote
zuzlikowa Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 clo napisał(a):dziewczyny sorry ,ze pytam ale nie mialam czasu przebrnac przez caly watek na ktory trafilam po banerku..jest na nim napisane ze gonzio ma dom a nie ma kasy na transport..to brak tylko tej kasy czy nie ma domku jednak? Niestety to następny piesek,u którego wydawało się,że domek jest,a nie było.Ludzie już się nie odezwali.:oops::oops::oops:...nie ma,domku...ma troszkę kasy!:oops: ...nie chciałam zmieniać banerka powodowana złudną nadzieją,ale chyba pora. ...ma allegro i sporo ogłoszeń... Quote
marysia55 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 wiecie, że ja dopiero dzisiaj zwróciłam uwagę, że Gonzio ma ponad 21500 wejść na wątek i nie mogę uwierzyć , że nikt się nie wzruszył losem tego psa na tyle by mu dać domek :roll::roll: te osoby nawet nie zdają sobie chyba sprawy ile miłości w zyciu ich ominęło, ile wiernej psiej przyjaźni, ile spojrzeń z uwielbieniem w oczach, ile ... ahhh szkoda gadać :-( Quote
clo Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 a myslalyscie o platnym dt?niestety moze i sie ludze,myle ale nasze psiaki jak np zorro czy heban dwa lata byly oglaszane,wszystko bylo obione...odkad poszly na dt czekaly heban miesiac,zorro 3tyg na domy...i ja jak ludzie do mnie dzwonia to wlasnie sami mowia,ze wola takiego co byl na tymczasie bo juz wiecej o nim wiadomo itd..moze to by bylo wyjscie?? Quote
Asior Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 zuzlikowa napisał(a): I jak?........ Gonziak ma ataki w ok 3 dni po naszej wizycie, więc na razie czekam na wieści... clo napisał(a):a myslalyscie o platnym dt?niestety moze i sie ludze,myle ale nasze psiaki jak np zorro czy heban dwa lata byly oglaszane,wszystko bylo obione...odkad poszly na dt czekaly heban miesiac,zorro 3tyg na domy...i ja jak ludzie do mnie dzwonia to wlasnie sami mowia,ze wola takiego co byl na tymczasie bo juz wiecej o nim wiadomo itd..moze to by bylo wyjscie?? Niestety, nie jesteśmy w stanie utrzymywać go w DT tak długo jak będzie trzeba, bo raczej nie zanosi się na to, ze szybko znajdzie dom..... Quote
LACRIMA Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Asior napisał(a):Gonziak ma ataki w ok 3 dni po naszej wizycie, więc na razie czekam na wieści... Niestety, nie jesteśmy w stanie utrzymywać go w DT tak długo jak będzie trzeba, bo raczej nie zanosi się na to, ze szybko znajdzie dom..... A według Was (doświadczenie) z jak długim pobytem w DT trzeba się liczyć i ile może kosztować miesięcznie? Macie jakiś tymczas upatrzony? Psisko coś za długo już czeka. Quote
Asior Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 LACRIMA, psiak z padaczką tych gabarytów ma bardzo marne sanse na udaną adopcję :shake: Musieli byśmy mieć chyba nie wiem jakie szczęście :( Quote
Ank@ Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 najgorsza jest ta padaczka, przez którą Gonzalesa nie można zabrać do programu, na żadną aukcję, nigdzie :shake: Quote
Ola la Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Asior napisał(a):LACRIMA, psiak z padaczką tych gabarytów ma bardzo marne sanse na udaną adopcję :shake: Musieli byśmy mieć chyba nie wiem jakie szczęście :( Nie martw sie ;) Jeszcze będzie dobrze.Uda się Gonziowi. Myśle sobie ,że podstawa to wyróżnione allegro i ciągłe odnawianie cafeanimala ,żeby znowu był w Metrze:( Może by przeznaczyć 22 zł na wyróżnione,podświetlone i pogrubione allegro??? Chyba zuzlikowa:loveu: już mu takie ładniutkie robiła ? Oby znalazł się anioł który pokocha Gonzia takim jaki jest:loveu: Quote
Recommended Posts