Ulaa Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 tomcug napisał(a):Dokładnie, my wszyscy bardzo chcielibyśmy mu pomóc, ale to życiowa decyzja i nie może być podjęta pod wpływem emocji. Z ogłoszeniami jest jeszcze taka sprawa, że spadają w tempie kosmicznym, bo pojawiają się nowe a ludzie z reguły przeglądają kilka pierwszych stron. I nie czytają opisów. Ja ogłaszając zawsze piszę (jeśli wiem) wiek psa, bo to istotna informacja podawana z reguły na początku, a bez przerwy otrzymuję pytania typu: ile lat ma ten piesek? Dokładnie, można oszaleć z nimi. Nie rozumiem jak tak można, żeby chcieć psa a nawet nie doczytać informacji o nim. Tylko wygląd się liczy! Na szczęście są wyjątki i dla tych wyjątków warto dawać ogłoszenia. Ogromna ilość psów znajduje domy z ogłoszeń w necie :loveu: Może i Koszałkowi się uda! Hotelik to takie uszczęśliwianie go na siłę... Jeśli nie uda mu się znaleźć domku przed zimą, to nie będzie wyjścia, bo zamarzlby... Ale teraz jeszcze jest troszkę czasu, by skupić się na szukaniu DOMU. Koszałek naprawdę jest w świetnej formie i nie będzie z nim żadnych 'starczych' problemów! Quote
Mikadominika1 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Koszałeczku kochany, na razie hooop :lol: Quote
Ulaa Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 mru napisał(a):no to ja też podniosę :) (śliczne imię!) (a piesek jeszcze śliczniejszy) Quote
Ulaa Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Dzisiaj jest ciepło i przyjemnie, więc Koszałek napewno zadowolony... ale noce są okropne - mokre i zimne. Każdej nocy myślę o nim, czy udało mu się znaleźć jakieś cieplejsze i bardziej suche miejsce... Mufinka się do niego przytulała i było mu cieplej, a teraz nie ma kto go grzać :-( Nikt nie dzwoni i nie pisze z ogłoszeń Koszałka :placz: Quote
tomcug Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 No właśnie, w ciągu dnia piękne słoneczko, ale noce już bardzo zimne. Koszałku, nawet nikt nie zapyta o ciebie? Quote
togaa Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 U nas 10 stopni...a za 3 miesiace może byc -10 C......!!! Quote
Talcott Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 No nie wiem czy zostawienie Go sobie jest dobre..... Quote
Ulaa Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 tomcug napisał(a):No właśnie, w ciągu dnia piękne słoneczko, ale noce już bardzo zimne. Koszałku, nawet nikt nie zapyta o ciebie? No właśnie to bardzo dziwne! Absolutnie nikogo nie zauroczyła jego kochana mordeczka :placz: Talcott napisał(a):No nie wiem czy zostawienie Go sobie jest dobre..... Napewno nie będzie zostawiony sam dłużej niż to możliwe! Na pocieszenie, dzisiaj noc jest nawet przyjemna, choć chłodna, ale nie ma takiej wilgoci i przenikliwości jak wczoraj. Quote
tomcug Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Koszałek to taki dobroduszny pieseczek, łagodny, przyjazny. Nikt tego nie doceni? :placz: Quote
EVA2406 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Koszałek w opałach !! Mieszka na dworze, a zima tuż, tuż :-(. Prosimy o pomoc !! Quote
Recommended Posts