Nadziejka Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Gonziula kochanaaa:calus::Dog_run:[SIZE=2]czekamy i zaciskamy:loveu::thumbs: Quote
zuzlikowa Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Z obydwu Gonzikowych bazarków i nadpłat na roślinkowym jest...jest...217zł na transport dla Gonzika!!!:multi:...w tym te 15zł za bukszpanki...Mamy łącznie 267zł...gwarantowane...ale cioteczki wpłacają szybko i akuratnie!!! Dziękuję bardzo!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: ...niech tylko....:oops:... Quote
Ank@ Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Mam nadzieję, że nie za wcześniej zaczęliśmy się cieszyć ... Quote
Ola la Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 ...Gonzio czeka pod telefonem.....:lol: hmmm no nie wiem....a moze by tak zadzwonic do tej chętnej Panci...... lepsze to niz niepewnosc:placz: Quote
marysia55 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Asior napisał(a):nic... poprostu NIC... kurde!!!!! to na prawde byłoby okrutne :-( Quote
Asior Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Ola la napisał(a):...Gonzio czeka pod telefonem.....:lol: hmmm no nie wiem....a moze by tak zadzwonic do tej chętnej Panci...... lepsze to niz niepewnosc:placz: ale właśnie chodzi o to, ze ja nie mam numeru do niej... Quote
zuzlikowa Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 No,cóż...Asiorku,może napisz i poproś,żeby dała znaćczy rezygnuje...niech nie wzbudza nadziei...:oops: Quote
silke Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 :placz: Pomiziałam dziś troszkę Gonzalesa przez kraty. Boże, jak on bardzo potrzebuje człowieka... Gdybym miała warunki, to bym go wzięła :placz:. A ludzie chodzą i szczeniaki oglądają :(. Taki wspaniały pies. Quote
marysia55 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Asiorek właż na wątek , godzina duchów juz minęła a ciebie nie ma :diabloti: upiorzyco :evil_lol: Quote
_ogonek_ Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Boziu aj o Gonziu zapomniałam :oops::oops::oops: Jka się ma teraz sytuacja? zuzlik on nadal ma alegratkę ;););) :lol: Quote
zuzlikowa Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 :oops::oops::oops::oops::oops: Gonziu...smutno mi ...tylko Cię głaskam...za szybko się cieszyliśmy...za szybko uwierzyliśmy w cuda! Quote
marysia55 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 zuzlikowa napisał(a)::oops::oops::oops::oops::oops: Gonziu...smutno mi ...tylko Cię głaskam...za szybko się cieszyliśmy...za szybko uwierzyliśmy w cuda! wiemy cioteczko, ale człowiek tak bardzo chce i wierzy że Gonzio znajdzie swój dom wiec łapie się każdej nadziei i od razu zapala się nam światełko, które niestety tak jak teraz gaśnie. Ale skąd mamy pewność, że za dzień może dwa to światełko znów sie nie zapali i tym razem nie zgaśnie :p Quote
Asior Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 mam kupe zdjęć z dzisiaj :) póxniej wkleje :) Quote
Asior Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 [quote name='A&S']Czy była rozważana myśl o adopcji zagranicznej? wydaje mi się, ze nie przetrzymał by podróży :shake: Natomiast mam zapewnienie Pań wetek, ze w razie jak by się znalazł domek poza krakowem to one go zaopatrzą na drogę ;) Quote
zuzlikowa Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [quote name='A&S']Czy była rozważana myśl o adopcji zagranicznej? ...z czysto emocjonalnych względów nie rozpatrywałabym tej możliwości.Co do innych aspektów nie wypowiadam się. Asiorku...rozumiem,że miałaś okazję wziąć Gonzia na spacer? :lol:...albo wymiziać? Na fotki czekam niecierpliwie...zaraz wstawię do allegro! Quote
zuzlikowa Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 No to miał dwie człeczki u siebie!!!:lol: Jak się czuje? Asior...widujesz go dość systematycznie i na Twoje oko nastąpiła zmiana w Gonziku? I jaka? Quote
Asior Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 jest tylko bardziej smutny i z tego co mi lekarze mówią, to bardzo ciężko mu się teraz wychodzi z ataku i dochodzi do siebie dużo dłuzej niż dawniej... A dowiedziałam się od jednej z pracownicy, której koleżanka ma psa z padaczką, 10-cio letniego, to on np w tydzień po ataku jest jeszcze nie na chodzie i trzeba go na ręczniku wynosić na spacer..... A Gonza nawet dwie osoby nie dźwigną :( Quote
Recommended Posts