Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 472
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i mamy problem...

Dwa maluchy, ktore do nas przyszly, maja biegunke..:-(
Nawet nie wiem jak sie pozbierac z wetem, dzis mamy sterylke suki i konsultacje Przypadka.

Moze ktos nas odciazy i przywiezie choc Przypadka z Grodziska do Warszawy na 17....

Nawet nie wiem, co zrobic z pozostala dwojka :shake:

Posted

esperanza napisał(a):
Ja myślę, że Ty łatwiej go przekonasz :evil_lol:

a więc to był spisek !!! nie zauważyłem tego wczoraj, hm... sie władowałem w kanał, jutro przywoże reszte dziadostwa,
więc będziemy mieć 10tke na stanie ,:help1::help1::help1:

Posted

zaden spisek.... ustalanie priorytetow :evil_lol:

maluchy maja krwawe kupy niestety, ale czekamy do jutra - moze to koronawirus, a nie parwo, ale jedno i drugie ciekawe nie jest do leczenia..
dzis bylo nawadnianie, witaminy, antybiotyk.

Jutro kolejne dwa zabieramy i te same zabiegi bedziemy cwiczyc..

I jeszcze Przypadek do nas trafil czasowo...
Z roboty to mnie wywala zanim sama zrezygnuje :-(

Posted

Wrocilem od weta, jakos tak sie dziwnie zlozylo, ze jak wybieralem (bralem na chybil trafil po ciemku) poprzednią dwójke to w ręce weszly te chore, bo dzisiejsza dwójka jest w stanie bardzo dobrym, a te "chorsze" tez juz calkiem dobrze, karma znika w tempie expresowym

Posted

No to bardzo fajnie.
Postaram się zrobić maluszkom super ogłoszenia, żeby szybko znalazły domki.
Będę tylko od Was potrzebowała zdjęć tradycyjnie.

Zaraz zrobię allegro ich mamie. A jak ona zareagowała jak została sama w boksiku?

Posted

Różanka jest przesłodkim stworzeniem, kocha wszystko i wszystkich, nawet przechodniów, których widzi tylko przez chwilkę.
Różanka to bardzo mądra suczka. Wie jak i kiedy włożyć pyszczek do torby, by wyciągnąć z niej smakołyk. Jednocześnie to prawdziwa dama, która świadomie podczas jazdy samochodem wybiera kolana pasażera, bo są zdecydowanie wygodniejsze i stanowią lepszy punkt obserwacyjny.
Dla kogo najlepszym przyjacielem będzie Różanka?
Dla osoby, która kocha zwierzęta, uważa że są wspaniałymi towarzyszami spacerów, zabaw i leniwego odpoczynku.

Posted

jakby tak wszystkie chore jadly jak te klony to by bylo cudnie
udalo nam sie je nazwac i nawet je rozpoznajemy, dziewczya jest jedna wiec nie ma problemu to Klara, najmniejszy z chopakow to Mikołaj (znak rozpoznawczy czerwona obrozka), pozostale klony to Jacek i Placek (biale paluszki przednich łapek)

postawienie czterech misek skutkuje tym ze sfora klonow rotacyjnie przemieszcza sie od miski do miski i uprawia konkurencje "kto szybciej, ten więcej". Takie rotowanie skutkuje tym ze mniej wiecej po 5 minutach miski sa puste, ale sporo ryzu zajmuje spora powierzchnie kuchni, potem jest komisyjne mycie podlogi, a na koniec wkraczam ja... z mopem i pozamiatane ;)

Posted

Proszę o podanie tel. kontaktowego do osoby, która podejmuje decyzje o adopcji Różanki, ewentualnie jej córki. Jest chętny domek. Znam ludzi. Od dawna mieli psy i zawsze były dobrze utrzymane i zadbane.
Gdy zaczynała się rozmowa mówili o szczeniaku, ale powiedziałam, że jest jeszcze młoda sunia ( mamusia szczeniaków), która też poszukuje domku. Może uda się najpierw znaleźć domek Różance. Szczeniakom zawsze łatwiej znaleźć dom.
Mam kontakt do ludzi. Komu podać nr. tel, aby zadzwonił i pogadał?

Posted

[quote name='esperanza']Jak się czują maluchy?
maluchy czuja sie doskonale, jedza sporo, a w zwiazku z tym wydalanie tez maja nieprzecietne, :diabloti: ciezko im robic foty, ale na upartego cos tam sie udaje

KLARA

JACEK

MIKOŁAJ

PLACEK

wataha

a komplet zdjec dostepny na stronie www.adopcjepsow.org w galerii