Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 472
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poprosze pidzej o pomoc w ogłoszeniach. Ile jest tych szczeniąt, jeszcze 3? Jaki kontakt, do kogo, tel. mail, zdjecia.
Macie jeszcze kogos, kto pomoze w ogłoszeniach? super allegro robi Isadora, ale czy bedzie miała czas?...
Prosze o te dane, o które pytam i ruszamy. Licze na mapę dogo, bo sama nie robie ogloszeń.

Posted

Zrobiłam ogłoszenia papierowe ze zdjęciami i opisem historii piesków. Rozwieszam, gdzie mogę. W lecznicach wet., szkołach, na słupach ogłoszeniowych. Z tych, które rozwiesiłam na osiedlu kilka numerków oderwano. Czy ktoś zadzwoni ?

Posted

maju, bardzo dziekuję! do kogo podawałaś kontakt?
Czy gemsi i yajo są na miejscu? Dlaczego tu nie piszą? Moze oni gdzieś ogłaszali te pieski? Bez tego ani rusz...

Posted

a dlaczego nie mogę do Ciebie esperanza, wysłać Pw? Jakby nie przyjmowane były wiadomosci z "some place"....
A chciałam zapytać o sobotę, czy aktualne?

Posted

Jeżeli ktoś chce ogłoszenie mojej roboty, to proszę o adresy. Wyślę wszystkim do rozwieszania. Mogę także przesłać ogłoszenie zrobine dla trzech uroczych kociaków, dla których również szukam domów.

Posted

Ja poproszę ogłoszenia.

Widziałam dziś maluchy.
Aaale one wieeelkie :crazyeye:
Są wielkości Różanki i jeszcze raczej urosną.
Czy pidzej pomoże w ogłoszeniach?
Co jest jeszcze potrzebne?

Posted

[quote name='malagos']Będa ogloszenia allegro i inne (Isadora i anetek100) - DZIEKUJE![/quote]
czekam na wiesci od tych osób, mialy pomóc z ogłoszeniami...
moze już sie robią?.... :oops: