Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ada-jeje napisał(a):
No przeciez jestes w zarzadzie, to powinnas wiedziec ze na kazdy wydany grosz musi byc podkladka.

przecież to nie było pytanie tylko stwierdzenie! bo ktoś pytał czemu nie można, wiec odpowiedzialam :roll:

Posted

Mikadominika1 napisał(a):
A jak byśmy go umieścily prywatnie- bez fundacji i faktur? tzn tak jak było pisane wcześniej, że bysmy się zobowiązywały, kto ile może dać

To byłoby rozwiązanie, ale... Koszałek napewno będzie tam conajmniej pół roku. Może i dłużej.
Czy osoby deklarujące będą tak długo wpłacać? W tym czasie ŻADNYCH nieplanowanych wydatków, wymówek, że "w tym miesiącu nie mogę"...

Boję się, że zapału starczy na krótko, a potem Koszałek znów zostanie na lodzie (a dodatkowo Pati).

Tak orientacyjnie - kto by deklarował i ile wpłacać co miesiąc na Koszałka?

Posted

Ulaa napisał(a):

Tak orientacyjnie - kto by deklarował i ile wpłacać co miesiąc na Koszałka?

Ja bym mogła wpłacać po 10 zł :oops::oops::oops: przepraszam, że tak mało :oops::oops::oops: :-(

Posted

Talcott napisał(a):
No to ten hotelik jest otwarty - czy tylko dla " niektórych"????

To jest "prywatny hotelik", czyli po prostu płatny DT (bez zarejestrowanej działalności).

Posted

Słuchajcie, jakby znalazło się trochę osób to po 10 - 20 zeta i już jest hotelik. Ja na pewno dołożę. Gdybym się nie pojawiała to proszę o pw, gdy tylko wszystko uda się załatwić.
A Pati może da super zniżkę promocyjną ;)

Posted

Troche głupio sie tak z Pati targowac,bo powie.."nie"...i jestesmy na lodzie..
Na szczęście zanosi się na to że Koszałek będzie psem bezproblemowym..
Wychowany w domu,stateczny,zrównowazony..
Żaden wariat...latający po plotach i urządzający demolando w domu i ogrodzie...
Więc może Pati spojrzy na sierotę Koszałka życzliwszym okiem....

Posted

To powiem tak - może sobie " nagrabię" a co mi tam - biorąc stare najstarsze psiny nigdy nie prosiłam nikogo o nic - powiem brzydko " moja sprawa" łącznie z transportem i operacjami - no i fajnie - ale zróbmy coś - dla siebie bym cholera nie prosiła:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: