j3nny Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 ok czyli staje na tym, ze buda dla Miska a hotel/DT dla Koszalka, tylko co z tym hotelem? jest jakas decyzja? Quote
Ulaa Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Decyzja należy do wszystkich osób deklarujących oraz do głównej zainteresowanej: Pati. Quote
j3nny Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 to przede wszystkim Pati powinna zdecydowac, czy zabierze Koszalka. Quote
Mikadominika1 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Okleiłam dwie godziny temu trochę Pruszków, wracałam do domu tą samą drogą, patrzę a tu jedno zaklejone :mad:. Będę teraz pilnować co moje :lol: Quote
j3nny Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 walki o powierzchnie ogloszeniowa bywaja krwawe:diabloti: Quote
Ruth Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Mogę zmienić jeszcze plakat - więc mam dopisać tam o tym dowozie? Quote
Weronikaa Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='tomcug']Myślę, że osoby, które deklarują wpłaty są świadome tego, że może to trwać. Ja jestem zdecydowana. No oczywiście, że tak ! Ja postaram się jeszcze w tym tygodniu wpłacić ! [quote name='Ulaa'] Misiek sobie poradzi na wolności, jest młody, niezbyt ufny, ma dość obfitą sierść. Zresztą on i tak nie mógłby być wyadoptowany, bo łazi po ogrodzeniach. On mógłby dostać budę. Ulaa kurcze, przecież ja dawałam Wam budę po Misi mojej (taka mała, wiesz, czerwona) ! Dostał ją jakiś pies ??? Bo przecież mógłby ją mieć Misiek ! no ewentualnie Koszałek, do wyjaśnienia sprawy, ale jak piszesz, faktycznie to może zły pomysł, aby była dla Koszałka, no ale dla Miśka może może ??? Quote
Ada-jeje Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Jak tylko znow znajdziemy chwilke czasu to podjedziemy tam jeszcz raz, tam jest jeszcze szopa ale pelna rupieci i dziurawa i stodola, zobaczymy czy tam dla Miska cos mozna by wykombinowac. Quote
j3nny Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 prosze was bardzo, zrobmy cos za kazdym razem kiedy otwieram rano balkon i czuje to okropne zimno przypominam sobie o Koszalku postaram sie pomoc w miare mozliwosci Quote
Ulaa Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 [quote name='Weronika13'] Ulaa kurcze, przecież ja dawałam Wam budę po Misi mojej (taka mała, wiesz, czerwona) ! Dostał ją jakiś pies ??? Bo przecież mógłby ją mieć Misiek ! no ewentualnie Koszałek, do wyjaśnienia sprawy, ale jak piszesz, faktycznie to może zły pomysł, aby była dla Koszałka, no ale dla Miśka może może ??? Weronika do tej budy to chyba jedynie kot się zmieści. Wejście jest tak malutkie, że nawet głowa Koszałka by nie weszła, a co dopiero Miśka :roll: Quote
tomcug Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Czekamy na decyzje w sprawie Koszałka. Quote
Weronikaa Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Ulaa napisał(a):Weronika do tej budy to chyba jedynie kot się zmieści. Wejście jest tak malutkie, że nawet głowa Koszałka by nie weszła, a co dopiero Miśka :roll: Rozumiem.. No, Misia maleńka była. Podskakuj Koszałku, niech Cię zauważą !!!! Quote
j3nny Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Pati, czy przygarniesz Koszalka? juz tak strasznie zimno jest :-( Quote
Weronikaa Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Wczoraj tak bardzo padało w nocy i z wieczora... :-( Koszałkowi musiało być tak nieprzyjemnie, i tak samotnie....:placz::placz: Quote
Ruth Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Wczoraj rozwiesiłam plakaty Koszałka - na każdej tablicy jaką spotkałam. Jeszcze będę drukować kolejne i prawdopodobnie w ten weekend jeszcze będą wisieć. Może akurat ktoś się znajdzie. Quote
EVA2406 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Od wczoraj nikt nie zajrzał na ten wątek :-( Jest już tak zimno, a Koszałek tam nie ma gdzie się ogrzać .........................:-( Pati, litości :-( Quote
IKA & SONIA Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Jutro też maja być przymrozki :-( Czekamy na decyzję. Ja potwierdzam swoją deklarację!!! Quote
hanek Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Przecież nie ma deklaracji na 300 zł jeszcze. A teksty typu "Pati, litości :-(" są chyba jednak nie na miejscu. Quote
pati Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 dziewczyny ja sie nie wypowiadam obserwuje bo co mam napisac... wiem ze pies ma zle ale musze myslec glowa z litosci mam 4 psy na kolejnego mnie po prostu nie stac Quote
Recommended Posts