Sabina02 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Ja juz jej zrobilam Allegro... i odnawiam caly czas... Quote
koss Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 SABINKO -ona zasłguje na ...mnóstwo ...:pod przybytku głowa nie boli ,od 4 tyg. wisi na trójmiasto pl.jako wyróznione i ....:shake::oops: Quote
Rybc!a Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 koss napisał(a):Link do Majeczki: http://allegro.pl/item489357033_blag...e_dziecko.html Będzie wyróżnione dopiero po niedzieli, ........ Allegro zrobiła i opłaciła tomcug:loveu:-jest moim aniołem od piesów:lol: Allego śliczne, proszę tylko zmienić : ona sięga już do kolana i waży z 17 kilo, jak nie więcej . Roztyła się i dużo urosła od czasu, kiedy ją z Charly znalazłyśmy . Wtedy mogłyśmy wziąć ją na ręce, przenieść do auta . Teraz nie dałybyśmy rady, ot tak sobie wziąć jej na ręce. To klocek . Naprawdę . Quote
Sabina02 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 koss napisał(a):SABINKO -ona zasłguje na ...mnóstwo ...:pod przybytku głowa nie boli ,od 4 tyg. wisi na trójmiasto pl.jako wyróznione i ....:shake::oops: Oczywiscie ze zasluguje... tylko... czy administracja Allegro sie z tym zgodzi... :oops: Quote
Miśka84 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Kolcek :evil_lol: skacze po domek :multi: Quote
Rybc!a Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Dziękuję Koss ! :multi: A klocek to naprawdę klocek ! Roztyła się jak nie wiem, siostry trzymają linie, a ona? Tak samo te dwie śliczne siostry , też mają wątek - ciemniejsza jest MAAAAASAAAAKRYYYCZNIEEE gruba! Quote
Miśka84 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Oj to chyba niedobrze, że takie grubaski się zrobiły? Quote
koss Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 MAJKA MA 2 OBSERWATORÓW NA ALLEGRO ryba-prosze pisz mi ,kiedy masz zgłoszenia z Trojmiasta-ta osoba,która sie dopytywała o Majeczke-to marzenie piesów,szkoda:shake:,szkoda:oops: Quote
Rybc!a Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Koss, odpisałam Ci na PW . Nie wiem co jest przyczyną widocznego przyboru masy u Majki . Quote
Miśka84 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Chyba Maja nie ma małych klocków??? :roll::roll: Quote
weszka Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Mam nadzieję że to z braku ruchu... a ciąża... Maja jest w boksie tylko z sukami mam nadzieję... Quote
Miśka84 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Ja tez mam nadzieję, że tylko z panienkami :roll: Quote
rita60 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Majeczka wciaz czeka na ciebie........ Quote
Rybc!a Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Zgłosiła się do mnie wczoraj chętna na adopcję Maji pani, ale.. 1 ) na którymś z Allegro wyczytała, że Maja jest z Wrocławia- przeraziła ją odległość , 2 ) pracuje 8-10 godzin dziennie i na początku Maja zostawałaby w ogrodzie ( buda ) . Mi się to nie podoba, odesłałam Panią do wrocławskiego schroniska. Myślę, że to odpowiedzialna osoba, ale z Mają trzeba będzie pracować, pracować i jeszcze raz pracować , a nie zostawiać na 10 godzin dziennie samiusieńką w ogrodzie. Podejrzewam, że po prostu by uciekła, a przecież na łańcuch też się nie zgodzę . No cóż, czekamy dalej . Quote
Sabina02 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Rybc!a napisał(a):Zgłosiła się do mnie wczoraj chętna na adopcję Maji pani, ale.. 1 ) na którymś z Allegro wyczytała, że Maja jest z Wrocławia- przeraziła ją odległość , 2 ) pracuje 8-10 godzin dziennie i na początku Maja zostawałaby w ogrodzie ( buda ) . Mi się to nie podoba, odesłałam Panią do wrocławskiego schroniska. Myślę, że to odpowiedzialna osoba, ale z Mają trzeba będzie pracować, pracować i jeszcze raz pracować , a nie zostawiać na 10 godzin dziennie samiusieńką w ogrodzie. Podejrzewam, że po prostu by uciekła, a przecież na łańcuch też się nie zgodzę . No cóż, czekamy dalej . Masz racje Maja potrzebuje duzo czasu z czlowiekiem, a nie sam na sam w ogrodzie calymi dniami... Jesli chodzi o lokalizacje, to nie wiem o czym ta Pani pisze, ale w moim Allegro wyraznie jest napisane ze sunia jest w Elblagu, a z tego co sprawdzilam, to nie ma innego Allegro... :roll: Quote
Miśka84 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Szkoda.... :placz::placz::placz: Majeczko kochana gdzie ten jeden, jedyny domek? Quote
:: FiGa :: Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Człowieka, który będzie siedział z nią w dzień i w nocy też łatwo znaleźć nie będzie... Nie wymagajcie cudów... Ale ta buda odpada... Quote
Miśka84 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 No tak bo ludzie teraz nie pracuja po 8 godz. :roll: Quote
Rybc!a Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 :: FiGa :: napisał(a):Człowieka, który będzie siedział z nią w dzień i w nocy też łatwo znaleźć nie będzie... Nie wymagajcie cudów... Ale ta buda odpada... Oczywiście, nie wymagam tego, bo moje psy też siedzą same , ale Pani zaznaczyła, że nie będzie mogła wziąć urlopu i podczas jej nieobecności, chociaż na początek suka zostawałaby w ogrodzie. Sama . Dla mnie odpada . Quote
:: FiGa :: Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Ogród owszem, odpada. Chociaż, gdyby miała dobrze ocieploną budę i dobre warunki to poradziłaby sobie, przecież w schronie nie śpi na kanapie. Biorąc oczywiście pod uwagę to że na podwórku przebywałaby jedynie pod nieobecność właściciela i teraz tylko przez pierwsze dni, gdy nie ma jeszcze mrozów. 8h samotności, ciepły kąt i żarełko, a wieczorami mizianko i miłość właściciela jest moim zdaniem lepsze niż jakiekolwiek schronisko. Quote
:: FiGa :: Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Ja małej zażarcie kibicuję, jest przepiękna [tam w Elblągu to same perełki macie ;)] i baaardzo zasługuje na domek [a który pies na niego nie zasługuje...] :kciuki: Quote
Recommended Posts