togaa Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Czyli przez tą nieludzka biurokrację,Koszałek traci szanse na dach nad głową..???? To bez sensu !!! Quote
Ulaa Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Ada-jeje napisał(a):No przeciez jestes w zarzadzie, to powinnas wiedziec ze na kazdy wydany grosz musi byc podkladka. przecież to nie było pytanie tylko stwierdzenie! bo ktoś pytał czemu nie można, wiec odpowiedzialam :roll: Quote
Mikadominika1 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 A jak byśmy go umieścily prywatnie- bez fundacji i faktur? tzn tak jak było pisane wcześniej, że bysmy się zobowiązywały, kto ile może dać Quote
Weronikaa Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Koszałeczku, gdzie Twój domek ????????????????? :shake::shake::shake: Quote
tomcug Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Koszałeczku, czy ktoś się zlituje nad tobą? Quote
Ulaa Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Mikadominika1 napisał(a):A jak byśmy go umieścily prywatnie- bez fundacji i faktur? tzn tak jak było pisane wcześniej, że bysmy się zobowiązywały, kto ile może dać To byłoby rozwiązanie, ale... Koszałek napewno będzie tam conajmniej pół roku. Może i dłużej. Czy osoby deklarujące będą tak długo wpłacać? W tym czasie ŻADNYCH nieplanowanych wydatków, wymówek, że "w tym miesiącu nie mogę"... Boję się, że zapału starczy na krótko, a potem Koszałek znów zostanie na lodzie (a dodatkowo Pati). Tak orientacyjnie - kto by deklarował i ile wpłacać co miesiąc na Koszałka? Quote
Weronikaa Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Ulaa napisał(a): Tak orientacyjnie - kto by deklarował i ile wpłacać co miesiąc na Koszałka? Ja bym mogła wpłacać po 10 zł :oops::oops::oops: przepraszam, że tak mało :oops::oops::oops: :-( Quote
Talcott Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 No to ten hotelik jest otwarty - czy tylko dla " niektórych"???? Quote
Ulaa Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Talcott napisał(a):No to ten hotelik jest otwarty - czy tylko dla " niektórych"???? To jest "prywatny hotelik", czyli po prostu płatny DT (bez zarejestrowanej działalności). Quote
Mikadominika1 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 A miesiąc ile by wynosił? To jest takie normalne mieszkanie tyle że psy "płacą" za pobyt? Quote
Weronikaa Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Mikadominika1 napisał(a):A miesiąc ile by wynosił? To jest takie normalne mieszkanie tyle że psy "płacą" za pobyt? Tak jak już Ulaa pisała : to jest płatny dom tymczasowy. Quote
Ada-jeje Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 To jest prosty rachunek ze 300 zl. miesiecznie, nie jest to wygorowana cena i zaden krociowy zarobek dla prowadzacej DT. Quote
Talcott Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Cacy, a zniżki żadnej Koszałek by nie dostał???? Quote
Ulaa Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Talcott napisał(a):Cacy, a zniżki żadnej Koszałek by nie dostał???? ... no właśnie Pati? :oops::oops::oops: Quote
Mikadominika1 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 On taki biedny mały staruszek :oops: :-( Quote
Ulaa Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Mikadominika, masz bardzo ładny avatarek. Już wcześniej miałam to napisać :) Quote
Talcott Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Koszula , nocna koszula:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
EVA2406 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Słuchajcie, jakby znalazło się trochę osób to po 10 - 20 zeta i już jest hotelik. Ja na pewno dołożę. Gdybym się nie pojawiała to proszę o pw, gdy tylko wszystko uda się załatwić. A Pati może da super zniżkę promocyjną ;) Quote
Talcott Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 No to Pati - prosimy o wypowiedź????? Może również część - w karmie???? Czekamy!!!!:loveu: Quote
Mikadominika1 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Coś mi się pochrzaniło i teraz nie mam wogóle avatara :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Talcott Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Koszałeczku - koszula się Ciotce w praniu zbiegła:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
togaa Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Troche głupio sie tak z Pati targowac,bo powie.."nie"...i jestesmy na lodzie.. Na szczęście zanosi się na to że Koszałek będzie psem bezproblemowym.. Wychowany w domu,stateczny,zrównowazony.. Żaden wariat...latający po plotach i urządzający demolando w domu i ogrodzie... Więc może Pati spojrzy na sierotę Koszałka życzliwszym okiem.... Quote
Talcott Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 To powiem tak - może sobie " nagrabię" a co mi tam - biorąc stare najstarsze psiny nigdy nie prosiłam nikogo o nic - powiem brzydko " moja sprawa" łącznie z transportem i operacjami - no i fajnie - ale zróbmy coś - dla siebie bym cholera nie prosiła:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Recommended Posts