Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Myślę, że to dobry pomysł jeśli to fajny hotelik, tzn taki który będzie z Majką idywidualnie pracował bo inaczej będzie jak w schronie...
Deklaruję 50 PLN co miesiąc.

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

RYBCIA-a moze wpisz dramatyczne wołanie w tytule: np" PODZIEL SIE GROSZEM A URATUJESZ PSIE ..DZIECKO,w ten czas BOZEGO NARODZENIA..
i niewiele w tym przesady ,ona tam zczeżnie...cholera..:-(

Posted

Super pomysł z hotelem ale ja niestety w tym mies. już finansowo nie pomogę teraz. Mam w Krakowie sznaucia w hotelu na głowie i chyba dzisiaj przyjedzie do mnie tymczasowicz. Trochę ponad 100 zł to jednak nawet nie połowa, ale może zaryzykować i wziąć Majkę, a resztę się uciuła bazarkami i ew. drobnymi wpłatami. Ale do tego by było potrzebne sprawne szukanie domku żeby błyskiem udało się Maję wydać. Niestety tego czasu nikt nie może gwarantować.

Posted

RYBA- CHYBA RZEWCZYWIŚCIE MUSISZ POROBIĆ NIOWE FOTY MAJECZCE-pozamieniam ( ma allegro i ogłoszenia),ale martwi mnie jej grubosc-czy jest pewne,ze to nie ciaża.....???????
CZY JESCZE KTOS DOŁOZY GROSZ -MAJKA W HOTELIKU BĘDZIE MIAŁA WIĘCEJ SZANS -ZNACZNIE....
KTO POMOŻE MAJCE WYDOSTAĆ SIĘ Z TEGO PODŁEGO MIEJSCA ...POTRZEBA JESZCZE TROCHĘ GROSZA:shake:-POMÓŻCIE:oops:

ryba-moze zamiesc w pierwszym poscie apel i wiadomosc o zbiórce kasy na hotelik dla grubasa-rozesłalam link ..po zaprzyjaznionych ..moze,kto sie odezwie:oops:-ale zajrzy na pierwsze posty..

Posted

hop w górę ;)

mam dobrą wiadomość - Majka ma szansę na ... nowy dom ! ale nie chcę zapeszyć, wiecie jak to jest.. ;)
otóż sprawa wygląda tak; bardzo bliskiej przyjaciółce mojej mamy odszedł pies za TM, a drugi wysycha bez tamtego :shake: .. no i tę Majkę to już tak nie raz wyszukuje wszędzie w internecie, więc dałyśmy link do Majki. No i się psina spodobała, i jest rozważana nawet adopcja .. Oby .. ! Bo takie psisko nie może siedzieć w schronisku już ani dnia dłużej ! A do Elbląga to nawet tak daleko nie mamy w razie co..

Posted

Miśka84 napisał(a):
A może ktoś zrobi jakiś bazarek? Macie jakieś fajne fanty?

No, ja bym mogła. Jak znajdę wolny czas, co wystawię bazarek;) No i muszę umówić się z Rybc!ą, bo ona miała jeszcze coś.

Posted

no ja też bardzo mocno trzymam kciuki.. i namawiam gorąco :evil_lol:
psina miałaby dobrze, dom znajduje się koło Pucka, w Swarzewie, duża działka, cały teren absolutnie poświęcony do biegania ;).. no i 'pod' działką zatoka pucka , schodki są na 'plażę' więc latem idealna okazja do pluskania się ? ;)