Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tomcug']Myślę, że osoby, które deklarują wpłaty są świadome tego, że może to trwać. Ja jestem zdecydowana.

No oczywiście, że tak ! Ja postaram się jeszcze w tym tygodniu wpłacić !

[quote name='Ulaa']
Misiek sobie poradzi na wolności, jest młody, niezbyt ufny, ma dość obfitą sierść. Zresztą on i tak nie mógłby być wyadoptowany, bo łazi po ogrodzeniach. On mógłby dostać budę.

Ulaa kurcze, przecież ja dawałam Wam budę po Misi

• mojej (taka mała, wiesz, czerwona) ! Dostał ją jakiś pies ??? Bo przecież mógłby ją mieć Misiek ! no ewentualnie Koszałek, do wyjaśnienia sprawy, ale jak piszesz, faktycznie to może zły pomysł, aby była dla Koszałka, no ale dla Miśka może może ???

• Posted

Jak tylko znow znajdziemy chwilke czasu to podjedziemy tam jeszcz raz, tam jest jeszcze szopa ale pelna rupieci i dziurawa i stodola, zobaczymy czy tam dla Miska cos mozna by wykombinowac.

Posted

prosze was bardzo, zrobmy cos
    za kazdym razem kiedy otwieram rano balkon i czuje to okropne zimno przypominam sobie o Koszalku
    postaram sie pomoc w miare mozliwosci

Posted

[quote name='Weronika13']

Ulaa kurcze, przecież ja dawałam Wam budę po Misi

• mojej (taka mała, wiesz, czerwona) ! Dostał ją jakiś pies ??? Bo przecież mógłby ją mieć Misiek ! no ewentualnie Koszałek, do wyjaśnienia sprawy, ale jak piszesz, faktycznie to może zły pomysł, aby była dla Koszałka, no ale dla Miśka może może ???

• Weronika do tej budy to chyba jedynie kot się zmieści. Wejście jest tak malutkie, że nawet głowa Koszałka by nie weszła, a co dopiero Miśka :roll:

Posted

Ulaa napisał(a):
    Weronika do tej budy to chyba jedynie kot się zmieści. Wejście jest tak malutkie, że nawet głowa Koszałka by nie weszła, a co dopiero Miśka :roll:

Rozumiem.. No, Misia maleńka była.

Podskakuj Koszałku, niech Cię zauważą !!!!

Posted

Wczoraj rozwiesiłam plakaty Koszałka - na każdej tablicy jaką spotkałam. Jeszcze będę drukować kolejne i prawdopodobnie w ten weekend jeszcze będą wisieć. Może akurat ktoś się znajdzie.

Posted

dziewczyny ja sie nie wypowiadam obserwuje bo co mam napisac...
    wiem ze pies ma zle ale musze myslec glowa z litosci mam 4 psy na kolejnego mnie po prostu nie stac