Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

koss napisał(a):
Link do Majeczki:
http://allegro.pl/item489357033_blag...e_dziecko.html
Będzie wyróżnione dopiero po niedzieli, ........
Allegro zrobiła i opłaciła tomcug:loveu:-jest moim aniołem od piesów:lol:

Allego śliczne,
proszę tylko zmienić :
ona sięga już do kolana i waży z 17 kilo, jak nie więcej .
Roztyła się i dużo urosła od czasu, kiedy ją z Charly znalazłyśmy .
Wtedy mogłyśmy wziąć ją na ręce, przenieść do auta . Teraz nie dałybyśmy rady, ot tak sobie wziąć jej na ręce. To klocek . Naprawdę .

Posted

koss napisał(a):
SABINKO -ona zasłguje na ...mnóstwo ...:pod przybytku głowa nie boli ,od 4 tyg. wisi na trójmiasto pl.jako wyróznione i ....:shake::oops:

Oczywiscie ze zasluguje... tylko... czy administracja Allegro sie z tym zgodzi... :oops:

Posted

Dziękuję Koss ! :multi: A klocek to naprawdę klocek !
Roztyła się jak nie wiem, siostry trzymają linie, a ona? Tak samo te dwie śliczne siostry , też mają wątek - ciemniejsza jest MAAAAASAAAAKRYYYCZNIEEE gruba!

Posted

MAJKA MA 2 OBSERWATORÓW NA ALLEGRO
ryba-prosze pisz mi ,kiedy masz zgłoszenia z Trojmiasta-ta osoba,która sie dopytywała o Majeczke-to marzenie piesów,szkoda:shake:,szkoda:oops:

Posted

Zgłosiła się do mnie wczoraj chętna na adopcję Maji pani, ale..
1 ) na którymś z Allegro wyczytała, że Maja jest z Wrocławia- przeraziła ją odległość ,
2 ) pracuje 8-10 godzin dziennie i na początku Maja zostawałaby w ogrodzie ( buda ) .
Mi się to nie podoba, odesłałam Panią do wrocławskiego schroniska. Myślę, że to odpowiedzialna osoba, ale z Mają trzeba będzie pracować, pracować i jeszcze raz pracować , a nie zostawiać na 10 godzin dziennie samiusieńką w ogrodzie. Podejrzewam, że po prostu by uciekła, a przecież na łańcuch też się nie zgodzę .

No cóż, czekamy dalej .

Posted

Rybc!a napisał(a):
Zgłosiła się do mnie wczoraj chętna na adopcję Maji pani, ale..
1 ) na którymś z Allegro wyczytała, że Maja jest z Wrocławia- przeraziła ją odległość ,
2 ) pracuje 8-10 godzin dziennie i na początku Maja zostawałaby w ogrodzie ( buda ) .
Mi się to nie podoba, odesłałam Panią do wrocławskiego schroniska. Myślę, że to odpowiedzialna osoba, ale z Mają trzeba będzie pracować, pracować i jeszcze raz pracować , a nie zostawiać na 10 godzin dziennie samiusieńką w ogrodzie. Podejrzewam, że po prostu by uciekła, a przecież na łańcuch też się nie zgodzę .

No cóż, czekamy dalej .

Masz racje Maja potrzebuje duzo czasu z czlowiekiem, a nie sam na sam w ogrodzie calymi dniami...

Jesli chodzi o lokalizacje, to nie wiem o czym ta Pani pisze, ale w moim Allegro wyraznie jest napisane ze sunia jest w Elblagu, a z tego co sprawdzilam, to nie ma innego Allegro... :roll:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Człowieka, który będzie siedział z nią w dzień i w nocy też łatwo znaleźć nie będzie... Nie wymagajcie cudów...

Ale ta buda odpada...

Oczywiście, nie wymagam tego, bo moje psy też siedzą same , ale Pani zaznaczyła, że nie będzie mogła wziąć urlopu i podczas jej nieobecności, chociaż na początek suka zostawałaby w ogrodzie. Sama .
Dla mnie odpada .

Posted

Ogród owszem, odpada. Chociaż, gdyby miała dobrze ocieploną budę i dobre warunki to poradziłaby sobie, przecież w schronie nie śpi na kanapie. Biorąc oczywiście pod uwagę to że na podwórku przebywałaby jedynie pod nieobecność właściciela i teraz tylko przez pierwsze dni, gdy nie ma jeszcze mrozów.

8h samotności, ciepły kąt i żarełko, a wieczorami mizianko i miłość właściciela jest moim zdaniem lepsze niż jakiekolwiek schronisko.