Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

kometa napisał(a):
dzieki:)
ale ja miałam na myśli schron w wołominie

Schron w Wołominie nie istnieje - Wojewódzki Lekarz Weterynarii cofnął Panu K. pozwolenie w końcu zeszłego roku. Teraz ten pan jest tylko hyclem i ciagle podobno lekarzem:mad:

schron to on sobie załatwił z Ewunią:mad:

Posted

kahoona napisał(a):
Schron w Wołominie nie istnieje - Wojewódzki Lekarz Weterynarii cofnął Panu K. pozwolenie w końcu zeszłego roku. Teraz ten pan jest tylko hyclem i ciagle podobno lekarzem:mad:

schron to on sobie załatwił z Ewunią:mad:

schron działa i to bardzo prężnie...:(

Posted

kometa napisał(a):
schron działa i to bardzo prężnie...:(

to złóż doniesienie na policję - zadzwoń do urzędu w Wołominie - nie darzą go tam sympatią i byli bardzo zadowoleni z faktu, że już mu nie wolno

Posted

jutro POLSAT "Interwencja" godz. 16.15 reportaż z interwencji w Kociołkach u Ewy B.

POLSAT NEWS też jutro godz. 19.30 - dyskusja na żywo z naszym udziałem, dodatkowo w dyskusji weźmie udział Ewa Szykulska

Posted

nigdy tego nie zrozumiem, a razem z tym babsztylem ohydnym do pierdla gnić powinni iść ci wszyscy urzędnicy zza czystych biureczek, którzy przez swoje zaniedbania zgotowali taki los dla tych zwierząt :angryy::angryy::angryy:

Posted

malawaszka napisał(a):
nigdy tego nie zrozumiem, a razem z tym babsztylem ohydnym do pierdla gnić powinni iść ci wszyscy urzędnicy zza czystych biureczek, którzy przez swoje zaniedbania zgotowali taki los dla tych zwierząt :angryy::angryy::angryy:

Popieram ten poglad.

• 2 weeks later...
Posted

Trochę mnie nie było, więc wybaczcie moją niewiedzę, ale mam rozumieć, że sprawa Biedrzyckiej również została umorzona?:shake:

Posted

bmj napisał(a):
Trochę mnie nie było, więc wybaczcie moją niewiedzę, ale mam rozumieć, że sprawa Biedrzyckiej również została umorzona?:shake:

czekamy na termin wokandy w sądzie w Grójcu, to za Krężel
Maciejowice umorzone na forever
ale Ewa ma trochę innych kłopotów z prawem - nie tylko psom robiła krzywdę

Posted

Czy ktos moze napisac, gdzie mniej wiecej znajduje sie to "schronisko"?
W srode jedziemy na dzialke (kilka km.od Krezla), moze podskocze z aparatem, moze zdjecia sie przydadza?

Posted

kingula napisał(a):
Czy ktos moze napisac, gdzie mniej wiecej znajduje sie to "schronisko"?
W srode jedziemy na dzialke (kilka km.od Krezla), moze podskocze z aparatem, moze zdjecia sie przydadza?

w Kręzelu nie ma jej od jesieni zeszłego roku, jest w Kociołkach koło Kozienic - Krężel bis

Posted

Aha, rozumiem. W takim razie pewnie w wakacje uda mi sie tam podjechac.
A swoja droga w Chynowie blakaja sie cale stada psow, wyrzucane po niedzielnych gieldach w Slomczynie :shake:

Posted

kingula napisał(a):
Aha, rozumiem. W takim razie pewnie w wakacje uda mi sie tam podjechac.
A swoja droga w Chynowie blakaja sie cale stada psow, wyrzucane po niedzielnych gieldach w Slomczynie :shake:

niestety wójt Chynowa jest nieprzychylny zwierzętom a nas nie znosi, bo odkrywając Krężel narobiłyśmy mu kłopotu

Zwracajcie się pisemnie do niego i do powiatowego w Grójcu - to pomoże bo powiatowy wet jest ok. Nazywa się Stanisław Wieteska. Piszcie jak najwięcej i wspomnijcie o EMIRZE i ARCE - to powinno pomóc, nasza upiardliwość jest dla nich dość niewygodna.

Posted

kahoona napisał(a):
czekamy na termin wokandy w sądzie w Grójcu, to za Krężel
Maciejowice umorzone na forever
ale Ewa ma trochę innych kłopotów z prawem - nie tylko psom robiła krzywdę

Z jakich powodów umorzone? Nie znaleziono ewidentnych dowodów jej winy czy może (moje ulubione)nie wyczerpała znamion czynu zabronionego?