Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też moge się dołożyć do hoteliku. Nie wiem jeszcze ile, na razie czekam na pierwszą wypłatę po wakacjach, ale potem powinno być u mnie lepiej z kasą. Byleby Koszałek miał swój kącik i ciepełko w tyłeczek w zimie!!!

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mikadominika1 napisał(a):
Kto może pomóc niech się wpisuje

Cioteczko Tallcot, chyba masz dzisiaj zły dzień, przecież zawsze jesteś optymistką. Damy radę !!!!!
To tylko 15 cioteczek po 20 zł.!!!!! A już tu większe deklaracje widziałam!!!

A więc zaczynamy:

EVA 2406 - 20 zł.

Posted

300 zl. miesiecznie to jest najtanszy hotelik a wlasciwie dom. Pytanie tylko pozostaje jak dlugo damy rade po 300 zl. miesiecznie placic. Przez kilka miesiecy napewno tak ale napewno nie do konca Koszalkowego zycia, a podrzucenie Koszalka do Pati i pozniej zapomniec ze dalo sie jej psa tego sobie nie wyobrazam, a przyznaje ze znam z dogo takie sytuacje gdzie daja psy a pozniej o nich zapominaja. Skoro powoli ale ostoznie podejmujemy decyzje oddac Koszalka do Pati to moze wypowiedzmy sie jakie Koszalek ma szanse znalezc DS :crazyeye:

Posted

Bez plakatów na pewno szansa jeszcze mniejsza :shake:. Teraz sprawdzałam na stronie fundacyjnej i Koszałek jeszcze nie ma. Chyba Ula pisała, że dla Koszałka potrzeba specjalny tekst na plakat - ale jak nie było tak nie ma :-(. Ja niestety zdolności pisarskich nie mam ale mogę pomóc rozwożąc te plakaty gdy już będą gotowe do druku. Ewentualnie niech ktoś z weną napisze kilka zdań to z resztą już pikuś i w tym tygodniu będą już rozwieszone.

Posted

Talcott napisał(a):
A co Ty Wróżka jesteś??? A na przykład Max -stary,chory - i wiele innych -

nie da się powiedzieć - czy pies " ma szanse"

Niestety, jak do tej pory Koszałkiem absolutnie NIKT się nie zainteresował, a to się nie zdarza :-( O każdego pieska wcześniej czy później ktoś zapyta, jeśli ma tak dużo ogłoszeń co Koszałek...

Biedactwo, w nocy była STRASZNA burza. Potworna. Cały dzień dzisiaj zimno i mokro. Staram się o tym nie myślec, jak on napewno cierpi :placz:
A w hotelowym kojcu cierpiałby jeszcze bardziej i to jest dobijające!

Właścicielu Koszałka... Dlaczego umarłeś i zostawiłeś swojego pieska na tym okrutnym świecie... Mogłeś zabrac go z sobą..... :-(

Posted

tomcug napisał(a):
Ja to już nawet nie wiem , co pisać. Jestem tu codziennie, czytam, ale nie potrafię nic konstruktywnego wymyśleć. :-( :-( :-(

Dokładnie. To jeden z najbardziej dobijających wątków w jakich uczestniczyłam, a ból tym większy, że Koszałek kładł mi główkę na ręce, nadstawiał uszka i tak patrzył... Boże, jak on patrzył... :placz:

Mogłabym błagac na kolanach, żeby ktoś podarował mu chociażby zimę, on napewno nie będzie uciążliwy!!!
Tylko nawet nie wiem kogo błagac... i jakich słów użyc... Stary zwyczajny kundelek, nikomu nie zależy aby pozostał na tym świecie!!!

Ruth, jutro będzie text...

Posted

Z pobieżnego podsumowania wygląda, że już mamy deklaracje na prawie 300 zł miesięcznie.
Niech ktoś to jeszcze raz policzy i jeśli się zgadza, a warunki u Pati są dobre ( domowe) to w czym problem. Tym bardziej, że w nocy z czwartku na piątek zapowiadają już przymrozki :-(
A gdzie jest ten domek Pati i ile km transportu?

Posted

IKA & SONIA napisał(a):
Ja już text wysłałam do Ruth. Niech wybierze ten bardziej chwytający za serce

Świetnie. Nie będziemy robic żadnego konkursu, szkoda czasu.

EVA2406 napisał(a):
Z pobieżnego podsumowania wygląda, że już mamy deklaracje na prawie 300 zł miesięcznie.
Niech ktoś to jeszcze raz policzy i jeśli się zgadza, a warunki u Pati są dobre ( domowe) to w czym problem. Tym bardziej, że w nocy z czwartku na piątek zapowiadają już przymrozki :-(
A gdzie jest ten domek Pati i ile km transportu?

Pod W-wą. Jakieś 300 km.

Posted

Ulaa napisał(a):
Świetnie. Nie będziemy robic żadnego konkursu, szkoda czasu.

Pod W-wą. Jakieś 300 km.

To może będę miała blisko do Koszałka w odwiedziny. Napisz pod Warszawą od której strony, bo ja jestem po stronie wschodniej.
A miałby go kto przewieźć?
Tak bardzo bym chciała, żeby już był bezpieczny w ciepełku domowym.

Posted

A alternatywa w postaci ciepłej budy - otwartej - tak, żeby mógł tam wchodzić i wychodzić - plus ciepłe jedzenie codziennie.
Jeżeli nie znajdzie się dom albo hotelik w domowej wersji to jest to jedyne co można mu na teraz zapewnić.
Co o tym sądzicie? Jest jakas sznsa na to?

Posted

Lista osob deklarujacych oplacanie hoteliku dla Koszalka:
tomcug 20 zl.
IKA & SONIA z mama 30 zl.
Mikadominika 100 zl.
eva2406 20 zl.
Ulaa 20 zl.
Weronika 10 zl.
Emilia 2280 20 zl.
to daje nam kwote 220 zl.
Jezeli kogos pominelam to krzyczec prosze.

Posted

widze ze w kupie sila
dziewczyny ja sie tylko boje ze on jest juz starszawy ja kocham staruszki calym sercem ale obawiam sie eby nie zostal u mnie na stale. Mam juz dwa na tymczasie i o jednego to nawet 1 telefonu nie bylo . tak tylko mysle sobie zebym nie zostala z nim sama sobie pozniej

Posted

Pati napewno tak nie bedzie, dlatego sama jak widzisz jestesmy ostrozne w podejmowaniu decyzji, bo wiemy ze Koszalek ma o wiele mniejsze szanse na adopcje jak jego mlodsi koledzy, zapewniam Cie ze jezeli Koszalek do Ciebie trafi to nigdy nie bedzie tak zebysmy zostawily Cie sama z dodtkowym psem na ktorego utrzymanie napewno Cie nie stac.