Rybc!a Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 W takim wypadku Majka musiałaby mieć około 4 lat :D A na pewno nie ma :) Quote
Miśka84 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Vitka']Zdjęcia Majeczki od koss :loveu: Jakie fajne zdjęcia. Majeczka szcześliwa..... Quote
Rybc!a Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Nie, kurczę, niemożliwe.W schronisku nie urodziła, a pojechała do domu w Giżycku i też nie była tam rozmnażana :D Quote
Red Dingo Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 no to jak nic ... ma klona :) i jak sie Majeczka sprawuje ?.. moze zobaczymy ja w nowym domku ? Quote
hop! Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='koss']hop- pisałam juz do Pana o tym ( i o koniecznej adersatce...:roll:) Super, że o tym napisałaś. :) Quote
Rybc!a Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Dziewczyny, które oferowały pieniążki w sprawie transportu. To aktualne? Bardzo proszę o wpłaty.. Quote
Fasolka Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Rybcia, zrobiłam dziś przelew. Sorki, że dopiero dziś ale czekałam na kody jednorazowe do przelewów i byłam brzydko mówiąc upupiona :oops: Mam nadzieję, ze jutro, pojutrze wpłyną na podane konto. Jeszcze raz sorry i dzięki za pomoc Majeczce :multi: Quote
Rybc!a Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Jejku, było warto robić to wszystko, właśnie dla takiego, końcowego efektu! :loveu: Quote
Vitka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Dzień dobry !!! Już mija miesiąc jak Majka jest u nas, myślę że jest jej dobrze, przyzwyczaiła się do nowego otoczenia i ludzi a szczególnie do mnie bo chodzi za mną jak cień, choć czasami jest to denerwujące ciesze się że jest u nas a nie w schronisku. Jej kontakty z kotem też się polepszyły choć dalej jest o niego bardzo zazdrosna ale z czasem i to minie. Teraz próbujemy ją odzwyczaić gryzienia wszystkiego co jej przyjdzie pod zęby, pogryzła już Mi sznurowadła w butach, poduszki itp.. Dałem jej wiele zabawek i teraz częściej skupia uwagę na nich, lecz gdy jest sama w domu jeszcze coś tam napsoci. Ale staramy się chować wszystko co by mogła pogryźć. Majka bardzo lubi spacery, nauczyła się już przychodzić jak ją wołam więc spuszczam ją ze smyczy żeby sobie pobiegała. W załączniku wysyłam kilka zdjęć z takiego spaceru. pozdrawiam A to list. Może koss chciała opublikować, ale ja to zrobiłam szybciej :loveu: Quote
Charly Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Wspaniale wspaniale wspaniale:multi: Te jej zdjęcia są cudowne. Majeczka w sniegu. Widzę ze apetyt nadal jej dopisuje:cool3::loveu: A jak zachowuje sie Majka na spacerkach w kontaktach z innymi psiakami? Quote
Charly Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Wszystkie zdjęcia są super. Ale to poniżej jest odjazdowe:lol: http://images47.fotosik.pl/71/0d19d2a067a0ac98med.jpg a tak wygląda szczęsliwy pies http://images45.fotosik.pl/71/a704a6fb76ee8e75med.jpg Quote
Vitka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Ja jestem w niebie jak widzę jej zdjęcia! :loveu: Quote
Vitka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Teraz jeszcze siostrę trzeba uratować! ;) Quote
Charly Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 to jeszze jedna tam zostala??? nic nie wiem:oops: Quote
koss Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Tak -Majka-ŚLICZNOSCIOWA PANIENKA,PAŃSTWO BARDZO MILI...farciara z tej kluchy:evil_lol: A CO DO BUBY -WIEJE PUSTKĄ NA JEJ WĄTKU...PUCHATEK:loveu:( na moja prosbę ) ZROBIŁ JEJ BANEREK..muszę się zając małą -ale WY DO CH....:mad:..TEŻ Quote
gameta Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Straaaaaaasznie się cieszę, że widzę TAKĄ Majeczkę. Jest taka szczęśliwa! Napiszcie tym państwu, żeby kupili jej taką zabawkę, gdzie do środka wkłada się smakołyki - myślę, że to powinno ją dostatecznie zająć :diabloti: Quote
koss Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 A czy wiecie,ze jeszcze dzisiaj dostałam maila ( wręcz błagalnego ) z zapytaniem o Majkę -która bardzo przypomina Państwu ich ukochana a zmarłą sunię ...Majka u mnie zawsze cieszyła sie powodzeniem :p Quote
tomcug Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 koss napisał(a):A czy wiecie,ze jeszcze dzisiaj dostałam maila ( wręcz błagalnego ) z zapytaniem o Majkę -która bardzo przypomina Państwu ich ukochana a zmarłą sunię ...Majka u mnie zawsze cieszyła sie powodzeniem :p To może Buba też jest troszeczkę podobna. ;) Quote
koss Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 DZIEWCZYNY -szukam piesa Majkopodobnego do domku ( wydaje się bardzo rokujacy...) z dwójka dzieci...,prosze podeslijcie mi na priv, albo offowo na watku Majaki...pilne!!!! Quote
Recommended Posts