tomcug Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Cieszę się bardzo, że są chętni na książeczki. :multi: Quote
malagos Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 [quote name='EVA2406']Te jamniki rozchwytują jak świeże bułeczki ;). Dopiero było 18, później 11 a teraz już pewnie wszystkie domki znalazły. Najważniejsze jednak tu są 4 piękne kluchy i ich mamusia. Będą zdjęcia mamusi? Będzie podane konto, aby wspomóc rodzinkę? :mad: Malagos, a w jakim wieku Ty masz to swoje psiarstwo? w różnym wieku, Sonia ok. 8 lat, Nutka 5, Dalia 4, Pelasia 10, bokserka Ani 6, Zulka 6-7. Quote
malagos Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Jutro porobimy rano zdjecia suni i maluszków, bo aparat mojej siostry ożył, a już go spisałysmy na straty :cool3: Maluchy jakby podrosły przez te 2 dni, bawią sie wszystkie slicznie, łapią za nogi, gryzą tymi szpileczkami, ciagną mamuskę za sutki aż ma ranki i odgania dzieci! Quote
esperanza Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Będziemy prawdopodobnie około 11-12 po psiaki. Quote
malagos Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Najważniejsze, że szczeniaki są tak oswojone, ze na widok ludzie biegną i sie tulą, ile sił w łapkach :loveu: O tyle fajnie, ze przeciez z człowiekiem nie mialy kontaktu, tyle co p. Kasia, która je dokarmiała.... Mamusia też, malo nie zaliże na smierć. To młodziutka sunia, moze to pierwsze szczeniaki? Quote
malagos Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Isadora7 napisał(a):Co za pieprzone złamasy :mad::mad::mad: To ja puszczam już kciuki, gratuluje super akcji. Szczyle sliczne. Malagos w czym moge pomóc? Mów.:p Rodzinka pojechała do Warszawy, do kojca.... Proszę o pomoc w sfinansowaniu utrzymania i szczepienia :cool1: Jeszcze raz prosze o pomoc w szukaniu domów psiakom! Są do wydania na dniach w wWarszawie! Śliczne, zadbane kluchy :loveu: Zdjecia na str.6, mogę dodać, napstrykałam im duzo. Kontakt : [email protected] 0692 781 745 Quote
jayo Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 dodawaj zdjec, dodawaj - zawsze to lepiej przyciaga :-) Quote
tomcug Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Ale one śliczniutkie. :loveu: Mamusia też :loveu: Quote
EVA2406 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 tomcug napisał(a):Ale one śliczniutkie. :loveu: Mamusia też :loveu: Tak, to prawda. Maluchy zawsze są śliczne, ale ta mamusia ma w sobie tyle wdzięku i urody. Z takiego luksusu do kojca.......................:shake: Trzeba szybko szukać domków, żeby nie straciły takiego fajnego kontaktu z człowiekiem. Quote
jayo Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Aha, Malgosiu, przypommnialo mi sie, ze trojnogiego misia bez glowy nie dalas maluchom do zabawy :eviltong: I nie mialam czego dorzucic im do smetnego kojca, zeby bylo co potargac .. Quote
tomcug Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Pieseczki takie, jakby kto skopiował jednego :cool3:. Quote
esperanza Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Rozanka jest cudowna sunia. Zrownowazona, spokojna, cala droge grzecznie obok mnie (i na mnie :razz:) lezala. Nie ma choroby lokomocyjnej. Nawet na widok ludzi za szyba sie cieszy. Maluchy da sie rozroznic. :p Postanowilam nazwac je: najwiekszy rozrabiaka z najdluzsza sierscia- Ogryzek (z wielkim upodobaniem obgryzal mi reke w drodze) krotkowlosa wersja Ogryzka bedzie sie nazywal Gromik suczka- Greta najbardziej spokojny z towarzystwa- Gris Quote
jayo Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 No i popatrzcie, wyjezdzalysmy zwiekszyc stado o mamusie z czterema szczeniakami - a mamy jeszcze to: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10807322#post10807322 i kolejne 12... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119698 Oglaszamy status przytuliska :-) Quote
malagos Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Sama nie wiem, co powiedzieć. .. Tyle psiaków :placz: Quote
Aleksandra_B Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Dziewczyny, ponieważ jestem zakręcona z Waszym dobytkiem, podpowiedzcie mi - te maluchy są pod Zalesiem tak? Porobię im ogłoszenia, do kogo kontakt? Quote
Aleksandra_B Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Ach...i czy jest jakaś szansa, żeby pod zdjęciem każdego podpisać czy to chłopak czy dziewucha..?? Quote
esperanza Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Tak, maluchy sa pod Zalesiem. Jedyna dziewczyna jest dosyc gladka, tyle pamietam.Przy najblizej wizycie chyba trzeba im bedzie obrozki zalozyc, by je odroznic :p Za wszelkie ogloszenia serdecznie dziekujemy. Ide wklejac foty parszywej 12. Quote
malagos Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Rzeczywiście zapomialam dać zabaweczek psiakom...One pojechaly, zabawki zostały w trawie :placz: Quote
jayo Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Cos wykombinujemy do gryzienia dla maluchow, ciociu Malgosiu ;) Sponsorow raczej szukaj :-) Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Mnie się wydaje,że ludzie nie są zoobowiązani słuchać żadnego księdza,który zabraniał dać jeść czy pić tym psom.Słuchali,bo chcieli słuchać szczególnie gdy takie ,,nauki,,trafiają na podatny grunt... Nie chcieli pomóc,było im wygodnie i jakby kto miał pretensje to mogli sie zasłonić tymi pseudonaukami..Poprostu byli złymi ludżmi.. E/W Quote
Recommended Posts