jayo Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Dzieki Malgosiu i cioteczki. czy jakie ogloszenia mamy dla nich, bo sie pogubilam...? Quote
gemsi Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Kasa od Tomcug wplynela , dzieeeekuuuujeeeemyyyy Quote
tomcug Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 gemsi napisał(a):Kasa od Tomcug wplynela , dzieeeekuuuujeeeemyyyy Bardzo się cieszę!!! :multi: Quote
malagos Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Podnosimy pieski, podnosimy! One musza znaleźć domy! Quote
jayo Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Jutro szczepienie psiakow !! Bedziemy robic tez nowe fotki - bardzo jestem ciekawa czy urosly ... i jak wygladaja teraz... Quote
tomcug Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 jayo napisał(a):Jutro szczepienie psiakow !! Bedziemy robic tez nowe fotki - bardzo jestem ciekawa czy urosly ... i jak wygladaja teraz... Czy jutro będą nowe fotki? Bo ja wychodzę z założenia, że lepiej ogłaszać każdego psiaka pojedynczo, jest wtedy jasno i przejrzyście. No i jak któryś znajdzie dom to się zdejmuje ogłoszenie i nikt nie zastanawia się, czy adoptowany, czy też jeszcze czeka. Quote
jayo Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 tomcug napisał(a):Czy jutro będą nowe fotki? Bo ja wychodzę z założenia, że lepiej ogłaszać każdego psiaka pojedynczo, jest wtedy jasno i przejrzyście. No i jak któryś znajdzie dom to się zdejmuje ogłoszenie i nikt nie zastanawia się, czy adoptowany, cz też jeszcze czeka. I masz racje, tak jest chyba najlepiej - wlasnie zauwazylam, ze jak ludzie wchodza na strone adopcyjna - nie wpadaja na zdjecia gdzie jest tlum, tylko pojedyncze psiaki, podobnie jest z allegro.. Bedziemy sie bardzo starac :-) A moze pojedziesz z nami potrzymac maluchy po jednym i sie nie pomylic ? :evil_lol: Dzis pierwszy chetny.. zobaczymy co z tego wyniknie... Quote
tomcug Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='jayo']I masz racje, tak jest chyba najlepiej - wlasnie zauwazylam, ze jak ludzie wchodza na strone adopcyjna - nie wpadaja na zdjecia gdzie jest tlum, tylko pojedyncze psiaki, podobnie jest z allegro.. Bedziemy sie bardzo starac :-) A moze pojedziesz z nami potrzymac maluchy po jednym i sie nie pomylic ? :evil_lol: Dzis pierwszy chetny.. zobaczymy co z tego wyniknie... Nic z tego, na pewno bym wszystko pomieszała, do tego to akurat mam talent wyjątkowy. Ale chętnie poogłaszam psiaki na różnych stronkach (nie za bardzo wiem, gdzie są już ogłoszone), do dyspozycji mam sobotę i niedzielę - dlatego pytam o zdjęcia. :lol: Quote
jayo Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 tomcug napisał(a):Nic z tego, na pewno bym wszystko pomieszała, do tego to akurat mam talent wyjątkowy. Ale chętnie poogłaszam psiaki na różnych stronkach (nie za bardzo wiem, gdzie są już ogłoszone), do dyspozycji mam sobotę i niedzielę - dlatego pytam o zdjęcia. :lol: jutro dostarczymy fotki - psiaki sa chyba tylko na adopcjepsow.org, ale zbiorowo wlasnie.. nie jestem juz pewna, lekko nam sie mieszaja ogloszenia, portale i zgloszenia ;) A psiaki sa bardzo do siebie podobne, tak czy siak :p Quote
Aleksandra_B Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Ja jednego wrzucę na allegro jak już każde będzie miało swoje zdjęcie i będzie można je jakoś rozróżnić ;) Quote
jayo Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Niestety, nie zdazylysmy dojechac do psiakow w czasie odpowiednim do robienia zdjec :((( moze sie uda jutro dojechac. Szczepienia jedenastu z "parszywej dwunastki" nam zajelo tyle czasu, ze Rozaneczki szczepilysmy juz w swiatlach samochodu :-( Maluchy sa tak zywe, ze trudno bylo je utrzymac do sżczepienia :evil_lol: jak wstawialysmy je do kojca z powrotem to okrutnie marudzily :-( Rozanki!!! do domu!!! Quote
EVA2406 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 A jak mamusia różańskich szczeniorów? To tak miła, śliczna :loveu: sunia i bardzo kochająca mama. Quote
tomcug Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 No to czekamy sobie na foteczki. :lol: Quote
esperanza Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Różanka jest niczym wulkan energii. Z wielką radością się na mnie rzuciła. Taniec w błotku trwał dobre 10 minut. Kochana z niej sunia i niezła mądrala. Myślę, że dobrze by się z nią pracowało klikerowo. Musimy odczekać ze 2 tygodnie z jej szczepieniem. Quote
pixie Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 co slychac u rozanskich psiunkow? mamuski? dlaczego nikt nic nie pisze? Quote
Aleksandra_B Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Maluszki nie mają ogłoszeń chyba? :( Trzeba by je obfocić.... Podnoszę bo domki pilnie poszukiwane. Quote
tomcug Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 No te chyba nie mają ogłoszeń, powiem Wam, że już zaczynają mi się mieszać wątki, psy. :oops: Quote
esperanza Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Przyznaję się bez bicia, że mam zdjęci sprzed kilku dni, ale nie miałam do tej poru możliwości ich wstawienia. Witokrety zrobiły maluchom zdjęcia :loveu: Quote
jayo Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Jutro Lara podjedzie do maluchow zobaczyc w jakiej sa formie i pewnie zrobi nowe fotki ... :roll: Juz czekamy na nie - i moze poprosimy beatke o ogloszenia... Quote
Witokret Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Te maluchy sa przeslodkie :loveu:. Jak czlowiek na nie patrzy, to ma wrazenie, ze za duzo wypil i obraz mu sie powiela ;) Quote
esperanza Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Nie wiem, dlaczego wstawione przeze mnie zdjęcia wyświetlają się takie małe. Szkoda maluchów, by najlepszy okres na socjalizację siedziały w kojcu. Gdyby ktoś na dt zechciał wziąć... Eh... Quote
jayo Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 esperanza napisał(a):Nie wiem, dlaczego wstawione przeze mnie zdjęcia wyświetlają się takie małe. Szkoda maluchów, by najlepszy okres na socjalizację siedziały w kojcu. Gdyby ktoś na dt zechciał wziąć... Eh... Jak przekonasz Tomka, zeby wzial te maluchy ze dwa, a nie potwory z Grodziska, to moze ... Quote
esperanza Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Ja myślę, że Ty łatwiej go przekonasz :evil_lol: Quote
Recommended Posts