Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 472
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jayo napisał(a):
Jutro szczepienie psiakow !!
Bedziemy robic tez nowe fotki - bardzo jestem ciekawa czy urosly ... i jak wygladaja teraz...

Czy jutro będą nowe fotki? Bo ja wychodzę z założenia, że lepiej ogłaszać każdego psiaka pojedynczo, jest wtedy jasno i przejrzyście. No i jak któryś znajdzie dom to się zdejmuje ogłoszenie i nikt nie zastanawia się, czy adoptowany, czy też jeszcze czeka.

Posted

tomcug napisał(a):
Czy jutro będą nowe fotki? Bo ja wychodzę z założenia, że lepiej ogłaszać każdego psiaka pojedynczo, jest wtedy jasno i przejrzyście. No i jak któryś znajdzie dom to się zdejmuje ogłoszenie i nikt nie zastanawia się, czy adoptowany, cz też jeszcze czeka.

I masz racje, tak jest chyba najlepiej - wlasnie zauwazylam, ze jak ludzie wchodza na strone adopcyjna - nie wpadaja na zdjecia gdzie jest tlum, tylko pojedyncze psiaki, podobnie jest z allegro..
Bedziemy sie bardzo starac :-)
A moze pojedziesz z nami potrzymac maluchy po jednym i sie nie pomylic ? :evil_lol:

Dzis pierwszy chetny.. zobaczymy co z tego wyniknie...

Posted

[quote name='jayo']I masz racje, tak jest chyba najlepiej - wlasnie zauwazylam, ze jak ludzie wchodza na strone adopcyjna - nie wpadaja na zdjecia gdzie jest tlum, tylko pojedyncze psiaki, podobnie jest z allegro..
Bedziemy sie bardzo starac :-)
A moze pojedziesz z nami potrzymac maluchy po jednym i sie nie pomylic ? :evil_lol:

Dzis pierwszy chetny.. zobaczymy co z tego wyniknie...

Nic z tego, na pewno bym wszystko pomieszała, do tego to akurat mam talent wyjątkowy. Ale chętnie poogłaszam psiaki na różnych stronkach (nie za bardzo wiem, gdzie są już ogłoszone), do dyspozycji mam sobotę i niedzielę - dlatego pytam o zdjęcia. :lol:

Posted

tomcug napisał(a):
Nic z tego, na pewno bym wszystko pomieszała, do tego to akurat mam talent wyjątkowy. Ale chętnie poogłaszam psiaki na różnych stronkach (nie za bardzo wiem, gdzie są już ogłoszone), do dyspozycji mam sobotę i niedzielę - dlatego pytam o zdjęcia. :lol:

jutro dostarczymy fotki - psiaki sa chyba tylko na adopcjepsow.org, ale zbiorowo wlasnie.. nie jestem juz pewna, lekko nam sie mieszaja ogloszenia, portale i zgloszenia ;)
A psiaki sa bardzo do siebie podobne, tak czy siak :p

Posted

Niestety, nie zdazylysmy dojechac do psiakow w czasie odpowiednim do robienia zdjec :((( moze sie uda jutro dojechac.
Szczepienia jedenastu z "parszywej dwunastki" nam zajelo tyle czasu, ze Rozaneczki szczepilysmy juz w swiatlach samochodu :-(

Maluchy sa tak zywe, ze trudno bylo je utrzymac do sżczepienia :evil_lol:
jak wstawialysmy je do kojca z powrotem to okrutnie marudzily :-(

Rozanki!!! do domu!!!

Posted

Różanka jest niczym wulkan energii.
Z wielką radością się na mnie rzuciła. Taniec w błotku trwał dobre 10 minut. Kochana z niej sunia i niezła mądrala. Myślę, że dobrze by się z nią pracowało klikerowo.
Musimy odczekać ze 2 tygodnie z jej szczepieniem.

• 2 weeks later...
Posted

Jutro Lara podjedzie do maluchow zobaczyc w jakiej sa formie i pewnie zrobi nowe fotki ... :roll:

Juz czekamy na nie - i moze poprosimy beatke o ogloszenia...

Posted

Nie wiem, dlaczego wstawione przeze mnie zdjęcia wyświetlają się takie małe. Szkoda maluchów, by najlepszy okres na socjalizację siedziały w kojcu.
Gdyby ktoś na dt zechciał wziąć... Eh...

Posted

esperanza napisał(a):
Nie wiem, dlaczego wstawione przeze mnie zdjęcia wyświetlają się takie małe. Szkoda maluchów, by najlepszy okres na socjalizację siedziały w kojcu.
Gdyby ktoś na dt zechciał wziąć... Eh...

Jak przekonasz Tomka, zeby wzial te maluchy ze dwa, a nie potwory z Grodziska, to moze ...