Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tomcug napisał(a):
Dokładnie, my wszyscy bardzo chcielibyśmy mu pomóc, ale to życiowa decyzja i nie może być podjęta pod wpływem emocji.
Z ogłoszeniami jest jeszcze taka sprawa, że spadają w tempie kosmicznym, bo pojawiają się nowe a ludzie z reguły przeglądają kilka pierwszych stron. I nie czytają opisów. Ja ogłaszając zawsze piszę (jeśli wiem) wiek psa, bo to istotna informacja podawana z reguły na początku, a bez przerwy otrzymuję pytania typu: ile lat ma ten piesek?

Dokładnie, można oszaleć z nimi. Nie rozumiem jak tak można, żeby chcieć psa a nawet nie doczytać informacji o nim. Tylko wygląd się liczy!
Na szczęście są wyjątki i dla tych wyjątków warto dawać ogłoszenia. Ogromna ilość psów znajduje domy z ogłoszeń w necie :loveu: Może i Koszałkowi się uda!

Hotelik to takie uszczęśliwianie go na siłę... Jeśli nie uda mu się znaleźć domku przed zimą, to nie będzie wyjścia, bo zamarzlby... Ale teraz jeszcze jest troszkę czasu, by skupić się na szukaniu DOMU.
Koszałek naprawdę jest w świetnej formie i nie będzie z nim żadnych 'starczych' problemów!

Posted

Dzisiaj jest ciepło i przyjemnie, więc Koszałek napewno zadowolony... ale noce są okropne - mokre i zimne. Każdej nocy myślę o nim, czy udało mu się znaleźć jakieś cieplejsze i bardziej suche miejsce... Mufinka się do niego przytulała i było mu cieplej, a teraz nie ma kto go grzać :-(

Nikt nie dzwoni i nie pisze z ogłoszeń Koszałka :placz:

Posted

tomcug napisał(a):
No właśnie, w ciągu dnia piękne słoneczko, ale noce już bardzo zimne. Koszałku, nawet nikt nie zapyta o ciebie?

No właśnie to bardzo dziwne! Absolutnie nikogo nie zauroczyła jego kochana mordeczka :placz:

Talcott napisał(a):
No nie wiem czy zostawienie Go sobie jest dobre.....

Napewno nie będzie zostawiony sam dłużej niż to możliwe!

Na pocieszenie, dzisiaj noc jest nawet przyjemna, choć chłodna, ale nie ma takiej wilgoci i przenikliwości jak wczoraj.