Fasolka Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Myślę, że to dobry pomysł jeśli to fajny hotelik, tzn taki który będzie z Majką idywidualnie pracował bo inaczej będzie jak w schronie... Deklaruję 50 PLN co miesiąc. Quote
Rybc!a Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Mamy tylko 110zł comiesięcznej deklaracji . :( Quote
koss Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 RYBCIA-a moze wpisz dramatyczne wołanie w tytule: np" PODZIEL SIE GROSZEM A URATUJESZ PSIE ..DZIECKO,w ten czas BOZEGO NARODZENIA.. i niewiele w tym przesady ,ona tam zczeżnie...cholera..:-( Quote
hop! Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Rybc!a']Dziewczyny, w Brodnicy powstał hotelik, doba to koszt prawdopodobnie 13zł, czyli miesiąc jakieś 390zł . Co wy na to ? http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotel-dla-psow-brodnica-woj-kuj-pom-niesiemy-pomoc-dogomaniackim-psiakom-126059/ O ten hotel chodzi? Quote
weszka Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Super pomysł z hotelem ale ja niestety w tym mies. już finansowo nie pomogę teraz. Mam w Krakowie sznaucia w hotelu na głowie i chyba dzisiaj przyjedzie do mnie tymczasowicz. Trochę ponad 100 zł to jednak nawet nie połowa, ale może zaryzykować i wziąć Majkę, a resztę się uciuła bazarkami i ew. drobnymi wpłatami. Ale do tego by było potrzebne sprawne szukanie domku żeby błyskiem udało się Maję wydać. Niestety tego czasu nikt nie może gwarantować. Quote
koss Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 RYBA -:-o:crazyeye:-JESTEŚ....ZMIEŃ,TYTUŁ,A NUŻ.... Quote
Rybc!a Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Jestem, jestem . Tak, hop!, to ten hotel . Zmieniam tytuł wątku . Quote
madzia828 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 ja też dołoże się do hoteliku 20zł ;) kto jeszcze pomoże? Quote
Rybc!a Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Madziu, czy twoja deklaracja jest comiesięczna? Jeśli tak, mamy 130zł, brakuje zatem 260zł.. Quote
Rybc!a Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Jak wam pokażę, jakiej Majucha dostała sierści i ciałka, to chyba padniecie ! Quote
Miśka84 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Maleńka prawie sznaucerka, wyrwij ja z piekła! Quote
Rybc!a Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Kurczę, ale ona naprawdę nie jest maleńka. To spory pies, sięga do kolana i jest gruuuuba. Quote
Miśka84 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Ciotka to dawaj zdjęcia grubasa to pozmieniamy :roll: Quote
koss Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 RYBA- CHYBA RZEWCZYWIŚCIE MUSISZ POROBIĆ NIOWE FOTY MAJECZCE-pozamieniam ( ma allegro i ogłoszenia),ale martwi mnie jej grubosc-czy jest pewne,ze to nie ciaża.....??????? CZY JESCZE KTOS DOŁOZY GROSZ -MAJKA W HOTELIKU BĘDZIE MIAŁA WIĘCEJ SZANS -ZNACZNIE.... KTO POMOŻE MAJCE WYDOSTAĆ SIĘ Z TEGO PODŁEGO MIEJSCA ...POTRZEBA JESZCZE TROCHĘ GROSZA:shake:-POMÓŻCIE:oops: ryba-moze zamiesc w pierwszym poscie apel i wiadomosc o zbiórce kasy na hotelik dla grubasa-rozesłalam link ..po zaprzyjaznionych ..moze,kto sie odezwie:oops:-ale zajrzy na pierwsze posty.. Quote
Rybc!a Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Z tych wczorajszych zdjęć lipa , bo ich nie mam . Ale postaram się w najbliższym czasie obfocić księżniczkę .. Quote
Miśka84 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 A może ktoś zrobi jakiś bazarek? Macie jakieś fajne fanty? Quote
Joy106 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 hop w górę ;) mam dobrą wiadomość - Majka ma szansę na ... nowy dom ! ale nie chcę zapeszyć, wiecie jak to jest.. ;) otóż sprawa wygląda tak; bardzo bliskiej przyjaciółce mojej mamy odszedł pies za TM, a drugi wysycha bez tamtego :shake: .. no i tę Majkę to już tak nie raz wyszukuje wszędzie w internecie, więc dałyśmy link do Majki. No i się psina spodobała, i jest rozważana nawet adopcja .. Oby .. ! Bo takie psisko nie może siedzieć w schronisku już ani dnia dłużej ! A do Elbląga to nawet tak daleko nie mamy w razie co.. Quote
Valeur248 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Miśka84 napisał(a):A może ktoś zrobi jakiś bazarek? Macie jakieś fajne fanty? No, ja bym mogła. Jak znajdę wolny czas, co wystawię bazarek;) No i muszę umówić się z Rybc!ą, bo ona miała jeszcze coś. Quote
Joy106 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 no ja też bardzo mocno trzymam kciuki.. i namawiam gorąco :evil_lol: psina miałaby dobrze, dom znajduje się koło Pucka, w Swarzewie, duża działka, cały teren absolutnie poświęcony do biegania ;).. no i 'pod' działką zatoka pucka , schodki są na 'plażę' więc latem idealna okazja do pluskania się ? ;) Quote
Recommended Posts