Rybc!a Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Okej, z mojej strony też już chyba wszystko dograne. Umówiłam się z panem Robertem, który Majeczkę będzie wiózł, w poniedziałek o 10 w Pruszczu Gdańskim. Przewóz z Elbląga do tego miejsca to koszt 60zł- czy ktoś mógłby to pokryć? Nowy dom Majki z panem Robertem również umówiony. :cool3: A, no i jeszcze muszę dogadać sprawę podpisania umowy adopcyjnej. I prawdopodobnie będzie trzeba zapłacić za wykup Majeczki Quote
Charly Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 a umowa z miastem juz nie dziala? nie pokrywają juz kosztów czy jak? Quote
Fasolka Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 koss napisał(a):Dobtze myślałas Fasolka:p....:loveu: No to uffff, cieszę się, że dziewczynka jedzie w końcu do domu :loveu: Quote
Fasolka Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 weszka napisał(a):Ojej to ja jakoś źle to zrozumiałam :oops: Cieszę się ogromnie i trzymam kciuki! Koszty podróży Majeczki pokryję z radością w połowie :p Ktoś się jeszcze dołoży? To ja dokładam drugą połowę. Dajcie nr konta. Quote
weszka Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Ojej to ja jakoś źle to zrozumiałam :oops: Cieszę się ogromnie i trzymam kciuki! Koszty podróży Majeczki pokryję z radością w połowie :p Ktoś się jeszcze dołoży? Quote
gameta Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Fasolka napisał(a):To ja dokładam drugą połowę. Dajcie nr konta. No to jest 100% Dzięki dziewczyny :loveu: Quote
koss Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 BASIU 0607-JESTEŚ MOIM ANIOŁEM ...ALE TO WIESZ...:p Quote
basia0607 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Koss a Ty moim ! U nas wszystko ok. Moja nowa lokatorka ma odgromnę werwę i siłę. Kochana z niej dziewczynka. W nocy zerwała okowy i dobijala sie do drzwi. Kocha ludzi. Wreszcie udalo nam sie zlapać dziką szczenną suke. Jestem szczęsliwa ale nie dokońca, zostal jeszcze jeden pies ale tak dziki, że widzimy tylko jego cień. Quote
żabusia Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 basia0607 napisał(a):Koss a Ty moim ! U nas wszystko ok. Moja nowa lokatorka ma odgromnę werwę i siłę. Kochana z niej dziewczynka. W nocy zerwała okowy i dobijala sie do drzwi. Kocha ludzi. Wreszcie udalo nam sie zlapać dziką szczenną suke. Jestem szczęsliwa ale nie dokońca, zostal jeszcze jeden pies ale tak dziki, że widzimy tylko jego cień. Super! A co z tą dziką szczenną suką. Ona już się oszczeniła czy jest w ciąży? Jak w ciąży to trzeba piorunem robić sterylkę. Quote
weszka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Czyli że Majeczka już w domku??? :multi: Rybcia daj nr konta to przeleję to co zadeklarowałam. No i napisz coś więcej! Quote
Fasolka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 weszka napisał(a):Czyli że Majeczka już w domku??? :multi: Rybcia daj nr konta to przeleję to co zadeklarowałam. No i napisz coś więcej! I ja się dołączam do obu próśb :loveu: Quote
Zbójini Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 kolejna bida ma dom:multi::multi::multi: Quote
gameta Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Koss - siłą Twojego serca majeczka znalazła swój domek - pamiętaj o tym! :loveu: Quote
hop! Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Czekam na wieści i fotki. Na razie jeszcze się nie cieszę. Za wcześnie. ;) Quote
Rybc!a Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Już można się cieszyć. Majka od poniedziałku jest w nowym domu, w tym, do którego miała jechać . Pan Daniel jest zadowolony, myślę, że reszta rodziny również :) Mój młodszy asystent Vitka zaraz doda zdjęcia z nowego domu, które jej wysłałam. Chciałam serdecznie podziękować KOSS.. za.. hmmm POMOC .. i ona wie za co jeszcze ! :loveu: . Quote
Valeur248 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Słodkie lwiątko:loveu: A uszka niesamowite... Wreszcie bezpieczna. Quote
Charly Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 ona jest neisamowicie poważna. bidulka. swoje przeszla. No ale teraz będzie już tylko lepiej:loveu: Koss uratowala ją:loveu:, a Ty Rybciu wykazałas klasę:loveu: Quote
Vitka Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Młodszy asystent Vitka wstawia zdjęcia :cool3: Quote
weszka Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Oj tak :multi: Co własny koszyczek :loveu: to nie zimny boks :shake: Oby tak już było na zawsze! Quote
Recommended Posts